Şimdi Ara

Hayatınız değişecek...Müthiş Ötesi Bir Proje İçin Ekip Kurmak İstiyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
11
Favori
5.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • program kişi bilgilerini ve mesajları encryption ediyor. Güvenik tarafında herhangi bir zaafımız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkar -- 1 Aralık 2014; 17:29:58 >
  • Sonuçta kullanıcılar firma reklamı görücek firmalar bizi görücek,biz birbirimizi görüceğiz; facebook-forum-chat karısımı bir sistem başta dediğimin biraz daha dallanmıs bir sistemi.Bu sistemin tanınır olması icin çok fazla yatırım gerekir onu siz ve bulucağınız kişiler bir kısmını karsılar karsılasa bile yeterli tanıtım olmazsa yine dikkat çekmez vb işiniz zor hele Türk olarak girmissiniz dahada zor.Kazan kazan sistemlerinin suyu çıktı bence ayrıca keşke daha farklı ve denenmemiş bir düsünceyi ortaya atsaydınız.Buyuk firmalar tutan ve buyen konuları kapıyor asla destek olalım bunyemize alalım demiyorlar.
    Ben olsam koku konusunda çok basit ama etkili bir sistem ortaya atardım ki benim bu konuda çalışmam var ama kafası basan kimse yok :)
  • Fikir güzel fakat güvenlik kısmının üstünde daha fazla durulmalı ufak bir açık bile söz konusu olursa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Sonuçta kullanıcılar firma reklamı görücek firmalar bizi görücek,biz birbirimizi görüceğiz; facebook-forum-chat karısımı bir sistem başta dediğimin biraz daha dallanmıs bir sistemi.Bu sistemin tanınır olması icin çok fazla yatırım gerekir onu siz ve bulucağınız kişiler bir kısmını karsılar karsılasa bile yeterli tanıtım olmazsa yine dikkat çekmez vb işiniz zor hele Türk olarak girmissiniz dahada zor.Kazan kazan sistemlerinin suyu çıktı bence ayrıca keşke daha farklı ve denenmemiş bir düsünceyi ortaya atsaydınız.Buyuk firmalar tutan ve buyen konuları kapıyor asla destek olalım bunyemize alalım demiyorlar.
    Ben olsam koku konusunda çok basit ama etkili bir sistem ortaya atardım ki benim bu konuda çalışmam var ama kafası basan kimse yok :)

Firma reklamı? kazan-kazan? Bunlar ile ilgili değil ki. Kesinlikle reklam olmayacak. Biz hiç bir kullanıcımıza birşey vaat etmiyoruz. Çok basit şekilde bilgiye hızlı ulaşmasını, özelikle e-ticaret sitelerinde kullanıcı deneyimlerini paylaşmayı gibi amaçları hedefliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enoczha

Fikir güzel fakat güvenlik kısmının üstünde daha fazla durulmalı ufak bir açık bile söz konusu olursa....

İnanın en fazla üzerinde durduğumuz konu bu.
  • Firmalar bu sisteme girmeden para kazamazsınız misal facebook,twtter vb :) orda da kisilerin etkilişimi ile başladı gelir modeli yine firmalar oldu.Zaten siz bu bilgileri yine firmalara bir şekilde verip onları dahil ediceksiniz sisteme.
  • Facebook,twitter vb de kişilerin etkileşimi ile başladılar ama işin içine firmalar girmeden para kazamadılar elinizdeki bilgiler zaten asıl para yapan şeyler kimse sizin ne ile konuştuğunuza bakmaz neyle ilgilendiğinize bakıyor artık ve illaki bu bilgileri vericeksiniz sonunda buda firma kazansın firmaya bakan kazansın vb klasik bir sistem olma yoluna sokar ki karşınızda himayalalar duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Facebook,twitter vb de kişilerin etkileşimi ile başladılar ama işin içine firmalar girmeden para kazamadılar elinizdeki bilgiler zaten asıl para yapan şeyler kimse sizin ne ile konuştuğunuza bakmaz neyle ilgilendiğinize bakıyor artık ve illaki bu bilgileri vericeksiniz sonunda buda firma kazansın firmaya bakan kazansın vb klasik bir sistem olma yoluna sokar ki karşınızda himayalalar duruyor :)

Görüşlerin için teşekkür ederim, ama bir şeyi gözden kaçırıyorsun. Bu programımızın %30'luk dilimi idi. Yukarıda bahsettiğin himalayalar için bizim uçağımız var. Geri kalan programımızın %70'lik tarafı bizim için daha önemli. Ama bu bölüm bekleyecek az daha.
  • Özellikle insanlar olabildiğince gizliliğe önem verdiği şu zamanlarda kimse çıkıpta internet kullanım bilgilerini paylaşmak istemez.Bunu facebook yapıyor google'da arattıklarınızdan girdiğiniz sitelerden tutun sizin verilerinizi toplayarak önünüze buna uygun reklamlar çıkartıyorlar.Üzgünüm şuanki %30 'luk dediğiniz kısım tamamen bana ters hiçbir kullanıcıyla bırakın text boyutunda haberleşmeyi bit olarak bile haberleşmek istemem.

Üstelik günümüzdeki dev bulut sistemleri bile şak şak hacklenirken siz istediğiniz kadar haberleşmeyi şifreleyin.Buna rağmen projenin geri kalananı merak ile takip ediyorum.
  • Bir sorum var kimlerle haberleşecebileceğiz? Mesela şu an bu sayfa ziyaret eden herkes bana mesaj atabilecek mi? Ben bu sayfa ziyaret ettikten sonra offline olarak biri bana mesaj atabilecek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • codem C kullanıcısına yanıt
    Haberleşebileceğiniz kişiler sadece sizinle aynı sayfayı görüntüleyebilenlerdir. Herkes sana mesaj atabilir eğer aynı sayfayı görüntülüyorsan. Offline biri sana mesaj atabilmesi için daha önce sizinle mesajlaşmış olması ve sizin güvenilir biri işaretlemeniz gerekmektedir.
  • tutmaz hele bu çağda privacy'e deli gibi önem verilirken, kişisel görüşüm kullanıcının o sayfadakilerle iletişim kurması bana çok gereksiz geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Video Tapes

tutmaz hele bu çağda privacy'e deli gibi önem verilirken, kişisel görüşüm kullanıcının o sayfadakilerle iletişim kurması bana çok gereksiz geldi

Güvenilirliği sorgulanan e-ticaret, arkadaşlık siteleri, ödeme sistemleri vb. sayfalar için mesajlaşmak mantıklı olabilir. Herkesle bu tarz konuşmalara güven olur mu bilinmez. Ama facebook ile bağlanıp sadece arkadaşlarınızla konuşmak doğru olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • codem C kullanıcısına yanıt
    evet yararlı olabileceği yerler mesala facebookta kimler profilime bakmış efsanesi gerçek olacak
  • Bu muydu o kadar yaygara kopardığın şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinc20

Bu muydu o kadar yaygara kopardığın şey.

buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkar

quote:

Orijinalden alıntı: Erdinc20

Bu muydu o kadar yaygara kopardığın şey.

buydu.

Dostum yanlış anlama ama öyle hayatınızı değiştirecek diye başlık atınca daha farklı bir şey bekledim. Benim tutmaz dediğim şeyler genelde tutar
    Girişimcilik açısından en azından sizin için bir başlangıç olur.
  • Öncelikle başarılarınızın devamını dilerim. Yapıcam demektense Yapmak ya da yapıyor olmak her zaman için önemlidir.Birinde soyuttur diğerinde somut. Proje tutadabilir, tutmayadabilir. Bu gün tutmaz belki 3-5 sene sonra tutar yada bu gün tutar 1 seneye unutulur gider. Ama size tecrübesi kalır. Buda hepsinden değerlidir.
  • Tetris modified edition 2014 bence daha cok tutardi. Ozellikle uzun gelme ihtimalini arttirsaydiniz cok da keyifli olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani millet olarak yok tutmaz bu. icat çıkarma. yapılan şey bir daha yapılmaz. sen kendini kandır kimse ilgilenmez bunla. güvenlik zaafiyeti var olmamış.. gider de gider adamlar 10 yıllık mesafeye uzay aracı yolluyor nokta atışı indiriyor mühendisliğin zirvesinde yaşıyorlar ama bizim milletin bu bir b.ka yaramaz şarjı bitmiş demekle kaldığını görebiliyoruz sadece. dostum sen aldırma bence devam edin işinize gücünüze.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.