< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (24. sayfa)
-
-
Bu kadar para verilmez dediğim bir ürünü tek çekim 9 ay erteleme ile satın aldım, umarım 9 ay sonra bu nerden çıktı demem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tv aldım ama erteleme çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satıcı hb mi? ben de tv aldım ödeme eylüle erteledi
-
Evet hepsiburada ama uygulamadan ertele seçeneği çıkmadığı için iptal ettim
Siz taksiti ve hemen al Şubat'ta öde seçeneğini hepsiburada üzerinden mi secmistiniz hocam?
Aldığım macbook air m2 geldi. 6 taksitli ve sıfır faizli, 6 ertelemeli aldım. Eski macbook promu sattım :) bedavaya getirdik gibi 😀
Olay kafayı yedirecek hale getirdi maximum kartımla kesinlikle bu seçenek çıkmıyor müşteri hizmetleri ile 2 gündür görüşüyorum bir ilerleme kaydedemedim.
-
Ben de bu fiyat civarinda tablet bakiyorum. Sizin ne tercih ettiginizi ogrenebilir miyim ?
Lenovo m10 plus (pen 3 kalem hediyeli) 3500 TL
Taksit olayını biliyorsan anlatabilir misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 10 Kasım 2022; 11:31:33 >
NVME SSD ve Ram aldım, teşekkürler. 5600G ile Anakartıda başka siteden aldım kasa zaten var iş yerine APU sistem kurmuş olduk uyguna bu indirim döneminde.
-
5600g ve ankarti nerden aldiniz? Anakart ne aldiniz?
3 gundur bende aynı sistemi planlıyorum. 5600g nin fiyatını 3.5 tan aşağı düşürmedi hb.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Masa üstündeyseniz mobili, mobildeyseniz masaüstünü dener misiniz? Bi ihtimal işe yarayabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmadı neredeyse operatör değiştirerek deneyeceğim . Yine de çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impure -- 10 Kasım 2022; 11:41:21 > -
tv alan tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
kart ile şubatta öde kısmını seçip peşin alışveriş yapıp mobilden taksitlendiriyoruz
bu şekilde diymi?
-
Axess, maximum veya ziraatte olmuyor sanırım?
-
-
Şubatta öde seçeneği ile taksit seçeneğini işaretlerseniz şubattan sonra 3 taksitle ödersiniz
Arada stoklara geliyor hocam 2499'a itopyadan aldım.Vade farksız taksitte yapıyorlar.
www.itopya.comAMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Islemci| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/amd-ryzen-5-5600g-39ghz-16mb-onbellek-6-cekirdek-am4-7nm-islemci_u14171Anakart ise bu
1245 TL, açıklamasında güncel bios ile geldiğini yazmışlar 5000 serisiyle uyumlu.
www.itopya.comGIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/gigabyte-b450m-h-3600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-vga-hdmi-matx-anakart_u10395
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 10 Kasım 2022; 12:29:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X