Şimdi Ara

Hayatım altüst oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an üniversite okuyorum ama okuduğum bölüm bana göre değil.Bölüm değiştirmek istiyorum,tekrar yks ye girmeliyim ama sorun şu ki ailem sinirli tiplerden oluşuyor.Okuduğum süreçte çok mali yardımda da bulunmadılar kendim çalışıp biraz cebime para koyabildim.Tekrar yks ye hazırlanmama hayatta izin vermezler ama benim istediğim bölümün sıralaması yüksek o yüzden çalışmam gerekiyor ve kendim bi işte çalışırsam akşamına çalışıp hayatta kazanamam o bölümü.Kpss den bir şekil memur olup hayatıma devam edeceğim.Belki memur olduktan sonra istediğim bölüme yerleşebilirim.Umarım memur olurum dostlar böyle içimi dökmek istedim sadece.

• Okudugun bolumu birakmadan tekrar calis gir kazandiktan sonra birakirsin.
    2 yil okuyup sonra memur olup tekrar sinava girerek calisirken orgun okuyup avukat olan tanidigim var umutsuz olma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim ülkede en temiz iş (babadan zengin değilseniz) memur olabilmektir. memur olabilen için geriye kalan herşey daha kolay.

en çabuk memur olabilen bu hayatı daha güzel yaşar (bence). özel sektör bitik.

• 2 ay geçmiş ama sizce Kpss ortaöğretimden yüksek puanlı memur olabilir miyim?

• Lowxy low L kullanıcısına yanıt

Hocam kac dogru yanlis yaptin bu sinavdan? Umarim girmissindir. Girmediysen sonraki 2 sene sonra. Girdiysen 93 95 civari aldiysan memurluk gelir. Ama dusukse destek personeli olarak atanmaya calis

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt

Hocam cevap anahtarından kontrol ettiğim kadarıyla Genel yetenekten 54.75 netim Genel kültür ise 48 netim var. belki bu değerler 2-3 net daha az veya daha fazla olabilir.

• Ortaöğretim kpss den sıralama olarak ilk 500 ün içindeyim iyi bir şey gelir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lowxy low L kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Normal memurluk aralik ayinda kesin gelir hayirli olsun.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Hocam ne tercih edeyim en iyisi hangi kurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.