Şimdi Ara

Hazırlık mı yabanci dil kursu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DEU hazırlıktayım ben.Hiç sevmiyorum burayı.İkinci dönem yatay geçiş yapıcam.İlk döenem kayıdımı dondurup ingilizce kursuna gitmek istiyorum.İkinci dönemdede gidiceğim vakıf ünivin hazırlığından devam edicem inşallah.Sizce kursa mı gideyim yoksa hazırlığa devam ediyim mi?Pek beğenmedim hazırlığı lise5 bildiğin.b1 seviyesindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kursta da farklı bir şey olmuyor hemde ekstra para vereceksin hazırlık muafiyetine girseydin b1 seviyeysen geçmen lazımdı. Bende çok sinir oluyorum bu okullardaki ingilizce durumuna yıllarca ingilizce göruyoruz dönup dolaşıp yine am is are'dan başlatıyorlar bir ingilizce kitap almayı duşundum bakıyorum kitapların içeriğine hep bildiğim şeyler bende advanced seviye bir kitap aldım seviyem olmamasına rağmen. internette tonla kaynak var bu kitabı aldığıma bile pişmanım benim tavsiyem evde kendin çalışman her gun en az bir 10 dk ingilizce yazı okuyup çeviri yapman listening yapman hazırlığın kıymetini bil pratik yapmış oluyorsun geçmiş bilgilerini geliştir.
  • %100 ing benim bölüm.b1 le hazırlığı geçmem imkansız gibi bişey.Kursları ne yapacağımı bilmiyorum cidden

• bir kursa git hazirlik okudugunu soyle ona gore plan cikarsinlar

• Peki kurslar yeterince ilgileniyor mu?Ben hergün çalışırımda ingilizceye onlar öğretebiliyor değil mi?Bilgisi olan fiyatı nedir vs

• Yok mu bilgisi olan ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca mı,Fransızca mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.