yarın ben gidiyorum tatile ve 25-30 temmuz arası gelcem istanbula yanii 1 ay yokum..ve BU arada Bugün benim doğum günüm 17 den gün aldım30.06.1989 AMA DOĞUM GÜNÜ bence gereksiz yaa neyse ama hatırlamak ve hatırlanmak güzel oluyor..herneyse başka yarın tatile çıkan varmı???ben çanakkaleye gidiyorum ordan daa bozcaadaya yazan arkadaş varsa yazabilir...
iyi bende 20'den gün aldım tatile köye gidecem Giresun'a 2 haftakeşke 3 ay olsa
quote:
Orjinalden alıntı: somekindofmonster
yarın ben gidiyorum tatile ve 25-30 temmuz arası gelcem istanbula yanii 1 ay yokum..ve BU arada Bugün benim doğum günüm 17 den gün aldım30.06.1989 AMA DOĞUM GÜNÜ bence gereksiz yaa neyse ama hatırlamak ve hatırlanmak güzel oluyor..herneyse başka yarın tatile çıkan varmı???ben çanakkaleye gidiyorum ordan daa bozcaadaya yazan arkadaş varsa yazabilir...
ii z.ttir git
5 temmuz da kankamla bodruma akioruzzz
quote:
Orjinalden alıntı: TheBigMysterious
quote:
Orjinalden alıntı: somekindofmonster
ii z.ttir git
Akşam akşam koparttınız beni yaw...
Hak etmiş ama arkadaş,millet burda sürünüo bizimki TATİLE GİDİOM die baarınıo.Sınavlarım bitmedi daha ya offffffffffffffffffffffffffffff