Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekstra taksit yapamaz mıyım world yapikredi üzerinden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar World ile 9 ay ertele seçeneği hala aktif mi ? az önce denedim çıkmadı acaba ürünü almadan takside böldüğüm için mi ?

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel olarak Telefonlarda erteleme devam ediyormu ?

• galiba kapattılar 9 taksit ertelemeyi faiz gösteriyor artık :(

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    YapıKredide mi yoksa nerde faiz gösteriyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FerreT kullanıcısına yanıt

değil hocam ben de az önce denedim +3 erteleme mobil bankacılıktan yapmaya çalıştığımda bile faiz işliyor.

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde erteleme faizsiz yaparken taksit yapmak için faiz kesiyor kampanya harici elbette taksit yaparsınız uygulamadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ay beyaz eşya almam gerekiyor en uzun vade nasıl alırım 6 ay taksit 6 ay erteleme mi oluyor yardımcı olur musunuz ?

• Erteleme olayı bitti mi bende de 3 çıkıyor ve faiz koyuyor şu an. Airfry alacaktık

• World cardın ertelemesi bitmiş sanırım peki devam eden banka var mı ?

• Sonunda, 25 sayfa mesajlaşma ve onlarca ekran görüntüsünün ışığında yapıkredi olayı kapattı. Teşekkürler

• haydaa epey şeyi aldım erteledim bi airfry kalmıştı araştırıp duruyordum. onu da alaydım bari... Neyse onu da şubatta öderiz artık...

• erenafl E kullanıcısına yanıt
    Bu başlık açılmasa bu insanlar konuşmasa sen bundan haberdar olacak mıydın?

• victor66 kullanıcısına yanıt

haberdardım zaten. bu kadar ayan beyan, kanıtlarıyla burada halka açık mesajlaşılmasaydı belki bir süre daha devam edecekti. Burada birşey paylaşılmasının handikapı bu zaten. Halka açık mesajlaşınca kimse faydalanamıyor çünkü fayda kapatılıyor. Çözüm üyelerin özel mesajlarla iletişim kurması veya bu forumun en azından üye olmayanlara erişime kapatılması.

şimdi umalım, ağustosta ek faiz yazmasınlar. o gerçekleşirse bittik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 10 Kasım 2022; 17:37:3 >
  • hemen al Şubat'ta öde seçtim. sonra world mobilden ertelemeyi seçince eylüle attı

Haberdardın ve başlık açmamayı tercih ettin demek ki. Burada insanları düşünüyormuş gibi yapma boşuna.

• dashwood kullanıcısına yanıt
    Hocam tek çekimmi işlemi tamamladınız. Uygulama kaç taksite bölüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 10 Kasım 2022; 17:46:18 >
  • victor66 kullanıcısına yanıt

kapatılacağı için başlık açılmıyor işte. olayı anlayamıyor musun? İnsanları düşünme mevzusu değil bu. Sen asıl boşuna uzatıyorsun. Şimdi millete ileride faiz yansıtırlarsa ne olacak? Asıl büyük sıkıntı o zaten.

"Bir fırsat gördük, yayalım, fark edilsin, kapatılsın, kimse faydalanamasın" mı tercih edersin yoksa "bir fırsat gördük, sadece etrafımıza, halka açık olmayacak şekilde yayalım ve fark edilmesin ve kapatılmasın" mı tercih edersin? Burada 2. nin doğru olduğu bariz değil mi?

Bu işlemi yapıyorsan riskini de alacaksın. Kimse senin ve etrafındakilerin riske girmesin derdine düşecek değil. Başlık açılmasa ben haberdar olamayacaktım. Dolayısıyla buna tepki gösteriyorsan ben de sana tepki gösteriyorum. Daha fazla uzatmanın anlamı yok.

Edit: kimse faiz yansıtamaz, erteleme yaparken tüm koşullar belli şekilde anlaşma yapılır. Nasıl 1.5 orandan erteleyince dönem sonunda 2 yapamayacakları gibi 0 orandan erteleyince de kimseye faiz yansıtamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor66 -- 10 Kasım 2022; 18:33:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.