Anasını satayım bir nefes alacağım sürekli bir dert bir sorun bir mesele. Eyvallah kendi hatalarımdan ve sorumsuzluklarımdan dolayı da çözememiş olduğum sorunlarım var ama her şey de bu kadar sıkı ve saçma olmaz ki ya. Bıktım artık gerçekten. Keşke 8 9 yaşında olsaydım diyorum ama o zamanlar bile hep bir sorun vardı iş vardı. Böyle düzenin awk. |
Hayat bazen çok sıkıcı
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bıktım hocam ya. Ben artık acı çekmek istemiyorum. Hatalı ve aptal yaşamanın cezası neden bu kadar büyük?
-
Seçimlerim hep yanlış oldu.Neyi seçsem aslında yanlış buymuş gibi geliyor.
Hayatta olmak çok büyük bir acı ve sıkıntı kaynağı.
Hayatını bir patrona satmak ne kadar da büyük bir olgu ama kimse farkında değil.
Ailenin istediklerini yapmadığında seni dışlaması ne büyük bir kanıt her şeyin geçici olduğuna.
-
Ailenin seni kötü bir hayata sokması çok saygısızca bir şey.
Ya ülkenin şartları belli, durumun belli. Bunların farkındasın. Ama gene de çocuk yapıyorsun. Saçmalık.
Tüm suçu anneme atmıyorum ben de hatalıyım ama bana işin başında rahat ve huzurlu bir hayat sunsalardı belki daha vasıflı biri olacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 9 Aralık 2021; 13:10:11 > -
başarılı örnekleri düşünerek kendini heba etme.Başarısız olmanın binlerce yolu varken başarılı olmanın tek yolu vardır.
Maddi durumu kötü olan bir insan üremesin abi sonra o çocuk da aynısını yapıyor işte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X