ben hayvanat bahçesinde bakıcı olmak istiyorum.hayvanat bahçesinde bakıcı olmak için ne yapmalıyım? üniversitede hangi bölümü okumalıyım.üniversite okumadan direkt lise mezunu olarak hayvanat bahçesinde çalışabilir miyim? hayvanat bahçesinde nasıl bakıcı olurum?
Tubitakta mühendis olman lazım
Hayvanat bahçesinde müdür oldun mu da tübitaka başkan olunuyor
Edward LynnE
kullanıcısına yanıt
çita bakmak için 3 yıl afrikada Kurt bakmak için sibiryada 4 yıl Kaplan bakmak için 5yıl Hindistanda Fil bakmak içinde 10yıl afrikada kalmanız yeterli olacaktır
afrikada tanıdık bir beledeyi başkanı vali falan varsa 5 seneyi 10 sene gibi gösterip halledebilir işi
quote:
Orijinalden alıntı: yyildirayy
ben müdür olmak istemiyorum hayvan bakıcısı olmak istiyorum.
Git konuş bildiğim kadarıyla görevlere ayırıyorlar zaten, yem su görevi senin olur gider en azından kuşlara papağanlara yem verirsin bir şey bilmiyorsanız, görev esnasında da dolaşırsınız.
Ama yorucu ve berbat bir iş çünkü yem su vermesi kolay, kocaman hayvanlar 1 ton kaka çıkarıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: maşık
çita bakmak için 3 yıl afrikada Kurt bakmak için sibiryada 4 yıl Kaplan bakmak için 5yıl Hindistanda Fil bakmak içinde 10yıl afrikada kalmanız yeterli olacaktır
afrikada tanıdık bir beledeyi başkanı vali falan varsa 5 seneyi 10 sene gibi gösterip halledebilir işi
ne yani üni okumadan lise mezunu olarak hayvanat bahçesinde hayvan bakıcısı olabilir miyim?
Edward LynnE
kullanıcısına yanıt
devlete ait olana kpss ile girilir gibime geldi.
Belediyelere ait olana beledeyi ebaşkanını tanı
Özellerede git başvur inandırıcı ol
Her gün aynaya bakarak antrenman yap sonra mülakata gir ;)))
(Şaka şaka)
Bilmiyorum :)
Edward LynnE
kullanıcısına yanıt
Alnı secdeye gitmeyen insanları bul,onlara ne olduklarını hatırlat sonra tut kollarından hepsini hayvanat bahçesine tık.
Referans olarakta trt'deki hocayı verirsen iş kesin senin
Niye Hayvanat bahçesinde bakıcı olmak ister ki bi insan? Maymunlara mı halleniyon
quote:
Orijinalden alıntı: D.Gallinari
Niye Hayvanat bahçesinde bakıcı olmak ister ki bi insan? Maymunlara mı halleniyon
hayvanları çok seviyorum ve hayvanlarla birlikte olmak istiyorum.maymunlara hallendiğim falan yok.
Edward LynnE
kullanıcısına yanıt
Oralara başvurup şansını deneyeceksin,he eğer maddi durumun varsa açarsın pet shopgene sevdiğin işi yapmış olursun,ama unutma hayvanların pisliğini temizleyecen,hastalanınca vaterinere götüreceniğin için üzüleceksin vs sonuçta can bu sorumluluğu büyük ve zahmetlide.
hayvanat bahçesinde bakıcı olmak için ne yapmalıyım? üniversitede hangi bölümü okumalıyım.üniversite okumadan direkt lise mezunu olarak hayvanat bahçesinde çalışabilir miyim? hayvanat bahçesinde nasıl bakıcı olurum?
Ne kadar masum sormuş lan
quote:
Orijinalden alıntı: Edward Lynn
quote:
Orijinalden alıntı: D.Gallinari
hayvanları çok seviyorum ve hayvanlarla birlikte olmak istiyorum.maymunlara hallendiğim falan yok.
hayvanlari cok seviyorsun ama hayvanat bahcesinde calismak istiyorsun hani su dogal orttamlarindan koparilip kucuk kafeslere kapitilan yerlerde ? ilginc.
Kpss'ye gir 99-100 arası bir puan al.Sonra sana şans gelirse atanırsın.Puanın yüksek olmasının nedeni düz lise mezunları sadece hayvanat bahçesinde bakıcı vb. kısıtlı alanlara başvurabildiği için bu işe başvuruyor. Bu işi devletin hayvanat bahçelerinde yapman çok zor.
quote:
dıkşın dıkşın
quote:
Orijinalden alıntı: Meraxes
quote:
dıkşın dıkşın
Alıntıları Göster
Zebralardan mı hoşlanıyorsun? Seni gidi çapkın, seni gidi yere bakan yürek yakan seni.
quote:
Orijinalden alıntı: AmacıOlmayanDöner
Kpss'ye gir 99-100 arası bir puan al.Sonra sana şans gelirse atanırsın.Puanın yüksek olmasının nedeni düz lise mezunları sadece hayvanat bahçesinde bakıcı vb. kısıtlı alanlara başvurabildiği için bu işe başvuruyor. Bu işi devletin hayvanat bahçelerinde yapman çok zor.