30 yaşına gelmiş bir abiniz olarak tavsiyelerim var anlatacaklarım var Hayatın belli bir amacı yoktur is hayati tamamen insanların uydurdugu bir düzendir Zamanınızı nasıl gecirdiginize çok dikkat edin Sevdiğiniz kişilerin yaninda olun örn anne baba Spor yapmak tamamen yalan yürüyüşe çıkın Para biriktirmeye çalışın Konustugunuza dkkkat edin karşıdaki sözünü bitirmeden sözünü bölmeyin En önemlisi kızlardan uzak durun size faydalı olmayan şeyler peşinde kosmayin sevgiliniiizi hayal etmeyin aşk tamamen kandirmacadan ve beyninizin oynadığı oyundan ibarettir Az insanla vakit Gecirin çevrenin tadını çıkarın Siz aramayin başkaları sizi arasin Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayata bakışım-okuyun faydalanın
-
-
Insanlardan neden uzak durmak gerektigini bir mez Daha anladim herkes kendi cikarini dusunuyor kimseyle konusmak istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam spor yapmak neden yalan. Çoğu fikrinize katılıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spor neden yalan
Kosu agirlik kaldirma fitness yani cok agir olan sporlar insan vücuduna aykiri yürüyüs yapin
puhaha tavsiyelere bak
yazık
-
Bilgili bir abiye benziyorsunuz
Spor yapmak tamamen yalan ... Anladım hocam 30 yaşına gelip bunu diyorsanız bir bildiğiniz vardır. Bıraktım spor yapmayı.
Başlık hatalı olmuş sanki. Okuyun, ibret alın olsaymış daha faydalı olurmuş.
-
"Sevdiğiniz kişilerin yaninda olun örn anne baba"
Ya en büyük düşmanlar anne babaysa?Ya tüm problemler bunların başının altından çıkıyorsa?Ya kendileri yaşayamadıkları için çocuklarınında yaşlamasına izin vermiyorlarsa?
-
Hayatın belli bir amacı yok mu?
çöp 30 yıl
is hayati tamamen insanların uydurdugu bir düzendir
Aynen hele ki tl nin bu kadar değersiz olduğu bir dönemde.İş yerinde 9 saat duran ve işe gidip gelmenin 1 saat oldugunu dusunursek gununun 10 saatini harciyor hemdeTurkiye'de ki insanların %90 300-500 dolar arasi ucret alıyor ve bu iş yerlerinde ki pozisyonlarina göre kendilerini havali, orta-yuksek sinif falan olarak goruyorlar ve aşaği rutbede bulunan calisanlari ezmeye calisiyorlar.Davranışları bile değisiyor baska bir insan oluyorlar ancak o işi bir şekilde kaybederse ne olacağini hic dusunmuyor.
Ayrica gunumuzde zaten gerekli bilgi birikimleri olan kisiler internet uzerinden 300-500 dolar para kazanabiliyor bu sebeple iş yerinde çalismaya gerek kalmiyor iş yerinin tek avantajı sigorta olmasi oluyor.
Mesela işyerinde 500 dolar kazanan birisi nedense daha artist oluyor kendini bir sey saniyor ancak internetten kendi isini yapip 750 dolar kazanan kisi daha mütevazi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 21 Ekim 2021; 12:19:57 >
Bak o kadar halisahada kosuya gittim gercekten hicbir faydasi yok tavsiyem dogada yuruyus ya pin hani diyor ya omo kirlenmek guzeldir aynen öyle
Öyle Dusunme inan bana el in insanindan Daha fazla kotuluk gelecek
Evet yok sence varmi varsa benimle paylas
Kimine göre erdemli yaşamak kimine göre gelecek nesiller için yaşamak kimine göre hiç uğruna yaşamak. Hayatın gerçek anlamı ise birlik beraberlik içerisinde yaşayıp tek bir ilaha ibadet etmektir güzel kardeşim.
Hayatın bir amacı ve anlamı yok ama "hayatımızın" bir anlamı var. Yani nefes aldığın sürece kendi hayatına anlam katacak olan sensin. Yaratıcı, din vs derseniz o sizin bileceğiniz iş saygı duyarım ama bana göre anlam yok anlamı biz katıyoruz.
-
Kuran okudunuz mu daha once? ben de sizin gibi dusunuyordum okumadan once ama okuduktan sonra kafamdaki sorulara yanit buldum
+ rep
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X