Şimdi Ara

Hayvan korkum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bi hayvana dokunamıyorum sizce neden ?

• 10000 tane sebebi olabilir . neden dokunamıyorsundan ziyade dokunmaya çalışırken hissettiklerin bu nedeni açıklayabilir. korku ise küçükken yaşadıgın bir şey olabilir veya izledin veya gördüğün bir şeyden olabilir. iğrenmekse farklı şeyler olabilir. türlü türlü bin tane sebebi olabilir.
    misal ben kedilere , yılanlara,böceklere,sürüngenlere (iguana, kurbağa gibi) şeyleri dokunmayı sevmem tiksinirim
    ama köpek,kuş,balık,at,koyun,kuzu,inek gibi hayvanları severim ve rahat rahat dokunurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 29 Mayıs 2012; 17:28:39 >
  • Korkuyorum bana bişe yapar diye ama değişik bi korku
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz174

up

uzak duracaksın o zaman . korkan adam zaten hayvan filan sevmez sevmediğin için dokunmanı gerektiecek bir durum söz konusu olmaz. yada bir psikologa gidersin . şimdi sana şöyle yap böyle yap demek olmaz çünkü bu iş profesyonel işi. sana bir kedi al kuş al deriz korkundan hayvanı besleyemezsin yazık olur onun için en güzeli doktora gitmek
  • Ne psikologu ayağımla uğraşıyom bide onunla uğraşamam ama en iyi balık besleyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz174

Ne psikologu ayağımla uğraşıyom bide onunla uğraşamam ama en iyi balık besleyebiliyorum

bizden ne bekliyorsun o zaman onu anlamadım kuş al besle veya kedi al besle demek yanlış olur , misal bi arkadaşım vardı senin gibiydi bir kaç kişi kedi al besle geçer korkun alışırsın filan demiş kedi aldı, gece kedi sen gel yatagına çık kafasının arkasına kıvrılmış yatmış kedi (daha 3-4 gün olmuş alalı) gece kedi kımıldıyor bu korkudan aklını kaçırıyordu neredeyse , korkudan kediyi tekmelemiş baya ,ayagı filan kırılmış kedinin . sonra ayılınca tabi üzülmüş ama iş işten geçmiş. bu tarz bi duruma düşebilirsiniz en güzeli uzak durmanız yada doktora gitmeniz buradan bir yardım gelse bile bilinçsiz bir yardım olur oda kötü sonuçlar doğurabilir . evet balık bu yönden en iyisidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.