Şimdi Ara

Hayatınız değişecek...Müthiş Ötesi Bir Proje İçin Ekip Kurmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
11
Favori
5.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Harika ötesi, öyle böyle değil, global ölçekli bir yazılım fikrimiz var. Bu yazılım için öncelikli Javascript, socket programlar, sunucu yazabilecek, veri tabanı, asp, activex, php, html gibi dillerden/işlerden bir veya birkaçına hakim arkadaş aranıyor.

Ha yazılımı soracak olursanız TOP SECRET. Ama şunu söyleyebilirim, yazılım halen fikir düzeyinde ve sadece fikri melek yatırımcılardan birine sunduğumuzda aldığımız yanıt çok netti. YAPIN, GELİN oldu.

Ancak jeton sonradan düştü, gerçekten bu sefer turnayı gözünden vurduk. Yapılacak işe aşık olacaksınız.

Bu yüzden, İSTANBUL'da ikamet eden, abi ben global (facebook/twitter/whatsapp/google gibi, aklınıza gelebilecek en büyük iş fikirleri) bir projede bulunmak istiyorum diyen, ve biraz çılgın...ama tüm bu özelliklerin altında gerçekten yaptığı işte uzman olan arkadaşlar aranıyor.

Yüzdelik hisse veya para karşılığı....

İlgilenenler olur ise, bir toplantı yaparak iş fikrini size sunum ile bilgilendirebilirim, gizlilik sözleşmesi imzalamanız karşılığında.....Bu arada yazılımdan anlamam, ama girişimden anlarım...

Gerçekten ben bunun bir parçası olabileceğim diyecek arkadaşlar yorum bırakırsa, sayıyı belirlemiş oluruz.

Melek Yatırımcının mailinide paylaşayım. kolay değil böyle bir mail almak melek yatırmcıdan.

Melek yatırımcıdan gelen mail beyler...diyorum çok büyük bir iş....

"Bülent Bey selamlar,

Projeniz yatırımcılarımız tarafından son derece beğenildi ve innovatif bulundu. Ancak ben sonradan fikir aşamasında olduğunu söyleyince hayal kırıklığına uğradılar ve ürün tamamlandığı zaman ancak görüşmelere başlayabileceklerini belirttiler. Şu aşamada size önerim kendi kaynaklarınızla veya Türktelekom Pilott, Girişim Fabrikası veya Teb Girişimevi gibi bir hızlandırma programının desteğiyle ürünü bir an önce tamamlamanız. Ardından sizinle tekrar görüşmeyi çok isteriz.

Teşekkür ederim. "

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkar -- 12 Ağustos 2014; 12:02:21 >

• hayatınız değişecek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkar

hayatınız değişecek....
    Arkadaşlar en az 5-10 kişi arası lazım. Şu an 3 kişi olduk. Hayatınızın hatasını yapmayın, pişman olursunuz.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    eğerki sayı 5-10 arasına ulaşırsa İstanbul'da bir toplantı ayarlanacaktır. Ayrıca bir tasarımcı arkadaşa da ihtiyacım var. Dediğim gibi zamanınızı ayrımanızı isteyeceğim. Masraflarınız tarafımca karşılanacaktır (Yol, yemek, içecek masraflarınız)

En azından forumdan ayrı birbirleriniz ile tanışma fırsatınız da olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5BC9DDA86

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Keşke 1 milyon EUR istesem de projenin hali hazırda minimum ne edeceğini anlardım...daha fazlası bendeki....
  • melek yatırımcımız BIC angels...türkiyedeki tek yabancı kaynaklı firma....
  • quote:

melek yatırımcımız BIC angels...türkiyedeki tek yabancı kaynaklı firma....
    bende o yüzden vazgeçtim ya....biz gidelim bitirelim, işi büyütelim diye burada didiniyorum...meleksiz yapmak istiyporum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende o yüzden vazgeçtim ya....biz gidelim bitirelim, işi büyütelim diye burada didiniyorum...meleksiz yapmak istiyporum...

Alıntıları Göster
    yine bir süper proje vakası ha, özlemiştik ne zamandır yoktu :)

yeriniz ankara olarak gözüküyor, şirket olarak ya da bireysel olarak imzalayalım isterseniz nda, sonrasında görelim projenizi, ekip de sağlayabilirim sorun değil
  • bulkar B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz burada süper proje şöyle güzel böyle hoş diye anlatıyorsunuz ama farkındasınızdır ki konu hakkında hiç birşey belirtmemişsiniz ve sizin gibi buraya bir haftada kim bilir kaç konu açan oluyor.Geçen birisi de günlük 200 milyon hit alan oyun mu ne yapacaktı. Yani her insanın kafasında yapılsa mükemmel olur, şöyle olur böyle olur dediği bir fikir olabiliyor. Bazılarının fikri ise gerçekten de tutabilecek kalitede oluyor ki belki siz bunlardan birisiniz şu ana kadar fikrin güzelliği dışında bir bilgi vermediğinizden bilemiyoruz. Melek yatırımcıyla uğraşmak istemiyor olabilirsiniz fakat büyük projeler büyük maliyetler gerektirir. Bunun altından kalkabileceğinize inanıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

Hocam siz burada süper proje şöyle güzel böyle hoş diye anlatıyorsunuz ama farkındasınızdır ki konu hakkında hiç birşey belirtmemişsiniz ve sizin gibi buraya bir haftada kim bilir kaç konu açan oluyor.Geçen birisi de günlük 200 milyon hit alan oyun mu ne yapacaktı. Yani her insanın kafasında yapılsa mükemmel olur, şöyle olur böyle olur dediği bir fikir olabiliyor. Bazılarının fikri ise gerçekten de tutabilecek kalitede oluyor ki belki siz bunlardan birisiniz şu ana kadar fikrin güzelliği dışında bir bilgi vermediğinizden bilemiyoruz. Melek yatırımcıyla uğraşmak istemiyor olabilirsiniz fakat büyük projeler büyük maliyetler gerektirir. Bunun altından kalkabileceğinize inanıyor musunuz ?
    öncelikle teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu bir oyun değil uygulama. Maliyeti sunucu maliyeti dışında çok değil. Sunucular için esnek sunucu modelini kullanacağız. Uygulama web sayfaları için olacak olup, fikrin basitliği ve uygulanabilirliğindeki kolaylık ve de daha önce yapılmamış olmasından dolayı malesef bahsedemiyorum. Ancak dediğim gibi bu projede yer almak isteyen ya da ilgisini çeken olursa, istanbulda bir toplantı hazırlanarak detaylar verilecektir. Ayrıca toplantıya gelmek için yapılacak masraflar tarafımca karşılanacaktır.

Bilsem ki fikri çalmayacaklar, oturur sunumumu da diğer bilgileri de paylaşırım seve seve. Ama her şekilde yapacağım/yaptıracağım bu projeyi ilk burada duyuracağım. Beta çalışmasında görüşlerinizi isteyeceğim zaten. Eminim ki, bir çoğunuz gerçekten çok üzülecek neden bu işe bulaşmadığına....

• quote:

öncelikle teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu bir oyun değil uygulama. Maliyeti sunucu maliyeti dışında çok değil. Sunucular için esnek sunucu modelini kullanacağız. Uygulama web sayfaları için olacak olup, fikrin basitliği ve uygulanabilirliğindeki kolaylık ve de daha önce yapılmamış olmasından dolayı malesef bahsedemiyorum. Ancak dediğim gibi bu projede yer almak isteyen ya da ilgisini çeken olursa, istanbulda bir toplantı hazırlanarak detaylar verilecektir. Ayrıca toplantıya gelmek için yapılacak masraflar tarafımca karşılanacaktır.

Bilsem ki fikri çalmayacaklar, oturur sunumumu da diğer bilgileri de paylaşırım seve seve. Ama her şekilde yapacağım/yaptıracağım bu projeyi ilk burada duyuracağım. Beta çalışmasında görüşlerinizi isteyeceğim zaten. Eminim ki, bir çoğunuz gerçekten çok üzülecek neden bu işe bulaşmadığına....
    Ankaralıyım, ancak şu anda Kocaelinde ikamet ediyorum Sigorta eksperiyim. kendime ait bir ofisim var. Kendi işimin patronuyum yani. Ayrıca çoğunluk istanbul olduğu ve istanbula yakın olduğum için istanbul tercihim. Ancak siz ankarada iseniz önemli değil. PM'den iletişim bilgilerinizi yollarsanız sevinirim.

Ayrıca bu fikir gerçekten üstüne basa basa söylüyorum, global ölçekli. Tüm sınırları kaldırabilecek, her türlü internet ile ilgili alışkanlıklarınızı tümden değiştirecek bir şey. En azından şunu söyleyebilirim, yazılımımız piyasaya çıktıktan sonra, bir dönüm noktası olacak internet için. Bizden öncesi ve sonrası. Şimdi gene söylüyorum, çok iddialı bir proje, basit, kolay ve herşeyden önce gerçekten ihtiyaç duyacağınız, ve onsuz hiçbirşey yapmayacağınız bir uygulama.

Bu uygulamayı kullandıktan sonra soracağınız tek soru, biz bu yazılımdan önce internette ne yapıyorduk olacak.....

• quote:

Ankaralıyım, ancak şu anda Kocaelinde ikamet ediyorum Sigorta eksperiyim. kendime ait bir ofisim var. Kendi işimin patronuyum yani. Ayrıca çoğunluk istanbul olduğu ve istanbula yakın olduğum için istanbul tercihim. Ancak siz ankarada iseniz önemli değil. PM'den iletişim bilgilerinizi yollarsanız sevinirim.

Ayrıca bu fikir gerçekten üstüne basa basa söylüyorum, global ölçekli. Tüm sınırları kaldırabilecek, her türlü internet ile ilgili alışkanlıklarınızı tümden değiştirecek bir şey. En azından şunu söyleyebilirim, yazılımımız piyasaya çıktıktan sonra, bir dönüm noktası olacak internet için. Bizden öncesi ve sonrası. Şimdi gene söylüyorum, çok iddialı bir proje, basit, kolay ve herşeyden önce gerçekten ihtiyaç duyacağınız, ve onsuz hiçbirşey yapmayacağınız bir uygulama.

Bu uygulamayı kullandıktan sonra soracağınız tek soru, biz bu yazılımdan önce internette ne yapıyorduk olacak.....
    yazılım ile iligli son birkaç bilgiyi daha paylaşayım.

İşin para kazandıran boyutu. Program hali hazırda kendince altın yumurtlayan bir tavuk...insanlar kendileri gelecek..çünkü buna mecbur kalacak...mecburen yazılımımıza muhtaç olacaklar...programın hesaplayabildiğim kazancı, milyar dolar....

şüphesi olan var ise, ki bu kadar iddialı konuşuyorum, gelsin, gizlilik sözleşmesini imzalasın, program ile ilgili detayı alsın, sonra gelsin burada yorumunu yapsın (yazılımın detaylarını açıklamamak koşulu ile)...

hodri meydan........Bu çok çok büyük bir iş beyler...

• bulkar B kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim farklıydı aslında. Fikriniz çok iyi olsa bile olay sadece fikri projeleştirmekle kalmaz.Bunu insanlara duyurmak, belirli bir kullanıcı kitlesine ulaşabilmek çok basit şeyler değil.Dediğim gibi olay ne bilmediğimizden genel yorumlar yapmak zorundayız yani belki sizin için geçerli olmayacak bir durum yani mesela görünmezlik kremi gibi bişeyse reklamını kendi yapar zaten Sonra süreci yönetebilmek çok önemli bu konularda tecrübesiz olmak çok sıkıntı yaratır. Bunları bilmiyorsunuz diye ya da hevesinizi baltalamak adına değil ayaklarınız yere daha sağlam basabilmeli, sadece somut birşey ortaya koymaktan fazlası gerekir bu tür durumlarda. Bir de dikkat ederseniz insanlar genelde bu yokken biz ne yapıyoruz cümlesini twitter gibi siteler için ya da bazı oyunlar için söyler.Bunların da başlangıçta böyle bir duruma geleceğine pek olanak veren yoktur. Yani beklenmemezlikle bir orantı var aslında bu durumlarda

Her neyse uygulamanın konusunu önceden bildirmen kaydıyla(sadece konu başlığı içerik yönünden bilgi değil) ben imzalayıp bakarım.Ama sadece bir uygulama olduğunu bilmek kimse için birşey ifade etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

Anlatmak istediğim farklıydı aslında. Fikriniz çok iyi olsa bile olay sadece fikri projeleştirmekle kalmaz.Bunu insanlara duyurmak, belirli bir kullanıcı kitlesine ulaşabilmek çok basit şeyler değil.Dediğim gibi olay ne bilmediğimizden genel yorumlar yapmak zorundayız yani belki sizin için geçerli olmayacak bir durum yani mesela görünmezlik kremi gibi bişeyse reklamını kendi yapar zaten Sonra süreci yönetebilmek çok önemli bu konularda tecrübesiz olmak çok sıkıntı yaratır. Bunları bilmiyorsunuz diye ya da hevesinizi baltalamak adına değil ayaklarınız yere daha sağlam basabilmeli, sadece somut birşey ortaya koymaktan fazlası gerekir bu tür durumlarda. Bir de dikkat ederseniz insanlar genelde bu yokken biz ne yapıyoruz cümlesini twitter gibi siteler için ya da bazı oyunlar için söyler.Bunların da başlangıçta böyle bir duruma geleceğine pek olanak veren yoktur. Yani beklenmemezlikle bir orantı var aslında bu durumlarda

Her neyse uygulamanın konusunu önceden bildirmen kaydıyla(sadece konu başlığı içerik yönünden bilgi değil) ben imzalayıp bakarım.Ama sadece bir uygulama olduğunu bilmek kimse için birşey ifade etmiyor
    yorumları okumadım ama görünen o ki bir web sitesi yapmayı hedefliyorsun ve tahminin bir sosyal site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keftar -- 12 Ağustos 2014; 11:36:00 >

• keftar kullanıcısına yanıt
    hayır, eğer ki uygulama yönünü söylüyorsan bir add-on..tarayıcılar için bir eklenti...ama öyle böyle değil.....
  • iletişim bilgilerini PM'den rica edebilir miyim? Gizlilik sözleşmesi ve detaylar için.
  • quote:

iletişim bilgilerini PM'den rica edebilir miyim? Gizlilik sözleşmesi ve detaylar için.

"Bülent Bey selamlar,

Projeniz yatırımcılarımız tarafından son derece beğenildi ve innovatif bulundu. Ancak ben sonradan fikir aşamasında olduğunu söyleyince hayal kırıklığına uğradılar ve ürün tamamlandığı zaman ancak görüşmelere başlayabileceklerini belirttiler. Şu aşamada size önerim kendi kaynaklarınızla veya Türktelekom Pilott, Girişim Fabrikası veya Teb Girişimevi gibi bir hızlandırma programının desteğiyle ürünü bir an önce tamamlamanız. Ardından sizinle tekrar görüşmeyi çok isteriz.

Teşekkür ederim. "
  • quote:

"Bülent Bey selamlar,

Teşekkür ederim. "

Alıntıları Göster
    iyi merak ettiriyorsun ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5BC9DDA86

Bu mesaj silindi.
    Projeyi öyle bir anlattın ki merak etmemek elde değil. Ancak eklenti deyince merak biraz söndü gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

Projeyi öyle bir anlattın ki merak etmemek elde değil. Ancak eklenti deyince merak biraz söndü gibi

Alıntıları Göster
    benım de suyla çalışan araba projem var. fikir çok beğenildi. yap gel dediler. ben de %0.1 hisseli bu işi yapabilecek adamlar arıyorum. proje çok tutacak. senın de işin zor. kolay gelsin kardeş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.