Şimdi Ara

Hayat bazen çok sıkıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anasını satayım bir nefes alacağım sürekli bir dert bir sorun bir mesele. Eyvallah kendi hatalarımdan ve sorumsuzluklarımdan dolayı da çözememiş olduğum sorunlarım var ama her şey de bu kadar sıkı ve saçma olmaz ki ya. Bıktım artık gerçekten. Keşke 8 9 yaşında olsaydım diyorum ama o zamanlar bile hep bir sorun vardı vardı. Böyle düzenin awk.

• Bıktım hocam ya. Ben artık acı çekmek istemiyorum. Hatalı ve aptal yaşamanın cezası neden bu kadar büyük?

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Seçimlerim hep yanlış oldu.Neyi seçsem aslında yanlış buymuş gibi geliyor.

Hayatta olmak çok büyük bir acı ve sıkıntı kaynağı.

Hayatını bir patrona satmak ne kadar da büyük bir olgu ama kimse farkında değil.

Ailenin istediklerini yapmadığında seni dışlaması ne büyük bir kanıt her şeyin geçici olduğuna.

• Ailenin seni kötü bir hayata sokması çok saygısızca bir şey.

Ya ülkenin şartları belli, durumun belli. Bunların farkındasın. Ama gene de çocuk yapıyorsun. Saçmalık.

Tüm suçu anneme atmıyorum ben de hatalıyım ama bana işin başında rahat ve huzurlu bir hayat sunsalardı belki daha vasıflı biri olacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 9 Aralık 2021; 13:10:11 >
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

başarılı örnekleri düşünerek kendini heba etme.Başarısız olmanın binlerce yolu varken başarılı olmanın tek yolu vardır.

Maddi durumu kötü olan bir insan üremesin abi sonra o çocuk da aynısını yapıyor işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.