şu msn nickine bakın :DSeN SeveRseN SeNi SeveNi SeNi SeveN SeveRr SeNi SeN SevmezSeN SeNi SeveNi SeNi SeveN SevMez SeNi;) says: berkayy Ya lütfen alın beni buradan..
quote:Orijinalden alıntı: Devouredaha çok kro gibi.Alıntıları Göster 2 kelimelik şeyi 16 kelimede anlatmak büyük bir başarı bence
quote:Orijinalden alıntı: Devouredaha çok kro gibi.Alıntıları Göster ne tipler var ya adamın koydugunu nıcke baq
quote:Orijinalden alıntı: Peter Hammillne tipler var ya adamın koydugunu nıcke baq Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: IuFuKI ne tipler var ya adamın koydugunu nıcke baq Di mi?
quote:Orijinalden alıntı: Faber.quote:Orjinalden alıntı: IuFuKI ne tipler var ya adamın koydugunu nıcke baq Di mi? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SysRq* quote:Orjinalden alıntı: IuFuKI ne tipler var ya adamın koydugunu nıcke baq Di mi? öyle valla
quote:Orijinalden alıntı: mehmet_$quote:Orjinalden alıntı: SysRq* quote:Orjinalden alıntı: IuFuKI ne tipler var ya adamın koydugunu nıcke baq Di mi? öyle valla Alıntıları Göster quote:Hayattan tiksindim limon sık iyi gelir
quote:Orijinalden alıntı: q0kh1Seven bilir ve ölür Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651Dquote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AppendiX quote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür Bayılıyorum şuna ya.
quote:Orijinalden alıntı: Darth Nihilusquote:Orjinalden alıntı: AppendiX quote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür Bayılıyorum şuna ya.Alıntıları Göster bu kim yhaaa bu arada o nicki nickime koydum
quote:Orijinalden alıntı: grandeamorebu kim yhaaa bu arada o nicki nickime koydum Alıntıları Göster Berkay benim , karşımdaki kız.
quote:Orijinalden alıntı: q0kh1Seven bilir ve ölür Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür
quote:Orijinalden alıntı: Altitute5000quote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür Alıntıları Göster Montla z.ç
quote:Orijinalden alıntı: Ben Kemal GeliyorumMontla z.çAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BX4TC Montla z.ç Verildi
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651Dquote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AppendiX quote:Orjinalden alıntı: q0kh1 Seven bilir ve ölür Bende bu resimi arıyordum
quote:Orijinalden alıntı: Selectionquote:Orjinalden alıntı: BX4TC Montla z.ç VerildiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Selection quote:Orjinalden alıntı: BX4TC Montla z.ç Verildi alındı