Bildirim
Hazır kattan faturalıya geçmek?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba renktas konu hakkinda bakdim ama.net bilgi yok 1yil once faturaliya gecene idi 15liralik tarifeye gecsen aliyordun 1ay dur cik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cronaldo2
Merhaba renktas konu hakkinda bakdim ama.net bilgi yok 1yil once faturaliya gecene idi 15liralik tarifeye gecsen aliyordun 1ay dur cik
Hocam dün gittim 4.5gye ücretsiz geçtim. Bide tarife yapalım dedik oradan seçtim bitane . Faturasız olsun demiştim tamam dediler, seçtim 1 tane yaptık paketi. Meğersem faturalıya geçmişim... 30 liraya 3gb internet, konuşma , sms , fizy bip falan. 3 ay cayma hakkım var ve ilk ay dolsun caymayı düşünüyorum.
1 ay bu şekilde kullanacam sonra faturalıdan hazır karta geçiliyosa tekrar hazır karta geçicem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X