Bildirim
Hazırlık okuyacaklar BUYRUN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
b bugün bi araştırma yaptım rosetta stone önerdiler ancak ne torrentte ne de web'te sağlam link bulamadım.
Onun dışında önerilereben de açığım , zaman bol bari boş geçmesin -
kesinlikle boş geçmesin ++ -
yok mu yardım edecek centilmen -
takipquote:
Orijinalden alıntı: MyBuZz
yok mu yardım edecek centilmen -
1-Alt yazılı dizi izleyin zamanla alt yazısını kaldırınquote:
Orijinalden alıntı: Guest-54F104B07
takip
Alıntıları Göster
2-Çıkın dışarı bi turist bulun çerin konuşun
3-Online oyun oynayın 3 güne ingiliz gibi söversiniz
ben bunları yapacam
-
calismaktan bikmadiniz mi ya? ben ablamin kitaplardan bi oturup calisayim diyorum bes dk sonra kufrederek kalkiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: canınıyerim
calismaktan bikmadiniz mi ya? ben ablamin kitaplardan bi oturup calisayim diyorum bes dk sonra kufrederek kalkiyorum
biz başarıya aç insanlarız -
Takip -
30. tercihim yeditepe hazırlık var orda korkuyorm ing haw ar yuquote:
Orijinalden alıntı: ishescaen
Takip -
Mesajım bulunsunquote:
Orijinalden alıntı: mavikann
30. tercihim yeditepe hazırlık var orda korkuyorm ing haw ar yu
Alıntıları Göster -
yetkili birileri yok mu cınım .s -
la hadi herkes takip diyor, 1 kişi çıkıp da öneri versinquote:
Orijinalden alıntı: salvoni
Mesajım bulunsun
Alıntıları Göster -
Ya şimdi bi önerim olacak ama şöyle ki açıklayayım:quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
la hadi herkes takip diyor, 1 kişi çıkıp da öneri versin
Alıntıları Göster
İki yaz önce lost dizisine sarmıştım. İlk başta türkçe altyazılı izledim. Kulak aşinalığı olsun diye. Birkaç sezon sonra ingilizce altyazıya geçtim. (Altyapınız varsa anlamakta zorlanmazsınız.)
Son olarak kulak baya alışınca altyazıyı tamamen kaldırdım. Dinlediğini anlama konusunda baya faydalı oluyor böyle birşey.
Ama Türk insanının daha doğrusu öğrencisinin genelinde hissettiğim kendimdede olduğunu bildiğim konuşma pratiği eksikliğini kolay bir şekilde nasıl giderebilirim ben de bilmiyorum.
Yani siz en iyisi bir veya birkaç diziye başlayın dediğimi uygulayın. Bir yandan da English Grammar in Use kitabını edinmenizi tavsiye ederim.
Pdf olarak elde etmek isterseniz ünlü torrent sitesinde aratın bulacaksınız. Eğer kitabı kullanmaya karar verirseniz bir fotokopiciden bastırın ben öyle yaptım kitabın kendisine 45 lira vermeye gerek yok :D
Konuşma pratiği için yapılabilecek birşey de şudur ki eğer yazlık bir kesimde oturuyorsanız ve buraya yeterli derecede turist akını varsa sabah akşam farketmez birşekilde bu insanlarla iletişim kurmaya çalışın. Hem keyifli vakit geçirirsiniz (bir yabancıyla mesela bir rusla ingilizce konuşarak anlaşabilmek insana bir güven veriyor :D ) hem de pratiğe yardımcı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ods61 -- 19 Temmuz 2013; 0:38:32 >
-
İngilizcem sıfır benim kendini 3 cumleyle tanıt deseniz onu bile yapamam bende Türkçe altyazılı dizi izliyorum bıraz kulak aşinalığı olsun diye -
quote:
b bugün bi araştırma yaptım rosetta stone önerdiler ancak ne torrentte ne de web'te sağlam link bulamadım.
Onun dışında önerilereben de açığım , zaman bol bari boş geçmesin
sakın rosetta stonedan çalışmayın.
hiç gramer bilginiz yoksa işi hazırlığa bırakın. varsa ve geçecek gibiyseniz internetten gramere göz atıp ingilizce kitap okuyun. gerçi ben daha üniversiteye adımımı atmadım, fikir vermek için yazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
quote:
hiç gramer bilginiz yoksa işi hazırlığa bırakın. varsa ve geçecek gibiyseniz internetten gramere göz atıp ingilizce kitap okuyun. gerçi ben daha üniversiteye adımımı atmadım, fikir vermek için yazdım.
gramer de sıfır onu çalışmak lazım nerden nasıl :( -
quote:
quote:
quote:
hiç gramer bilginiz yoksa işi hazırlığa bırakın. varsa ve geçecek gibiyseniz internetten gramere göz atıp ingilizce kitap okuyun. gerçi ben daha üniversiteye adımımı atmadım, fikir vermek için yazdım.
gramer de sıfır onu çalışmak lazım nerden nasıl :(
Önceki mesajımda dediğim gibi English Grammar in Use öneririm baya bi baştan ele alıyor diyebiliriz konuları.
-
Para varsa bi kursa gidip tüm bu dertlerden kurtulunquote:
Orijinalden alıntı: ods61quote:
quote:
quote:
gramer de sıfır onu çalışmak lazım nerden nasıl :(
Önceki mesajımda dediğim gibi English Grammar in Use öneririm baya bi baştan ele alıyor diyebiliriz konuları.
Alıntıları Göster
-
yoksa
Benzer içerikler
- fen bilimleri dershanesi yorumlar
- trigonometri sıralama
- tıpta yatay geçiş şartları
- 70 obp ne kadar geri atar
- parayla rapor veren hastaneler ankara
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X