Şimdi Ara

Hayat neden boş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşama isteğim kalmadı kardeşim yok aşk acısı yok dost kazığı hepsini gördüm yeri geldi alkolde aradım mutluluğu olmadı kardeşim ne biçim bi ülkede yaşıyoruz şimdi de asosyal olduk iyi mi kalkamıyorum pc nin başından kalksamda yapacağım bir şey kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrAgon_54

Yaşama isteğim kalmadı kardeşim yok aşk acısı yok dost kazığı hepsini gördüm yeri geldi alkolde aradım mutluluğu olmadı kardeşim ne biçim bi ülkede yaşıyoruz şimdi de asosyal olduk iyi mi kalkamıyorum pc nin başından kalksamda yapacağım bir şey kalmadı.

beni tarif ettin karde benımde kıza arkadasım olmasa evde çakılıp kalıcam gercı halen oyleyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Yaşama isteğim kalmadı kardeşim yok aşk acısı yok dost kazığı hepsini gördüm yeri geldi alkolde aradım mutluluğu olmadı kardeşim ne biçim bi ülkede yaşıyoruz şimdi de asosyal olduk iyi mi kalkamıyorum pc nin başından kalksamda yapacağım bir şey kalmadı.

beni tarif ettin karde benımde kıza arkadasım olmasa evde çakılıp kalıcam gercı halen oyleyım

sen çıkıyorsun gene benim halimi düşün evden işe işten eve böyle yaşam mı olur?

• quote:

quote:

kız için satan dostları yenı yenı tanımaya basladım anında ilişkimi kestim eskıden söylerlerdi inanmazdım harbıden öyleymiş

• quote:

quote:

quote:

kız için satan dostları yenı yenı tanımaya basladım anında ilişkimi kestim eskıden söylerlerdi inanmazdım harbıden öyleymiş

1 ay oncesıne kadar bende oyleydım dostum evden işe işten eve böyleydi hayatım hafta sonları evde gercı yine oyle fakat arada çıkıyorum bi yerlere gidiyoruz ne kadar kalıcı olucak bu kız arkadasda dost olmadıkdan sonra hep yalnızsın dostum

• Hayat bu mu ya evde pc işte de ruh gibi çalış işte bile selam vereceğim kimse yok bi patronu tanıyorum gerisi alakadar etmiyor.
  • quote:

Hayat bu mu ya evde pc işte de ruh gibi çalış işte bile selam vereceğim kimse yok bi patronu tanıyorum gerisi alakadar etmiyor.

rahat ol dostum.herşey olacağına varıyor zaten.çok kasıyorsun anladığım kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayat bu mu ya evde pc işte de ruh gibi çalış işte bile selam vereceğim kimse yok bi patronu tanıyorum gerisi alakadar etmiyor.

Kusura bakma sorun sende rahat ol biraz, iyi davran insanlara, sıcak kanlı ol. Boş vakitlerinde dışarı çık. Sanıyormusun ki herkesin mutlu olduğunu, eğlendiğini, dertsiz olduğunu ?
  • Yspacağım bir şey yok ki insanlara karşı güvenim kalmadı 7 tane arkadaşımın teker teker benim param için benle olduklarını öğrendim ki bundan 1 hafta sonra kız arkadaşımın benden ayrılacağı tuttu 2 haftada 2 darbe yetti mi hayır ailevi sorunlar yaşadık al sana 3. darbe bi de alkole başladım 4.darbe bide sigara 5.darbe hayatım neden darbelerle dolu merak ettim çareyi başka şeylerde aradım olmadı.hayatım 1 ayda tersine döndü.
  • quote:

Yspacağım bir şey yok ki insanlara karşı güvenim kalmadı 7 tane arkadaşımın teker teker benim param için benle olduklarını öğrendim ki bundan 1 hafta sonra kız arkadaşımın benden ayrılacağı tuttu 2 haftada 2 darbe yetti mi hayır ailevi sorunlar yaşadık al sana 3. darbe bi de alkole başladım 4.darbe bide sigara 5.darbe hayatım neden darbelerle dolu merak ettim çareyi başka şeylerde aradım olmadı.hayatım 1 ayda tersine döndü.

tamam zor şeyler,problemler falan falan.Ama ne yapmak gerek,alkol,sigara çözüm mü?Rahatla,sinemaya git,film izle.Hatta 'goodfellas' diye bir film var tam senlik al onu izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cio_cio -- 4 Mart 2012; 14:22:15 >
  • HAYAT ZOR...
  • Son 10 yılım
    Sabah işe git akşam işten gel x6x52x10
    Gece yarısına kadar pc x365x10
    Gece Uyu x365x10
    Pazar Günü dolaş x52x10
    Aşkta yok acı da. Zaman yok bi defa.
    Son 2 yılım para kazanıp borç ödemeyle geçti.
    Ama borcum bitmesine çok az kaldı. Bu sürede 10 yıl fazla yaşlandım.
  • Aslında aşkı falan abartıp acı çekende bizleriz.Elbette istisnaları vardır.Lakin nedir bu kadar abartılan şey?Hayat çok zor,arkadaşlarım sattı,sevgilim terketti falan söylemler??Daha 3 gün önce organ nakli sonrasında evlenmeyi planlayan biri sabahı göremedi ! Neler var neler,şükretmek gerek.
  • SEN DOLDURAMADIĞIN İÇİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeaTing -- 4 Mart 2012; 14:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeaTing

SEN DOLDURAMADIĞIN İÇİN.

Doldurmaya çalıştım,çalışıyorum olmuyor kardeşim olmuyor açık ve net olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.