Şimdi Ara

hayatinda en cok kimden nefret ediyorsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ettigim bir konu hayatinizda en cok kimden nefret ediyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: mert hanoglu

merak ettigim bir konu hayatinizda en cok kimden nefret ediyorsunuz

Senden yani ısrarla yaşamak varken nefretlerimi hatırlatan kişilerden..

Umarım kastımı anladınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

quote:

Hocam çok iğneleyici laflar sokuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mhakanki

quote:

ben sana ne yaptim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert hanoglu

ben sana ne yaptim ki

Alıntıları Göster
    quote:

ben sana ne yaptim ki

Hemen bozulma arkadaşım
  • quote:

ben sana ne yaptim ki

Alıntıları Göster
    Sevgilimin eski çıktığı ş****sizden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

unutamamış mı onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acımalı

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

unutamamış mı onu

Alıntıları Göster
    boyle bir serefsizi untumak icin yurek ister

• quote:

boyle bir serefsizi untumak icin yurek ister

Alıntıları Göster
    BU ÜLKE'Yİ DARBE ÜSTÜNE DARBE VURANLARDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kılıç_

BU ÜLKE'Yİ DARBE ÜSTÜNE DARBE VURANLARDAN

Alıntıları Göster
    Ayrıldığım iki kız arkadaşımdan. Birincisinden daha çok nefret ediyorum.Gördüğüm yerde boğazına yapışacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ı|come|ı-

Ayrıldığım iki kız arkadaşımdan. Birincisinden daha çok nefret ediyorum.Gördüğüm yerde boğazına yapışacam.

Alıntıları Göster
    gundemden olsun ... recep beyden nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ı|come|ı-

Alıntıları Göster
    Tikky denilen her şeyin marka olduğunu düşünüp de yaşadığını zanneden, ne dediği anlaşılamayan, cins görünen yaratıklardan oldum olası nefret ederim. Onlar için diyecek fazla bir sözüm yok. Sadece kılım size uzak durun benden. Kaçın kabusunuz olurum. Katlederim sizi, soykırım yaparım üzerinizde.. Her ne kadar kavgaya, savaşa karşı olsam da sizin yüzünüzden ben kavgacı birici olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: therev

Tikky denilen her şeyin marka olduğunu düşünüp de yaşadığını zanneden, ne dediği anlaşılamayan, cins görünen yaratıklardan oldum olası nefret ederim. Onlar için diyecek fazla bir sözüm yok. Sadece kılım size uzak durun benden. Kaçın kabusunuz olurum. Katlederim sizi, soykırım yaparım üzerinizde.. Her ne kadar kavgaya, savaşa karşı olsam da sizin yüzünüzden ben kavgacı birici olacağım.

Alıntıları Göster
    küçük kardeşimden klavyeyi söküyo hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    düşünmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

quote:

bencede yerli yerinde laf söylüyor arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    ozentilerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: delikatil

düşünmekten

Alıntıları Göster
    Almanya'daki sürekli Türkiye'deki sosyal olanakları kötüleyen, İstiklal Marşı'mızın tek mısrasını bilmeyip de konu milliyetçiliğe gelince mangalda kül bırakmayan, "Burdan böyle konuşmak kolay, git o zaman ülkene ülkende sahip çık" dediğinde de sinirlenip üstüne yürüme potansiyeline sahip evrim geçirmiş Türk bozuntularından nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

Almanya'daki sürekli Türkiye'deki sosyal olanakları kötüleyen, İstiklal Marşı'mızın tek mısrasını bilmeyip de konu milliyetçiliğe gelince mangalda kül bırakmayan, "Burdan böyle konuşmak kolay, git o zaman ülkene ülkende sahip çık" dediğinde de sinirlenip üstüne yürüme potansiyeline sahip evrim geçirmiş Türk bozuntularından nefret ediyorum.

Alıntıları Göster
    kız arkadşımdan çünkü ayrıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

Alıntıları Göster
    Kimden değil de neyden dersen;

Şu 2 günlük hayatımızı zindan eden, bizi üzen, düşündüren HERŞEYDEN... O kadar basit ki herşey aslında, o kadar kolay kıyılabiliyor ki hayatlara, yaşantılara...

DERTLİYİM ULAAAANNNN

• quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

Alıntıları Göster
    İyi kötü olsun başbakanından nefret edenlerden.

Fitneci, bölücü, birliğin kıymetini bilmeyen, birliği bozup ardındanda osura osura kaçıp gidecek namert ve korkak herkesten.

Ortaya koyacak faydalı zerre kadar icraatı olmadığı gibi ülkenin kaosa sürüklenmesinden mutlu ve mest olacak herkesten.

Askeri kandırıp 28 Şubat darbesini yaptırıp, ardındanda askerin devlet yönetme ve siyasi naifliğini fırsat bilip bankaları hotumlayanlardan.

Bu hortumlama neticesinde türkiyede ekonomik krize yol açanlardan.

Ve şimdi çaldıkları paraları yurt dışında depolayıp şimdi ikinci bir hortumlama operasyonu için askeri gene kandırma yoluna gidenlerden.

ve hatta bu iş için detaylı planlar yapıp, generallere farklı farklı şahıslar olarak gidip gidip cumhuriyet elden gidiyor görevini yap gibi laflarla gaz verenlerden, medyada bu iş için örgütlenenlerden.

VE EN SON OLARAKTA BU İŞ NETİCESİNDE PARASI ÇALINACAK OLAN VATANDAŞINDA KANA KANA BU OYUNU KOYUN GİBİ YUTMASINDAN VE BU GAFLETLİK İÇİNDE ÜSTELİK MEYDANLARDA BU KOMPLODAN Bİ HABER TOPLANANLARDAN.

Ne kadar manidar değilmi. Kazığı çakacağınız insanları kullanıyorsunuz hemde bu iş için.

Vatan millet sakarya demogojisi yaparak, Atatürkü kullanarak, ve üstelik gençliğe hitabesini kullanarak

Türkiye böyle işte. Onun için herzaman demişimdir bunu. Okulda öğretmenden dayak bile yedim bu yüzden bir zamanlar.
    Nedir o;

Atatürk dini duygular istismar edilmesin diye, ve bu kutsal duygu birilerinin çıkarları için sömürülmesin diye laikliği getirmedimi?

Evet!!!

Peki biz Atatürkü aynı şekilde kutsallaştırırsak Vatanı Bayrağı Cumhuriyeti kutsallaştırırsak birileride bunu istismar edip çıkar ve rant elde etmezmi.

!!!

Laikliğin getiriliş temel mantığına ters düşmezmi bu?

Mesela biri gelip devlet memuruna diyorki; sen namaz kılmıyorsun işine onun için son veriyoruz. Bu gibi şeyler olmasın diye laiklik getirilmedimi!
    O zaman sen cumhuriyeti tartışıyorsun diye birinin işine son veriliyorsa aynı çukurun bir başka versiyonu olmazmı bu.

Laiklikte hiç bir kutsallık olmaz, olamaz arkadaşlar. İnsandır kutsal olan. Diğer bütün unsurlar insana hizmet içindir.

Birşeyleri tabu haline getirirseniz, kutsallaştırırsanız otomatikmen ötekini kendi elinizle oluşturursunuz. Artık sizin için sadece siyah ve beyaz vardır. Müslüman ve kafir vardır, vatandaş ve vatan haini vardır, ya sev ya terket vardır. Düzeltmeye kalkarsan sevmiyorsun diye algılanır ve otomatikmen vatan haini olursun.

Vahidettine hiç kızmayalım o zaman. Adam Atatürke idam fermanı çıkarmış. Düzeltmeyi yanlış yorumlayıp vatan haini etmiş atatürkü. Ee aynı kafaya sahip değilmi bugünküler?

Yenilikçi atatürkü anlamayanlarla doldu ülkemiz. Hepsi Atatürkçülüğün yobazı olmuş. Aynı din yobazı gibi ama tersinden işte. Temel olarak aynı. Bal gibide aynı ve hiç farkı yok. oda örümcek kafalı oda örümcek kafalı.

Bu ülkedeki gerçek atatürkçüleri saysanız bir elin parmağı kadar ancak insan çıkar.

Ben bunu bilir bunu söylerim.

Filim aynı, sadece aktörleri değişti. Eminim Atanın kemikleri sızlıyordur ve aaah dört beş sene daha kalsaydım diyordur. En başta şu adını kullananlardan başlardı eminim.

Derdiki mesela, Ulan ben türbeleri niye kapattım. Bana en büyük türbeyi yapın diyemi! Üretim yapıp faydalı işler yapıp herbiriniz bir atatürk olmalı iken başarızızlığınızı bana gelip şikayet edin diyemi. Ne farkınız kaldı kurdele bağlayanlardan!!! dese yeri değilmi. Beni hatırlamak, her köşe başına heykelimi dikmekle olmaz demezmiydi. Atatürk hayatta iken heykeli dikilmemiş hiç. Acaba neden. Eminim dikmek istediler ama buna mani oldu diye düşünüyorum. Ama bunlar anlatılmaz nedense....

Bu BİTMEZZZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 25 Haziran 2007; 5:26:52 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.