Bildirim
hayatımdaki en aciz durum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
recover my files programını dene. -
anlamadım. sen o cafede musterımısın sadece, ?
adam bunu kasıtlı mı yaptı,
ne dosyaları vardı. senı butun musterılerın dosyları mı ılgılendırıyor yoksa sadece senın dosyaların mı ?
Ghost attı, EFG nın Image ını aldı, ama sonrada format mı attı kı ? yanı ılk once format atıp ondan sonra mı IMAGE aldı, ve bu yuzden butun dosyalar mı gıttı ??
ve sen anamakıne de mı gırıyordun nete ?
ana makıneye oturabılıyorsan eger,
GET data back
Easy recovery
gıbı programlarla bı dene, eger formattan sonra o senın dosyalarının oldugu bolumlerın uzerıne bısey yuklenmemıssse belkı bulursun,,, -
image dosyasını ghost explorer ile oku içinden istediğini al -
Cafee sahibi neden ilgilenmemiş ve o neden buraya bu soruyu sormamış bunu anlayamadım.?
Cafee sahibi yapılan GHOST'u geri yüklerse? Bütün dosyalar E:, F: ve G: bölümlerine geri aktarılır.! ( Kurulur.)
Kolay gelsin... -
trajikomik bi durum söz konusu RSS_02 arkadaşıma katılmamak elde değil biran,ghostu alan vatandaş daha sonra komple sisteme formatmı atmışki.attıysa ki gerçekten yazık.çünkü bütün pc nin ghostnu almaya ne gerek var yada bütün sisteme formata ne gerek var internet cafe ve amakinaysan eğer.
recover my files ile işinizi görüp silinen verileri ve herne ise geri getirebilirsiniz.kolay gelsin.
http://www.donanimyardim.com/showthread.php?t=233 üye olup burdan indirebilirsin programı yada kitapgibi abinin sitesinde var bi program onu indir işini gör merak etme her iki sitede temizdir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- bios şifresi nedir
- modem arayüzüne giremiyorum
- mavi ekran hatası
- root nasıl kaldırılır
- dlss nedir
- telefon neden ısınır
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X