Şimdi Ara

hayvanlarda akraba evliliği var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela bi çift kangal düşünün dişi ve erkek bunlar çiftleşiyor ve dişi doğum yapıyor. yavrular büyüdükten sonra birbiriyle çiftleşebilir mi çiftleşirse hayvanlar sakat doğar mı?

• sakat doğmasada. çekinik hastalıkların geçme ihtimali vardır bence.
  • Kardeş benim bildiğim çiftleşiyo. Anası yavrusuyla çiftleşebiliyo. Sakat doğma olayını bilmiyorum ama
  • Birader kazlar tavuklar yapıyorlar, sıkıntı çıkmıyor ama atta köpekte falan sorun olabilir çeşitlilik iyidir
  • Hayvanlarda akraba evliliği derken ensest ilişkiyi kastediyorsun. Benim bildiğim kadarıyla köpekler falan yapmıyor. Belgesellerde izlediğimde de aslanlar vs çiftleşme dönemi gelince uygun dişiyi arıyor ve bazen dişiler erkekleri beğenmeyip saldirabiliyor
  • Hayvanlar ayırt etmez panpa
  • Hayvanlar evlenmiyor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TallMan

Hayvanlarda akraba evliliği derken ensest ilişkiyi kastediyorsun. Benim bildiğim kadarıyla köpekler falan yapmıyor. Belgesellerde izlediğimde de aslanlar vs çiftleşme dönemi gelince uygun dişiyi arıyor ve bazen dişiler erkekleri beğenmeyip saldirabiliyor

Yanlış biliyorsun o zaman.

Erkek köpekler çiftleşme zamanı gelince, kendi anneleriyle de çiftleşirler. Hatta bunun için babasına bile saldırırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kardesi veya annesi ilede ciftlesirler fakat buna evlilik denir mi bilmem
  • Sen ne diyorsun hocam hermafrodit dediğimiz çift cinsiyetli hayvanlar var kendi kendini ediyor
  • köpekler evlenir.
  • Töre bile var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berdel yapanı biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Vay şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Berdel yapanı biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.