Şimdi Ara

Hayata atılmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanoğlu'nun mevcut durumu içler acısı. İkiyüzlülük,aptallık,cahillik ve bencillik kol geziyor. Bunun sorumlusu hayatta kalma içgüdüsü, kendimizi ve çevremizi tanımadan, anlamlandırmadan önce "onun bunun ucundan tutma" çabasına girdik. Anlamadık fakat kabullendik.

Ben hayata atılmak istemiyorum, aptal insan draması ilgimi çekmiyor. Biliyorum ki hayatta kalırsam en nefret ettiğim şeye dönüşeceğim. Dünyayı değiştiremeyiz, kimse değiştiremez. Aslında tüm yazdıklarım gereksizdi. Sorun dahada büyük, insan evriminin temelinde.

Ne yapayım, dişimi sıkıp devam mı etmeliyim? Benliğimi ucuz bir gelecek için takaslamalı mıyım?
    Yoksa her gece hayaliyle bile bize huzur veren o tüm başkaldırışların en yücesini mi gerçekleştirmeliyim?

• Bu karmaşa hiç bitmeyecek biliyorsunuz değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Karmaşa diye nitelendirmek tam uymuyor sanki, baş ağrısı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 6 Temmuz 2018; 23:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonlarca insan o "ucuz gelecek" için çalışıp çabalıyor. Sen de diğerini dene, farklılık olsun.
  • Charm kullanıcısına yanıt
    Denedim zaten ama olmadı. Final chapter benimki, uygun bir epilogue arıyorum

• Al bi tane prozac moruq rahatlarsin

• There goes your life kullanıcısına yanıt
    Herkes gibi olmak istememek kadar basit mi? Yoksa kendin olmak istemek kadar karmaşık mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite'den atılmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Evet

• bende senin gibi düşünüyorum monoton normal hayat'ı otobana benzetiyorum "oku çalış evlen büyüt geber"'ciler sol şeritte son gaz yakıtları bitene kadar kendilerini o otobanda paralıyorlar.ben o otobandan çıkıp göl kenarında balık tutmak istiyorum.
  • ''Her gece hayaliyle bile bize huzur veren o tüm başkaldırışların en yücesini mi gerçekleştirmeliyim?''
    Geride kalanlar olmasa bunu yapabilecek gücü belki ben de bulabilirdim.
  • Sizce tatmin olmak için normal olmaya çalışmak mı çözüm yoksa kendi iç dünyanın yolunda gitmek mi ?

• O zaman hayat sana atlar. Doğanın kanunu bu.
  • Her şeye rağmen yaşanılası güzel şeyler var bence bu dünyada şunun şurasında acılar çekerek 60-70 yılda öleceğiz ve evren milyarlarca yıl daha var olmaya devam edecek.Bu kadar önemsizken kimsem o olmaya hoşlandığım,istediğim şeyleri yapmaya, güzel insanlarla tanışmaya çalışıyorum.Ha şimdi kendime kıymışım ha bundan yıllar sonra yaşlanıp ölmüşüm pek bir şey farketmeyecek en azından bir şeyler yapmış olarak gitmiş olurum bu dünyadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.