Şimdi Ara

Hayattan zevk alamıyorum, çözümü nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
99
Cevap
8
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 28 Şubat 2021; 9:40:30 >
  • Bunun bir çözümü yok.
    Bir çok nedeni var böyle hissetmenin bir çok etkeni var ama ben çözümünü bulamadım.
    Belki para bir nebze çözer, ama o da olmadığı için bilmiyorum.
  • harbi büyükmüş
  • Kardeşim en büyük eksikliğin maneviyatındır.O olmadı mı hiçbirşey zevk vermez.Namazını kıl,ibadetini yap.İnan bana bir kalbe manevi huzur girdimi içtiğin sudan,kokladığın havadan bile zevk alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlu yıllar herkese!
  • Bende buna benzerim sadece mutlu hissedemiyorum artık gibi, mesela herkes bir şeye seviniyor gözleri parlıyor heyecanlanıyor ben sadece bakıyorum ya da tiyatro oynuyorum.

• dk 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 1 Ocak 2019; 1:38:33 >
  • yabancı bir ülkede sıkıntılar yaşaman normal ama bu ülkede daha da kötü :)
    asosyallikten kurtulayım diye birilerine takılsan çok geçmeden konu siyasete geliyor ve sinirlerin tepene çıkıyor
    artık siyasetten tam anlamıyla nefret ettim ,uzun süredir haberleri bile seyretmiyorum

sıkıntıları atlatmanın yolu olarak tamirat vs. işlerine kendimi veriyorum ,belki size çok tuhaf gelecek ama emin olun kendinize bir iş bulup çalıştığınızda her şeyi unutuyorsunuz

bu nedenle artık konu komşu da beni öğrendiğinden ne kadar tamir edilecek şey varsa getiriyor (tabi ücret almıyorum)
    kendi ailemde dahi bunu gördüm ,iş yaparken hiç sıkıntı çıkmazken ,iş bittikten sonra kendimi kavganın içinde bulduğum çok olmuştur :)

bir iş bulup çalışmadıkça hayattan asla zevk almayacaksınız (tabi sevdiğiniz bir iş olması lazım)
    insan boş kaldığı zaman aklına kötü şeyler gelir ,o nedenle mümkün olduğunca boş kalmamaya çalışın
    tabi boş durmayım diye gününüzü internette geçirirseniz yine boş durmuşsunuz demektir (ilim bilim öğrenmek dışında)

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

yabancı bir ülkede sıkıntılar yaşaman normal ama bu ülkede daha da kötü :)
    asosyallikten kurtulayım diye birilerine takılsan çok geçmeden konu siyasete geliyor ve sinirlerin tepene çıkıyor
    artık siyasetten tam anlamıyla nefret ettim ,uzun süredir haberleri bile seyretmiyorum

sıkıntıları atlatmanın yolu olarak tamirat vs. işlerine kendimi veriyorum ,belki size çok tuhaf gelecek ama emin olun kendinize bir iş bulup çalıştığınızda her şeyi unutuyorsunuz

bu nedenle artık konu komşu da beni öğrendiğinden ne kadar tamir edilecek şey varsa getiriyor (tabi ücret almıyorum)
    kendi ailemde dahi bunu gördüm ,iş yaparken hiç sıkıntı çıkmazken ,iş bittikten sonra kendimi kavganın içinde bulduğum çok olmuştur :)

bir iş bulup çalışmadıkça hayattan asla zevk almayacaksınız (tabi sevdiğiniz bir iş olması lazım)
    insan boş kaldığı zaman aklına kötü şeyler gelir ,o nedenle mümkün olduğunca boş kalmamaya çalışın
    tabi boş durmayım diye gününüzü internette geçirirseniz yine boş durmuşsunuz demektir (ilim bilim öğrenmek dışında)
    Ne güzel yazmışsınız hocam. Sorunumun biraz da fazla boş zamana sahip olmaktan kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. Mesela tatillerde evde günlerim boş boş geçtiği zamanlar kardeşimle, annemle filan tartışırız hep. Ama bu yaz 1 hafta da olsa bir gönüllü şantiye stajı yapmıştım. Günümün 8-10 saati yolda ve şantiyede geçiyordu, kafamda tek sorun eve gidip karnımı doyurmak ve uyumak oluyordu, sosyallikmiş sevgiliymiş aklımın ucuna gelmedi hiç 1 hafta. Umarım en kısa sürede kendime faydalı meşgaleler edinirim. Mesajınız için teşekkürler, mutlu yıllar :)

• emin ol kendine bir uğraş bulduğunda hayatın değişecek :)

size de mutlu güzel yıllar dilerim
  • Bisiklet al.https://www.youtube.com/watch?v=W1SqvrZRXkM&t=52s bak buradakilerin hepsiyle bu sene tanıştım bu videoyu da ben çektim. Spor, sosyallik, arkadaş edinme, kampçılık. ucuz aktivite, ek hobilerin varsa böyle video çekmek gibi onları da yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHERQUAN

Bisiklet al.https://www.youtube.com/watch?v=W1SqvrZRXkM&t=52s bak buradakilerin hepsiyle bu sene tanıştım bu videoyu da ben çektim. Spor, sosyallik, arkadaş edinme, kampçılık. ucuz aktivite, ek hobilerin varsa böyle video çekmek gibi onları da yaparsın.
    Güzel olmus tebrikler

• quote:

Bisiklet al.https://www.youtube.com/watch?v=W1SqvrZRXkM&t=52s bak buradakilerin hepsiyle bu sene tanıştım bu videoyu da ben çektim. Spor, sosyallik, arkadaş edinme, kampçılık. ucuz aktivite, ek hobilerin varsa böyle video çekmek gibi onları da yaparsın.
    Güzel olmus tebrikler

• quote:

Güzel olmus tebrikler

• SHERQUAN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bisiklet gruplarına nereden ve nasıl dahil oluyorsunuz?
  • Dostum seninle aynı durumdayım hayatımda ilerle katedemiyorum. Ve artık yaptığım her şey çok sıkıcı beni sarmaz oldu.

Senin gibi sabahtan akşama kadar pc başında boş zaman öldürüyordum. Kaldırdım bilgisayarı bu sefer saracak bir şey bulamayınca daha kötü oldum.

Sana tavsiyem bir işe girmen çalışıyorken insan rahatlıyor.
  • Bence sal gitsin.Bu şekilde yaşamaya devam et.
  • O aşağı çekiyor diye seninle takılmayan adamlarla bence hemen ilişkini kes.

• Oturup konuşalım bir gün kardeşim takma kafaya bu kadar özün güzelse her şey güzel olur merak etme.

• En azından kilo vererek,kendinde değişimler görerek bir noktada mutluluk ve motivasyon sağlama ihtimalin var ama ben de ise o da yok. Vücut,boy olarak çok idealim, dış görünüş olarak değiştireceğim bir şey yok o yüzden. Onun dışında dediklerinin aynısını ben de yaşıyorum. 21'e girecem,mühendisim,derslerim bana aşırı ağır geliyor.(haftada 2 quiz falan) Ortalamam kötü. Arkadaş ortamım var ama keyif almıyorum. Garip bir yaşam sürdürüyorum. Gelecek hedefi olmadan falan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.