Şimdi Ara

HAYALİMDEKİ BMW 1 SERİSİ... (ÜTOPYAMI?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Şöyle 1.6 dizel 120-130 hp civarı bir motor. 10 saniye 0-100 km.
    -Yakıt konusunda BMW'nin dizel motorlarının cimrilik üstüne zaten yok.
    -380-400 civarı bagaj hacmi.
    -Otomatik olması şart değil.
    -Birde M paketle ortalama donanımla 70-75000 tl civarı.
    50.000-TL kredi çeker 3 yıl öder 10 yıl binerim.
    Sizce böyle bir motorla BMW piyasaya girer mi arkadaşlar? Sonuçta benzinlisi var Dizeli neden olmasın?

• 1.6D değil ama 1.6 benzinli olarak hayalinizi revize edebilirseniz ve yeni gelecek olan 1 serisine lansman fiyatı altında uygun bir fiyat verirlerse ilk madde dışında herşey gerçekleşir.Umudunuzu kaybetmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

1.6D değil ama 1.6 benzinli olarak hayalinizi revize edebilirseniz ve yeni gelecek olan 1 serisine lansman fiyatı altında uygun bir fiyat verirlerse ilk madde dışında herşey gerçekleşir.Umudunuzu kaybetmeyin.
    sanırım bmw 1.5 lıtre dızel yapıcaktı 3 sılındır.keza aynı sekılde mercedes te 1.6 dci motoru c serısınde kullanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 14 Ağustos 2011; 2:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

1.6D değil ama 1.6 benzinli olarak hayalinizi revize edebilirseniz ve yeni gelecek olan 1 serisine lansman fiyatı altında uygun bir fiyat verirlerse ilk madde dışında herşey gerçekleşir.Umudunuzu kaybetmeyin.
    C serisi pahalı olur hocam 1-6 olsada.
    Ama her halükarda dizel olmalı yoksa günümüz şartlarında benzinliye o kadar para vermem. 10 yıl az değil bi araba daha alınır benzin parasıyla:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbosa78

Ama her halükarda dizel olmalı yoksa günümüz şartlarında benzinliye o kadar para vermem. 10 yıl az değil bi araba daha alınır benzin parasıyla:))

Alıntıları Göster
    10 yıl binilir ama dizel olsun ki fiyatını çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 14 Ağustos 2011; 2:18:05 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Benim de sormak istediğim bir soru var, konuyla pek alakalı sayılmaz, konu sahibi arkadaş kızmasın :)

Arkadaşlar diyelim gittik ve sıfır 1 serisi aldık benzinli, ertesi gün gidip tüp taktırmak abes olur mu? Komik kaçar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Benim de sormak istediğim bir soru var, konuyla pek alakalı sayılmaz, konu sahibi arkadaş kızmasın :)

Arkadaşlar diyelim gittik ve sıfır 1 serisi aldık benzinli, ertesi gün gidip tüp taktırmak abes olur mu? Komik kaçar mı?

Alıntıları Göster
    Krediyle araba mı alınır la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 2 serisi mantıklı mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Alıntıları Göster
    50 bin kredi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

50 bin kredi

Alıntıları Göster
    Dış tasarımını napıcaz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Alıntıları Göster
    Ortalama 5.8 litre yakan 118i var. Verileri ise şu zamana dek yapılmış en iyi 1600c'lik motorlardan biri olduğunu gösteriyor...(bana göre)

Cylinders/valves 4/16 (Silindir/Valf)
    Max output (hp/rpm) 170/4800 ( Beygir)
    Max torque (Nm/rpm) 250/1500-4500 (Tork, devir aralığı)

Co2 salınımı= 132 g/km
    Ortalama tüketim 5.8 litre
    **Arkadan itişli **
    0-100: 7.4 sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 14 Ağustos 2011; 2:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Ortalama 5.8 litre yakan 118i var. Verileri ise şu zamana dek yapılmış en iyi 1600c'lik motorlardan biri olduğunu gösteriyor...(bana göre)

Co2 salınımı= 132 g/km
    **Arkadan itişli **

Alıntıları Göster
    C serisi gibi heryerde görürsün ondan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: strify

Co2 salınımı= 132 g/km
    **Arkadan itişli **

1.18i 1600 değil 2000 motor diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strify

Co2 salınımı= 132 g/km
    **Arkadan itişli **

1.18i 1600 değil 2000 motor diye biliyorum.

Yeni kasada, 118i, 1.6 Litre TwinTurbo Benzinli, 170 hp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

aynen.

ama bizim türklere özgüdür,tarlayı tapanı satar,üzerinede kredi çeker,arabayı yine alır,yine alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

aynen.

ama bizim türklere özgüdür,tarlayı tapanı satar,üzerinede kredi çeker,arabayı yine alır,yine alır...

Bişey sattığımızyok arkadaşım en fazla altımızdaki arabayı satarız. Kimi peşin alır kimikrediyle alır. Ama keyfimden de mahrum kalmam. Zevk meselesi yani...
  • quote:

quote:

quote:

aynen.

Bişey sattığımızyok arkadaşım en fazla altımızdaki arabayı satarız. Kimi peşin alır kimikrediyle alır. Ama keyfimden de mahrum kalmam. Zevk meselesi yani...

Alıntıları Göster
    Evet,bence ütopya.İşini 50bin TL kredi'' kısmını okuyunca özellikle.. Gerçi sende bu ülkenin bir vatandaşısın , çok seviyoruz saçma sapan faiz oranlarıyla bankalara törpülenmeyi Devam devam,hatta yeni kasa bmw 1serisi modelleri için sıraya yazılın siz hocam bi 7 8 ayda sıra bekleyin

• quote:

quote:

quote:

aynen.

güzel ve farklı bir yaklaşımla açılmış bir konu
    atıyorum 4000 tl geliri olan biriyim sıfır km bir araç almak istiyorum sorun yaşayacak sanayilerde servislerde gezecek bir psikolojim yok yani illakis ıfır km araç alacğım.. ailem var c segmenti bir araç düşünüyorum...leon 308 focus benzeri bri araç 45000 tl civarı ortalam fiyatlat şu an..
    ailemin aylık giderleri 2500 tl diyelim..
    500 de aracımızın gideri olsun bakım-yakıt vergiler v.s
    bu arkadaşlara soruyorum 45 ay para biriktitip araba almayı beklemelimiyim kredi çekmenin neresi tuhaf açıklarmısnız?

• quote:

Sanane "la" ? Birşeyi sattığım yok, mevcut bir birikimi bir anda çat diye otomotive harcamak ne derece mantıklı açıklar mısın?

Her kredi alanı borca harca mı giriyor sanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Sanane "la" ? Birşeyi sattığım yok, mevcut bir birikimi bir anda çat diye otomotive harcamak ne derece mantıklı açıklar mısın?

Her kredi alanı borca harca mı giriyor sanıyorsunuz?

Bana açıkcası mantıklı gelmiyor her sene değer kaybeden bir şey için kredi çekmek.
    Ev,arsa alırsın eyvallah, değer kaybetme riski 0 a yakın uzun vadede çünkü, ama araba her sene değer kaybediyor.

Hem bankaya faiz ödicen, hem her sene ciddi değer kaybı olcak.

Ha zaten kredi ile alıyorsan o arabayı yürütmekdede zorluk çekersin, sınıf atlamak için kredi çekenlere gülüyorum.

• Araba için kredi çekipte pişman olan çok tanıdığım var haberin olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.