Şimdi Ara

Hayatınız değişecek...Müthiş Ötesi Bir Proje İçin Ekip Kurmak İstiyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
11
Favori
5.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kusura bakmayın ama hayatımızı değiştirecek veya süper ötesi bir proje gibi gelmedi.İyi fikir kabul ama tutup tutmayacağı hakkında konuşamam,pek tutturamamda
    Ayrıca bu kadar uzamasını anlamadım,en azından windows programı ise.Hatta bi kaç bişey söyleyim.Linkten sitenin titlesini çekip bi havuza doldurup eşleşenleri bir sayfaya yönledirebilirsiniz buda windows exesi olarak yapma 1 hafta sürmez.Biraz uzun yoldan gidilmiş gibi geldi
    Neyse hocam başarılar.
  • Projenin birçok dalı var. MEsela yukarıda yazmadım ama, daha detaya girmem gerekiyor sanırım. Programın en büyük artılarından biri online kullanıcılar arasında favorilerinize eklediğiniz kişi ile nasıl whatsapp ile iletişime geçilebiliyorsa, webdede bunu yapacaktı. Arada bazı kriterler var, mesela favoriye ekleyebilmeniz için o kullanıcı ile 3 farklı sitede iletişişme geçmiş ve karşılıklı favori listesine eklemiş gibi..

Ayrıca web sayfalarını da ratingleyecek. YAni siz ilk defa bir e-ticaret sitesine girmiş iseniz rating puanından o sitenin güvenilir/güvenilmez, olumlu/olumsuz/sahtekar/dürüst bir site olduğunu anlayacaktınız. Ratingleme için de bir algoritmamız var..

Yani kapsamlı bir proje bu. Öyle sadece bir windows api ile geçitirilebilecek birşey değil.
  • Bizdeki projeler tam komedi. Adam bedavaya çalıştırabileceğini sanıyor. Benim de oyun projem var arkadaşlar, ama GTA 5'in grafiklerine 1000 basar. Tüm herşey en ince ayrıntısına kadar görüntüye dökülecek. 1000000 kişi lazım, tercihen 15 programcılık dili bilen. Ücret olarak da kesenin ağzını açıcam size, yüzde 1'lik hisseyi aranızda pay edicem.

İsteyenler hemen PM atsın. Hayatınız değişecek, bak cidden.
  • Güzel kardeşim, düşünme yetin yokken fikir ileri sürüyorsun sende..Daha ne yazdığımı bile anlamamışsın. Aç bak ilk mesaja ne yazmışşım. "Yüzdelik veya para karşılığı" konuştuğum arkadaşlar yüzdelik istediler. Sen gel becerikli isen ve para karşılığında çalışmak istersen, gel para karşılığı çalış. Ama daha ne okuduğunu anlamayan, yazı okuma özürlü olduğun müddetçe ben seninle çalışmam zaten. Başardığın neyin var ki, ben sana laf anlatmaya çalışayım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkar

Güzel kardeşim, düşünme yetin yokken fikir ileri sürüyorsun sende..Daha ne yazdığımı bile anlamamışsın. Aç bak ilk mesaja ne yazmışşım. "Yüzdelik veya para karşılığı" konuştuğum arkadaşlar yüzdelik istediler. Sen gel becerikli isen ve para karşılığında çalışmak istersen, gel para karşılığı çalış. Ama daha ne okuduğunu anlamayan, yazı okuma özürlü olduğun müddetçe ben seninle çalışmam zaten. Başardığın neyin var ki, ben sana laf anlatmaya çalışayım....

Emin ol benim bugüne kadar başardığım şeylerin yüzde 10'unu başarmamışsındır. (yüzme madalyası, sayısal ilk 4k üniversite, 3 dil vsvs.)

Üzüldüm tabi benle çalışmayacağına, hayatım değişecekti oysa ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKoenig -- 27 Nisan 2015; 16:59:09 >

• "güzel olduğun kadar küstahsın" film repliğini sana göndererek başarılar dilerim dostum. (bu arada sayısal ilk 3k üniversite, 3 dil vsvs. yüzme bilmiyorum :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky

quote:

Güzel kardeşim, düşünme yetin yokken fikir ileri sürüyorsun sende..Daha ne yazdığımı bile anlamamışsın. Aç bak ilk mesaja ne yazmışşım. "Yüzdelik veya para karşılığı" konuştuğum arkadaşlar yüzdelik istediler. Sen gel becerikli isen ve para karşılığında çalışmak istersen, gel para karşılığı çalış. Ama daha ne okuduğunu anlamayan, yazı okuma özürlü olduğun müddetçe ben seninle çalışmam zaten. Başardığın neyin var ki, ben sana laf anlatmaya çalışayım....

Emin ol benim bugüne kadar başardığım şeylerin yüzde 10'unu başarmamışsındır. (yüzme madalyası, sayısal ilk 4k üniversite, 3 dil vsvs.)

Seni forumda arada görüyorum yazdığın yorumlar açtığın konular çocukça troll ve saçma.Konudan çek git mezun olunca umarım derecenin yarısı kadar maaş alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Orijinalden alıntı: aky

quote:

Seni forumda arada görüyorum yazdığın yorumlar açtığın konular çocukça troll ve saçma.Konudan çek git mezun olunca umarım derecenin yarısı kadar maaş alırsın

Şuan yavaştan kazanmaya başladım zaten. Çekemeyen anten taksın.

• Hocam fikrinizi hayata gecirmek istiyorsaniz pm atabilirmisin konusalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e son durum ne hocam ?
  • bu fikir ile oğuz gelal diye bir arkadaş bu mayıs ayında programı yazıp piyasaya bizden önce sundu. onunla kalmadı logonun yarışmasını kazandı. programın adı socialsurf koymuş.

• bulkar B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam beraber çalıştığınız arkadaşmıydı biraz daha detaylı anlatsanız daha iyi olur
  • Bir yazılımcımız ile sorun yaşadık. İlişkilendiremiyoruz Oğuz Gelal ile. Eğer ki öyle bir durum var ise, gizlilik sözleşmesi var elimde. Hukuki yollara başvuracağım o zaman. Eğer yok tamamen Oğuz Gelal kendisi yapmış ise, başarılar dilemekten başka diyeceğim hiç bir şey yok.
  • Bu projeye o kadar laf ettık eleştirdik ama ortaya ürün çıkınca iyi projeymiş dedim. Bunu yapan da 22 yaşında ilgisayar mühendisi bir arkadaşmış. Tebrik etmek gerekir(Fikri sizden almadıysa eğer). Himmet çelik adlı kişi de projede yer almış.
  • ne diyelim bizde şimdiden başarılar. ama unutmasın biz 1 yıl üzerinde çalıştık. tanıtımlarındaki bazı cümleler, bizim BİCanges'ta yaptığımız sunumların 1e1 cümleleri. O yüzden beklemedeyiz daha.
  • ahahaha ee peki yazıldığına göre kimin hayatı değişti şimdi, o kadar değişti ki konuyu yeniden hortlamış görünce gülerek girdim ve yapıldığını şimdi gördüm meslekten olmama rağmen, ne çevremde ne de dışarıda herhangi bir kişiden de duymadım, demek ki değişmiyormuş hayatımız

ha ayrıca, taa 2014 ağustosta sunum yaptığınızı ve kabul edildiğini söylemiştiniz zaten, yani bu işin sizde öncesinde bir hazırlık süreci de var, bir öğrenci bu işi bitirme projesi olarak 1 öğretim yılında yani projeyi verip kabul ettirdiği ekim 2014 ten mayıs 2015 e kadar 8 ayda ortaya çıkarabiliyorsa, finansman desteğini yatırımcı da bularak garantilemiş bir girişimci nasıl oluyor da daha uzun sürede beceremiyor, mazlum hayatımızı "değiştiremiyor" ben bunu anlamıyorum

demek ki siz bu işi bilmiyorsunuz, iki tarafı da tanımam etmem ama manzaraya bakarak rahatça diyebiliyorum ki hiç çocuğa b.k atmayın bence aynı cümleler falan diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracos -- 31 Ekim 2015; 12:38:00 >

• arkadaşın yaptığı projeyi gördüm be 1 sene neyin üstünde çalıştığınızı merak ettim
  • yazılımcımızdan kodaları alamadık arkadaşım. Elimizde hala alfa versiyonu ile kaldık. 1 yıl boyunca farklı projelerde vardı. onlar ile de ilgilendik. bok attığım yok. eğer bizim yazılımcımız ile bir ilgisi yoksa helali hoş olsun.
  • Kardeşim ilk önce kolay gelsin sana ve ekip arkadaşlarına fakat size sorum olacak melek yatırımcıyı nerden buldunuz? Güvenilirmi ? Yani herkeze projenizi anlatmasanız iyi olur

• arkadaş adına üzüldüm

iki proje de bende var global çaplı fikirler ama söylemem kendim herşeyiyle ilgeneceğim bu devirde kimseye güvenmeyeceksin arkadaş :D

birini yapmaya heveslenmiştim ama yapmış bi gavur:D ama düşündüğüm halinden oldukça yetersiz ki benim düşündüklerim daha çok sosyal hayatı etkileyecek mobil app çapta. tabi sosyal ağ şeklinde webte de oldukça trend olacak bir şey ben bu üşengeçlikle zor bitiririm bu projeleri ama hayırlısı :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.