Şimdi Ara

hayattan sıkılmak (ciddi ciddi dertleşmem lazım )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşırı derecede hayattan sıkıldım yapacak birşey bulamıyorum artık pc bile tat vermiyor film seyretmek istemiyorum tv de sadece huzur buldugum sevgilimin yanı yemin ederim hiç birşey yapmadan günlerce onun gözlerine bakıp huzurlu içimde sıkıntı olmadan durabilirim zaman sadece onla geçiyor gibi hiç birşey umrumda değilmiş gibi ama her an yanımda olamıyor her an mesaj atamıyor ve o anların hepsinde zaman geçmiyor gibi bende belki saplantı belki aşk ama ne yapacagımıda bilmiyorum

• Yaşlar kaç ? Eğer yaşınız büyükse aynı evde yaşamaya başlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 2 3 senemiz var aynı ev olması için ben 21 o 19
  • kimse ilgilenmeyecek mi ya :(
  • tşkler bu kadar ilgili oldugnuz için donanımhaber üyeleri tşkler
  • Ben de öyleyim. Buluşamyorum, hem ailesi, hem de benim karmaşık hayatım

Üstelik yeni aşık oldum sevgili bile olamadan böyle oldu. Hiçbir şey ilgimi çekmiyor. Ama ona da ilgimi hissettiremiyorum. Az önce konu açtım zaten bu bölüme.

• flood korumasına selam olsun
    sevgilisi olup da hayattan sıkılan insanları anlayamıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 15 Mart 2014; 20:22:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim hiç bişiyim yok ben napayım konuşacak kimsem bile yok derdimi duvarlara ağaçlara bide buraya anlatıyorum
  • bana bi mesaj atmasına bile mutlu oluyorum onla konusurken hersey normal ama o yokken hiç bişi ilgimi çekmiyor neden böyle oldum bi anda anlamıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hohocanim

bana bi mesaj atmasına bile mutlu oluyorum onla konusurken hersey normal ama o yokken hiç bişi ilgimi çekmiyor neden böyle oldum bi anda anlamıyorum ya

İş güç de mi yok hocam, insanın kafasını meşgul edecek sorunları hayat zorlukları yoksa sıkılır

• üniversitedeyim yapabilecegim cok fazla sosyal faaliyette yok şehirde oyun oynarken bile canım sıkılıyor

• Keşke başka sevdaya tutulsaydım sağlık problemleri yüzünden hayallerimi gömdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: hohocanim

tşkler bu kadar ilgili oldugnuz için donanımhaber üyeleri tşkler

Trip yemişiz bayağı, donanım haber üyeleri olarak.

Bayan mısınız?
  • bayan falan değilim la sadece cevaplanmayınca çok sinirim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Keşke başka sevdaya tutulsaydım sağlık problemleri yüzünden hayallerimi gömdüm

valla kara sevdaya tutulmak berbat bişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.