Şimdi Ara

Hazırlık Kur Belirleme Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 3 hafta hazırlık seviye sınavı olacak biraz pratiğim olması açısından nereden çalışmamı tavsiye edersiniz b1+ üstü seviyeye kadar gelmiştim ama 1 seneden beri sınava hazırlandığım için gramerler kelimeler uçmuş a1 den başlıcam diye tedirginim neyi tavsiye edersiniz? yani biraz hatırlasam çok rahat götürürüm işi çünkü temelimin sağlam olduğu kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıncı12 -- 16 Ağustos 2016; 15:36:52 >

• Hocam bu kur belirleme sınavına çalışmak biraz garip değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

Hocam bu kur belirleme sınavına çalışmak biraz garip değil mi?

hocam tek derdim a1 den başlamamak yetişmiyormuş çünkü. çevremdekiler a1 den başlamazsın dediler ama gene işimi sağlama alayım
  • A1 başlama cidden yetişmiyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konu söyleyin

• bende senin gibiydim. o kadar düşeceğini zannetmem. tekrar kurda b1 olurum diye düşünüyordum, a2.2 olunca şaşırmıştım. a2.1den sonrası b1 kuru)

• quote:

Orijinalden alıntı: akıncı12

quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

Hocam bu kur belirleme sınavına çalışmak biraz garip değil mi?

hocam tek derdim a1 den başlamamak yetişmiyormuş çünkü. çevremdekiler a1 den başlamazsın dediler ama gene işimi sağlama alayım

Hocam google'a ingilizce testi yazarsanız genel geçer bir sonuç alırsınız zaten. A2 üzerindeyseniz çalışmanıza gerek yok bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tazelensin gene de perfect tense ler uçmuş onu farkettim şöyle 1-2 hafta göz gezdirsem yeter

• Hocam bu sinavla muaf sinavi ayri bir sinavmi ? Muaf sinavina girmicekmisiniz ? Son olarak muaf sinavinda gecme notu kac bilginiz varmi?

• Techonup T kullanıcısına yanıt
    Hocam o not okuldan okula değişir. Muaf sınavı hazırlık atlatır kur belirleme sınavı hangi seviyeden başlamanız gerektiğinş belirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.