Şimdi Ara

Hazırlığa kalmalı mıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hazırlığa kalınmalı mı?Ben Kocaeli üniversitesi reklamcılık kazandım sizce hazırlık önemli mi kalmalımıyız? Her üniversite için konuşuyorum...

• Bende sakarya makina mühendisliği kazandım hazırlığı geçicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

Bende sakarya makina mühendisliği kazandım hazırlığı geçicem

hayırlı olsun.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

Bende sakarya makina mühendisliği kazandım hazırlığı geçicem

hayırlı olsun.

Sağol seninde hayırlı olsun

• İngilizce bilmiyorsan kalmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

İngilizce bilmiyorsan kalmalısın.

Bilmiyorsa nası geçecek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • plato myo medya ve iletişim kazandım %50 isteğe bağlı hazırlığa gitmeli miyim? İngilizcem fena değil ama gramerim 0
    1 sene fazla para ödeyeceğimide unutmadan
  • Yeah Science kullanıcısına yanıt
    Bazı üniversitelerde hazırlık zorunlu olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 24 Temmuz 2014; 16:14:09 >
  • quote:

Bazı üniversitelerde hazırlık zorunlu olmuyor...

Kocaelide zorunlu değil yani benim bölümde değil ama ben kalacağım.
  • vascancelos kullanıcısına yanıt
    Kal hocam.Hem bir sene rahat edersin hem de ingilizce öğrenmiş olursun.
  • quote:

Kal hocam.Hem bir sene rahat edersin hem de ingilizce öğrenmiş olursun.

aynen. yorum için saol :)
  • Ben müh. Hazirligini çok arastirdim kimse onermedi tabi senin bolum farklı nasil olur bilmiyorum
    Birde su dusuncem var 1 yil orda harciyacagin parayi yazları kursa verip sene kaybetmemek daha mantikli geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

Ben müh. Hazirligini çok arastirdim kimse onermedi tabi senin bolum farklı nasil olur bilmiyorum
    Birde su dusuncem var 1 yil orda harciyacagin parayi yazları kursa verip sene kaybetmemek daha mantikli geliyor bana

Okuyacağın şehir güzel bir şehirse (örnek:izmir) ve ailenin durumu iyiyse hazırlığı oku. Üniversitenin tadı hazırlıkta çıkar. Bölüm başladımı dersler projeler belini büker. Tabi ben bunu bilg. ya da elektr. müh.liği için dile getiriyorum.

Ama boşuna kaybedecek zamanın yoksa hazrılığı atla. Bir sene okulu uzatsan bile hazırlık okuyan arkadaşlarınla aynı dönem bitirirsin. Sene kaybın az olur.
  • quote:

Ben müh. Hazirligini çok arastirdim kimse onermedi tabi senin bolum farklı nasil olur bilmiyorum

haklısın böylede yapılabilir. thanks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

quote:

Okuyacağın şehir güzel bir şehirse (örnek:izmir) ve ailenin durumu iyiyse hazırlığı oku. Üniversitenin tadı hazırlıkta çıkar. Bölüm başladımı dersler projeler belini büker. Tabi ben bunu bilg. ya da elektr. müh.liği için dile getiriyorum.

Ama boşuna kaybedecek zamanın yoksa hazrılığı atla. Bir sene okulu uzatsan bile hazırlık okuyan arkadaşlarınla aynı dönem bitirirsin. Sene kaybın az olur.

Yorum için saol. ama hazırlığa kalıcam...Ailemin maddi durumu özel üniye gönderebilecek kadar iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.