yani şimdi tek çekim yapıyor bunu da maksimum 3 e mi bölüyör orasını anlamadım yoksa 6 ya mı bölüyor hocam |
Hb simdi al şubatta ode (23. sayfa)
-
-
televizyonlar diğer mağazalardan 2 bin pahalı illa bi yerden acısını çıkaracaklar.
Anlık diğer sitelerden bile 1000 tl ucuza indirim başladı kaptım hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 9 Kasım 2022; 21:51:50 > -
örnek1: 10000 tl ürün alıyorum şubatta öde seçeneği ve taksit seçeneği ile. Sonra iptal ediyorum, ama hepsipay hesabına iade alıyorum. Karta yansıyan ödemeyide 6 ay faizsiz ertele seçiyorum. Daha sonra alacağım ürünü hepsi pay ile alıyorum. Bu mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur ama taksiti banka uygulamasından taksit yapıp öyle siparişi iptal edin. Bide alacağınız şeyin hepsipay ile alınabilir olduğundan emin olun, bildiğim kadarı ile telefonda oluyor ama altında hepsipay olmuyor.
-
Bugün alışveriş yaptım şubatta öde seçeneğiyle. Sonra hemen mobil bankacılıkta işlem provizyondayken 4 ay ertele yaptım . İlk ödemeyi haziran göstermesi lazımken nisanda gösterdi. Provizyondan çıkmasını mı beklemeliydim siz nasıl yapıyorsunuz ?
İade ettigim urunun bedeli kartima iade oldu direkt , hapsipay e iade olmasi icin birsey yapmak gereklimi bilmiyorum
Hepsipay cüzdana mı iade oldu ?
Evet ordan karta aktardım gece 3/4 falandı helalde 1 saat sonra kartıma yansıdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipariş verip direk iptal ettiğim başka ürün direk kartıma iade oldu. Satıcının onay verdikleri sanırım hepsipaye düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar geriye dönük baktım denk gelmedi Vakıf world 9 ay taksit olayı oluyor muydu
-
hayır
-
Dün peşin fiyatına 6 taksit olan ürünler bugün 3 taksit oluyor wold kart ile. Birkaç güne taksiti de kaldırırlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
karta para gönderebilirsin. limit artar
-
en hesaplı şekilde nasıl playstation 5 alabilirim bu şubatta öde kampanyasıyla?
-
sadece bir kez mi kullanilabiliyor?
-
Sanırım world kart ile demiyorsun ben maximum kart ile giriş denediğimde şubatta öde seçeneği çıkmıyor.
-
-
Hocam HB'de hiçbir zaman World kartlarda peşin fiyata 6 taksit yapmadı ki. Belki bankanın uygulamasında yapılıyorsa ona bir şey diyemem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X