Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aynen bende 2 işlem yaptim birisi 4 diğeri 9 ay ertelemeli ikiside önümüzdeki ay başlıyor Şubatta değil yani müşteri hiz.teyit ettim saçmalıyor banka resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar para verilmez dediğim bir ürünü tek çekim 9 ay erteleme ile satın aldım, umarım 9 ay sonra bu nerden çıktı demem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tv aldım ama erteleme çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt

satıcı hb mi? ben de tv aldım ödeme eylüle erteledi

• dashwood kullanıcısına yanıt

Evet hepsiburada ama uygulamadan ertele seçeneği çıkmadığı için iptal ettim

• dashwood kullanıcısına yanıt

Siz taksiti ve hemen al Şubat'ta öde seçeneğini hepsiburada üzerinden mi secmistiniz hocam?

• Aldığım macbook air m2 geldi. 6 taksitli ve sıfır faizli, 6 ertelemeli aldım. Eski macbook promu sattım :) bedavaya getirdik gibi 😀

• Akelei kullanıcısına yanıt

Olay kafayı yedirecek hale getirdi maximum kartımla kesinlikle bu seçenek çıkmıyor müşteri hizmetleri ile 2 gündür görüşüyorum bir ilerleme kaydedemedim.

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Ben de bu fiyat civarinda tablet bakiyorum. Sizin ne tercih ettiginizi ogrenebilir miyim ?

• Lenovo m10 plus (pen 3 kalem hediyeli) 3500 TL

Taksit olayını biliyorsan anlatabilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 10 Kasım 2022; 11:31:33 >
  • NVME SSD ve Ram aldım, teşekkürler. 5600G ile Anakartıda başka siteden aldım kasa zaten var iş yerine APU sistem kurmuş olduk uyguna bu indirim döneminde.

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    5600g ve ankarti nerden aldiniz? Anakart ne aldiniz?

3 gundur bende aynı sistemi planlıyorum. 5600g nin fiyatını 3.5 tan aşağı düşürmedi hb.

• impure İ kullanıcısına yanıt
    Masa üstündeyseniz mobili, mobildeyseniz masaüstünü dener misiniz? Bi ihtimal işe yarayabilir.

• Olmadı neredeyse operatör değiştirerek deneyeceğim Hb simdi al şubatta ode . Yine de çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impure -- 10 Kasım 2022; 11:41:21 >
  • tv alan tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

kart ile şubatta öde kısmını seçip peşin alışveriş yapıp mobilden taksitlendiriyoruz

bu şekilde diymi?

• Axess, maximum veya ziraatte olmuyor sanırım?

• Biri yardımcı olabilir mi lütfen

Arkadaşlar tablet alacağım 3500 TLye, tam anlamadım, hepsipay ile tek çekim almak zorunlu mu yoksa kart ile peşin fiyatına 3 taksit seçeneği çıkıyor, öyle alsak world mobilden ekstradan taksitte yapılabiliyor mu,. Yoksa hiç uğraşmayıp hepsipayle tek çekim alıp uygulamadan 6 veya daha fazla taksit çıkıyor mu

Hb simdi al şubatta ode

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Şubatta öde seçeneği ile taksit seçeneğini işaretlerseniz şubattan sonra 3 taksitle ödersiniz

• Akelei kullanıcısına yanıt

Arada stoklara geliyor hocam 2499'a itopyadan aldım.Vade farksız taksitte yapıyorlar.

Hb simdi al şubatta ode
    Hb simdi al şubatta odewww.itopya.com
    AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Islemci| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-5600g-39ghz-16mb-onbellek-6-cekirdek-am4-7nm-islemci_u14171

Anakart ise bu

1245 TL, açıklamasında güncel bios ile geldiğini yazmışlar 5000 serisiyle uyumlu.

Hb simdi al şubatta ode
    Hb simdi al şubatta odewww.itopya.com
    GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/gigabyte-b450m-h-3600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-vga-hdmi-matx-anakart_u10395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 10 Kasım 2022; 12:29:30 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.