Bildirim
Hazırlıkta Kalınca Geçiş Yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Edilmez daha dusuk puanli bi yere gecersin.
Ben oyle biliyorum en azindan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
peki hazırlıkta devamsızlıktan kalsam da bu haktan yararlanabilir miyim -
ösym yerleştirmesinde devamsızlıktan kalsanda yararlanabilirsin ayrıyetten
yatay geçişe yönetmeliğine geçen sene eklenen bir madde var(EK-1)bu madde ile ösymnin yabancı dil başarısızlığı için olan yerleştirme sistemine ek olarak birde
normal yatay geçiş hakkı tanınıyor okuduğun üniversiteye girdiğin seneki puanın ile o sene taban puanı oluşmuş başka bölümlere (başka üniversitelerde de olur)
geçiş yapabilirsin tabi o seneki puanını oluşan taban puanını aştığı sürece.
internetten "merkezi yerleştirme ile yatay geçiş" diye aratırsan daha net bilgiye ulaşırsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam o konuda da az çok birşeyler duydum ama merak ettiğim şu sene sonunda merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvuruları başladığında tüm okulların tüm bölümleri kontenjan açmak zorunda mı yoksa okulların insiyatifine mi kalacak -
upp -
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt.1907
hocam o konuda da az çok birşeyler duydum ama merak ettiğim şu sene sonunda merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvuruları başladığında tüm okulların tüm bölümleri kontenjan açmak zorunda mı yoksa okulların insiyatifine mi kalacak
dönem ortasında kalan yerlere göre açıyorlar ama dönemin başında açması lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X