Şimdi Ara

Hayattan zevk alamıyorum, çözümü nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
8
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demirel şöyle demiş; düne pişman olma, gelecek için endişelenme, günü yaşa. Ders çıkaracağız, plan yapacağız ama bunları düşünmekten anın kıymetini bilmemek olmaz. Hastane ve mezarlık iyi motive ediyor. Elinizden geleni yapın, gülün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nedeni beslenmedir büyük ihtimal. 1 buçuk saatini ayır izle.

• Çavuşu rahat bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare ccc lustral ccc

Ps: Yatırım tavsiyesi değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: sieve

Nedeni beslenmedir büyük ihtimal. 1 buçuk saatini ayır izle.

teşekkürler aradığım türden bir belgesel..
  • Şehiri bırak köye yerleş. Bu sistem bizi kümesteki tavuk gibi yapıyor. Ben evlenip 2de çocuk yaptığım için bu kümeste yaşamaya mecburum.
  • anathema - lost control şarkısı benden sana gelsin birader.

şarkı sözü

Life.. has betrayed me once again

I accept that some things will never change.

I've let your tiny minds magnify my agony

and it's left me with a chemical dependency for sanity.

diye başlar. oğlum sana daha çoook kazık gircek çıkacak ve gün gelip folloş olduğunda diyceksin ki, o litvanyalıya üzülüyodum malmışım la diyceksin ve kendinle şakşak geçeceksin vereceksin 200dolar en kaliteli rusun dibine patlıycaksın şapkasız titreye titreye son damlayı atana kadar. duyguların zamanla ölecek ruhsuzlaşacaksın çünkü duygusallar kaybederrrr delikleri folloş olup bir kenara atılırlar

• Ben nefes almaktan bile zevk almıyorum düşünün halimi. Bu aralar biraz toparladım önceden her uyandığımda yine ölmedim diye küfür ederdim.
  • Bir işsiz ol o zaman hayattan aldığın zevki gör

• Bize gari lazim boyle arkamizda duracak hadi asqimm diyecek

• Engelliyim, kas hastalığım var. Yapmayın şöyle şeyler. Eliniz ayağınız tutuyor sonuçta. Bu kadar isyan etmeyin daha kötü durumda insanlar var, hiç değilse onlar için bir şey yapmaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

anathema - lost control şarkısı benden sana gelsin birader.

şarkı sözü

Life.. has betrayed me once again

I accept that some things will never change.

I've let your tiny minds magnify my agony

and it's left me with a chemical dependency for sanity.

diye başlar. oğlum sana daha çoook kazık gircek çıkacak ve gün gelip folloş olduğunda diyceksin ki, o litvanyalıya üzülüyodum malmışım la diyceksin ve kendinle şakşak geçeceksin vereceksin 200dolar en kaliteli rusun dibine patlıycaksın şapkasız titreye titreye son damlayı atana kadar. duyguların zamanla ölecek ruhsuzlaşacaksın çünkü duygusallar kaybederrrr delikleri folloş olup bir kenara atılırlar
    de get la fortcu herif. blok.

• Bir kızı sev.Ama o kız seni kabul etmesin.Hatta dalga geçsin.Bak o zaman ne kilo kalır, ne de bir eksiğin.En büyük motivasyon red edilmektir.

• Tencere bağlayıp da gez oğlum

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Bir kızı sev.Ama o kız seni kabul etmesin.Hatta dalga geçsin.Bak o zaman ne kilo kalır, ne de bir eksiğin.En büyük motivasyon red edilmektir.
    Hocam cok kiz sevdim, cok kez platonik asik oldum ama bir kere bile acilamadim. Cunku sonucu bastan biliyordum. Sisman, kisa boylu, cirkin, fakir birini kim ne yapsin. Reddedilmenin duygusunu tam anlamiyla hic tadamadim. Tadmaya yetecek ozguvenim de yok zaten. Kadinlarla iletisim kuramadigim icin onlari öcü gibi gormeye basladim. 21 yillik omrumde gercek anlamda iletisim kurdugum tek kadin insan annem oldu. Ben sadece bir kere sevgilim olsun onunla da evleneyim istemistim. Bir kizla tanismistim gecen sene o da 3 4 ay once aramazida 6bin kilometre varken durduk yere yuz ustu birakti.Yillardir depresif haldeyim. Kiloma eksi olarak degil arti olarak yansidi bu durum hep malesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: leomessii

Engelliyim, kas hastalığım var. Yapmayın şöyle şeyler. Eliniz ayağınız tutuyor sonuçta. Bu kadar isyan etmeyin daha kötü durumda insanlar var, hiç değilse onlar için bir şey yapmaya çalışın.
    Haklısın kardeşim, sana böyle şeyler hissettirdiğim için özür dilerim. Ne güzel demiş mevlana: Sanma ki dert sadece sende var. Sendeki derdi nimet sayanlar da var.
  • Sorularla İslamiyet
    "Kalpler ancak Allah'ın zikriyle tatmin olur." ayetini biraz açıklar mısınız? » Sorularla İslamiyet
    https://sorularlaislamiyet.com/kalpler-ancak-allahin-zikriyle-tatmin-olur-ayetini-biraz-aciklar-misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Ben hayattan zevki şehirden kaçıp toprak ve ağaçla buluştuğumda alıyorum hemde her saniye resmen vücuduma format atılıyor. Bildiğin mutlu oluyorum çamura basıp, rüzgarı hissettiğimde. Sonra da sorguluyorum 80 yıllık hayatta ne için çabalıyorum. Çabaladığım şeyler gerçekten beni mutlu edicek şeyler mi yoksa başkaları böyle istediği için mi. Sonuç yine lanet olası şehir hayatındayım yine lanet olası apartmandayım.
    köye kaç o zaman hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.