Şimdi Ara

HAY BEN BOYLE EGİTİM ÖGRETİMİN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim lisenin neredese yarısından fazlasının karnesi berbat. benımde 3 tane zayıf gelmiş. ama naapalımmm kardesim olmuyor işte her ne kadar calıssakda o sacma sapan derslerden zayıf alıyoruz. okulun öğretmenleri desen tabi kim bunları öğretmen yapmışsa bikere bunlarda öğretme-anlatma yeteneklerı yok .dersi su gibi anlatıolar anladıysan anladın anlamadıysın zayıfı aldın bu kadar. boyle işmi olur kardesim. mesela geometri dersinden 1 sınıftan 23 kisi 0 alıyor bu normelmi sizce?? sınıfın mevcudu zaten 28 kısı falan.boyle olmaz olsun be abi tabi oks yi kazanadık gittin allahın düz lisesine ...hayatımı burda harcıyıorum.bu okuldan ne bi üniversiteyi kazanırım nede başka bişeyi siz siz olun iyi bir liseyi kazanın (8. sınıflara diyorum) yoksa boyle benım gibi
    düz liselerde kalitesiz öğretmenlerde harcanırsınız. yada bir düz liseye gitmektense dünyanın en kötü kolej lisesi ne gidin.

• Anlıyorum seni bizimde lise1'De 33 kişilik sınıfta min. 25 kişinin 0&1 gelirdi
  • anladıgın icin sagol
    quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Anlıyorum seni bizimde lise1'De 33 kişilik sınıfta min. 25 kişinin 0&1 gelirdi
  • geo 4
  • bizim fen lisesi
    geometride benim 92 geldi
    sınıf 2.si 63
    kalanların hepsi max. 30 aldı
    bende böyle eğitim öretimin
    notlarımdan memnunum
    sadece sınıf arkadaşlarıma üzülüyorum
  • Bİr dersten o kadar kişi zayıf alıyorsa ya sınıfta bir problem vardır ki bu ihtimalin olabileceğini düşünmüyorum. Ya da o dersin hocasının anlatma problemleri vardır.
  • bende onu diyorum işte öğretmenlerde anlatma sorunu var hic birşey anlamıyoruz kardesim örnegin gecen sene lise 1 de fizik vardı .adam tahtaya soruyu yazıyor kendi kendine cozuyordu yani bize neyin nasıl oldugunu anlatmıyordu.
    quote:

Orjinalden alıntı: korver

Bİr dersten o kadar kişi zayıf alıyorsa ya sınıfta bir problem vardır ki bu ihtimalin olabileceğini düşünmüyorum. Ya da o dersin hocasının anlatma problemleri vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroCan
    dersi su gibi anlatıolar anladıysan anladın anlamadıysın zayıfı aldın bu kadar. boyle işmi olur kardesim.

Bizim zamanımızda da böyle anlatırlardı. Ama biz dersi dinlediğimiz için anlardık.
    Hoca ders anlatırken kızların eteklerine bakmaz, telefonla uğraşmaz, arkadaşın defteri kalemi ile oynamazdık.
    Yani kısacası Dersi derste dinlerdik.
    Hani hep söyler ya öğretmenler "Dersi dersde dinleyin" diye. İşte öyle.
    Sonradan çalışmanın faydası, dersde dinlemekden çok daha azdır. Bunu biliyor olmalıydınız.

Yine de geçmiş olsun, 2. dönem düzeltirsin.

Bir ekleme yapayım;
    Bizim sınıf 28 kişi değildi, (hiç olmadı)
    40 dan aşağı olmazdı sınıf mevcudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 25 Ocak 2008; 13:03:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TroCan

bende onu diyorum işte öğretmenlerde anlatma sorunu var hic birşey anlamıyoruz kardesim örnegin gecen sene lise 1 de fizik vardı .adam tahtaya soruyu yazıyor kendi kendine cozuyordu yani bize neyin nasıl oldugunu anlatmıyordu.
    quote:

Orjinalden alıntı: korver

Bİr dersten o kadar kişi zayıf alıyorsa ya sınıfta bir problem vardır ki bu ihtimalin olabileceğini düşünmüyorum. Ya da o dersin hocasının anlatma problemleri vardır.

Bunun malesef çözümü yok arkadaşım, o hocayı bu zamandan sonra değiştiremessiniz. Hatalarını söylerseniz de ters tepki yapma ihtimali yüksek. Kahrolası öğretim sisteminde ne doğru gidiyor ki.

Her şey doğru bir şeklde insanlara öğretilse bu durumlarda olur muyduk?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.