Şimdi Ara

Hazırlığı 2 sene geçemedim tercih konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tobb etü üniversitesinde okuyorum hazırlıkta toefl şartı olduğu için 2 senedir gereken puanı yapamadım ve hazırlığı geçemedim ösym nin hazırlığı geçemeyenler için özel olarak yaptığı bir tercih şansı olduğunu duydum acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı veya ne zaman olacağına dair bilgisi olan var mı ?

Edit: yatay geçiş olayını sormuyorum anladığım kadarıyla 2 sene hazırlığı geçemeyenler için ayrıca bir tercih yapma şansı sunuluyormuş.

• Okulun öğrenci işlerine sordun mu onların daha iyi bilmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucilled kullanıcısına yanıt

Hocam normalde bizim okulda 2 sene geçemeyenleri beklemeli statüye alıp 1 sene daha okulda tutuyorlardı sadece okulda derslere girmeyip toefl sınavına giriyordun şimdi yök kararla 2 sene kalanları atan demiş bizim rektörlükte biz özeliz bizim içimizdeki işleri karışamazsın diyip karşılıklı olarak bi karara varmaya çalışıyorlarmış bende son sınavda 1 soruyla kaçırdım gerekli puanı en erken sınavda aralıkta aralığa kadar süre tanısalar geçerim ben de işte şuan sıkıntı bu. Okul bayram ertesi karar açıklanacak dedi okuldakilerin dediğine göre size 1 sınav daha yani bir dönem daha hak sunacağız diyorlar ama yine de ortada şuan kesin birşey yok. :D

Eğer süre tanınmazsa okulun belirlediği okullar arasından tercih yapacakmışız lakin hepsi yine özel olacağı için benim bursum yanacak okul değişiminde ve ben burssuz özele gidemem bursum var diye özele gitmiştim baştan sona sıkıntı kısacası.

• okaliptus06 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun öncelikle,
    1 soruyla kaçırmanız inanılmaz bir olay olmuş, ama okul haklı yani yök ne karışıyor devletlerle uğraşsın onlar. Büyük ihtimal yazdığınıza bakılırsa 1 sınav hakkı daha verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite bir sınav hakkı veya bir dönem daha verir inşallah vermezse işin gerçekten sıkıntı olur da vermezse ekim zamanı olması lazım üniversitenin öğrenciler için olan sitesinde duyurusu yapılacak Türkçe eğitim yapan üniversitelere geçiş yapabilmek adına ösym 'nin yayınlayacağı bir duyuru yayınlayacak ve ÖSYM 'nin sistesini de takip eylül sonu ve ekim zamanını takip et sağ da menülerde göreceksin o linkte gerekli açıklamalar yapılacak umarım buna gerek kalmadan üniversite 'n senin adına iyi karar alır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.