Şimdi Ara

Hayattan ne zevk alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi demin korkak biri konu açmış 9 tl kaptırdım bıçağı vardır korktum falan yazmış
    yorumlardada iyi yapmışsın başına bela almaya gerek yok falan yazmışlar diğer korkaklar

Şimdi size soeum ne için yaşıyorsunuz? Alt tarafı yaşayacağınız 70 yıl çoğunuzun hayatı aybı şekilde geçicek bi ev bi araba çoluk çocuk falan geçiriceksiniz hayatı
    gerçekten bu kadar sıradan bi hayat istiyomusunuz? Kendiniz hiç birşey yapmıyorsunuz
    Türkşyede doğdunuz 7 yaşında okula başlicaksınız 22 yaşında okul biticek sonra bi işe giriceksiniz evleniceksiniz falan hepinizin hayatı aynı. Kurulu bi sistem var ve onu yaşamak istiyorsunuz. Kendini hiçbir şey değiştirmeyeceksiniz. Neden bu kadar korkuyorsunuz ölmekten? Ya da cezaevine girmekten? Bu boş hayatta korkarak yaşanırmı? Öldüğünüz zaman en azından adamdı desinler korkağın tekiydi demesinler. Şimsi diyceksiniz en adam evine ekmek getirendir falan filan. Onu herkes yapıyo kardeşim sen farklı olarak ne yaptın?

Gerçekten hiçbirinizi anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farkli olucaz diye ölelimmi ? Sorunlusun sen ya.

• 22 yasinda okul mu biter la

• Kardeş manyak mısın sen?

• Kardeş ölünce veya ceza evine girince hayatı dolu dolu yaşamış oluyosun.Öyle başına bir şey gelmeden konuşmak kolay tabi.

• Okumayın okulların açılmasıyla efkarlanan liseli.
  • Bir ev bir araba ve bir işimiz olacak demek. Devlet mi dağıtıyor bütün bunları? Türkiye'de kaç kişinin bir ev araba ve işi var? Yaşın kaç? Hiç dışarıda çalıştın mı? Yediğin ekmekten pislediğin tuvalete kadar hepsi para, almazsan öleceğin ilaç para.

Evliliği şahsen ben dürüst, temiz çocuklar yetiştirebilmek için istiyorum.

Yaşamaktan zevk aldığımı söyleyemem ama şehitlik dışında bir amaç için de ölmeyi istemem.

Cezaevinde de ortam kötü, girmek istemezsin. Sonuçta boşuna almamışlar adamları içeri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayattan beklentiniz nedir
    3 yıl önce açıldı
    Hayattan Tamamen Bıktım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.