Şimdi Ara

Hayatınız değişecek...Müthiş Ötesi Bir Proje İçin Ekip Kurmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
11
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • javascript biliyorum, az socket bilgim, sunucu sistemini anlıyorum, veri tabanı : sql,nosql, mongodb , asp bilmiyorum öğrenmeyide düşünmüyorum, activex bilmiyorum öğrenmeyide düşünmüyorum, php ileri düzey, html aynen.
    fakat öğrenciyim, tam zamanlı çalışamam, projeyi katılmam kar/(zahmet*risk) oranına bağlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamamız tamamen ücretsiz olup, ücret sadece site sahiplerine vardır. İsteyen site sahiplerine satış değil kiralama yöntemi ve aylık kira 1 USD'dir. Mecbur kalacaklar, üstüne basa basa söylüyorum, elleri mahkum...Aylık 1 USD kira bedeli sadece ufak çaplı siteler için, daha büyük siteler için bu rakam aylık 1.000 USD. Sıkıysa kabul etmesinler :)
  • yazılım eklenti ama yaptığı iş çok farklı...en azından merakın ölmesin...
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    arkadaşım, işin en güzel tarafı basit, kolay, kullanışlı....size öyle aman aman bişeyden bahsetmiyorum...yapılması için herhangi teknik bir sıkıntılı taraf yok...istanbulda isen gelmeni çok isterim...dinle ve ona göre karar ver..hodri meydan...
  • iletişim bilgilerini PM gönderebilirmisin?
  • Yazılım geliştirme müdürünüz çalışmak isteyen programcı arkadaşların sahip olması gereken nitelikleri yazarsa işiniz daha kolay olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • codem C kullanıcısına yanıt
    öncelikli olarak bu konuda haklısınız, ancak programın geliştirilmeye çok açık olmasından dolayı yelpazeyi geniş tutuyorum. ama yarın ilk işim gerekli kriterleri daha açık yazmak olacak.
  • Üstüme toprak atın beyler sizde ölü taklidi yaparsınız. Eklenti olmasıyla baştan kaybediyor. Mobil kullanıcıları nasıl elinde tutacaksın?

Ayrıca üslubunu hiç beğenmedim? "Abi seninle çalışmak istiyorum" ne demek? Ayrıca arkadaşın biri çok güzel bir konuya değinmiş;

"Ben içinden ne çıkacağı hakkında en ufak fikrim olmayan bir NDA anlaşması imzalamam, benimde aklımda olan bir fikir çıkarsa ileride sorun yaşama riskini göze alamam. "
  • Mobil pazar konusunda Sahibinden Labs takip edin önceliğiniz en çok tercih edilen mobil platformlar olsun. Firefox ve Opera tarayıcı doğrudan eklenti desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codem -- 13 Ağustos 2014; 1:01:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • işin sosyal medya pazarlaması için birini düşünüyorsan bende bu projede yer alabilirim.
  • Cigarette Smoking Man kullanıcısına yanıt
    :) her eleştiriniz öncelikle üstü kapalı anlatımımdan dolayı haklıdır. Buradaki üslup kaba olmuş olabilir, hoşgörünüze sığınırım. Ancak benim amacım mobil kullanıcı değil, en azından akıllı telefonlar ile değil, tablet var hedeflerimiz arasında. Eklenti olması baştan kaybettirmiyor, eklenti sadece yükleme kolaylığından dolayı seçtiğimiz bir yol, ve çizgimiz için en uygun olanı. Son eleştirinize gelince, aklınızdaki fikrin benim proje ile pişti olması olasılığı oldukça düşük, hadi diyelim pişti oldu, hep fikir kalmasını mı istersiniz fikrinizin yoksa bir adımda olsa yol almasını mı.
  • codem C kullanıcısına yanıt
    mobil pazar hali hazırda sonraki hedefimiz, unutmayın sizler halen pc, laptop ve tablet ile internete girmektesiniz. Önerin için teşekkür ederim.
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    iletişim bilgilerinizi PM rica edebilir miyim?
  • düşüncelerin için teşekkür ederim. Senden ricam takipte kalman...3 ay içerisinde beta testlerinde görüşlerinizi isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkar

düşüncelerin için teşekkür ederim. Senden ricam takipte kalman...3 ay içerisinde beta testlerinde görüşlerinizi isteriz.
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -w K- -- 13 Ağustos 2014; 11:51:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3-5 arkadaş daha lazım...özellikle uzman bir tasarımcı ihtiyacımız da var.
  • Full çalışan mı gerekiyor?
  • şu an için bir zorunluluk yok, ama ileride evet full çalışan lazım. Şimdilik proje gibi düşünün, 2 ay içinde yazılacak, betaya geçilecek.
  • Full çalışanım suan ama projenin belirli kısımlarında yardımcı olmaya çalışırım.
  • iletişim bilgilerinizi PM rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkar -- 13 Ağustos 2014; 15:42:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.