Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yani şimdi tek çekim yapıyor bunu da maksimum 3 e mi bölüyör orasını anlamadım yoksa 6 ya mı bölüyor hocam

• televizyonlar diğer mağazalardan 2 bin pahalı illa bi yerden acısını çıkaracaklar.

Anlık diğer sitelerden bile 1000 tl ucuza indirim başladı kaptım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 9 Kasım 2022; 21:51:50 >
  • örnek1: 10000 tl ürün alıyorum şubatta öde seçeneği ve taksit seçeneği ile. Sonra iptal ediyorum, ama hepsipay hesabına iade alıyorum. Karta yansıyan ödemeyide 6 ay faizsiz ertele seçiyorum. Daha sonra alacağım ürünü hepsi pay ile alıyorum. Bu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur ama taksiti banka uygulamasından taksit yapıp öyle siparişi iptal edin. Bide alacağınız şeyin hepsipay ile alınabilir olduğundan emin olun, bildiğim kadarı ile telefonda oluyor ama altında hepsipay olmuyor.

• Bugün alışveriş yaptım şubatta öde seçeneğiyle. Sonra hemen mobil bankacılıkta işlem provizyondayken 4 ay ertele yaptım . İlk ödemeyi haziran göstermesi lazımken nisanda gösterdi. Provizyondan çıkmasını mı beklemeliydim siz nasıl yapıyorsunuz ?

• muhammed46 kullanıcısına yanıt

İade ettigim urunun bedeli kartima iade oldu direkt , hapsipay e iade olmasi icin birsey yapmak gereklimi bilmiyorum

• esesboy kullanıcısına yanıt

Hepsipay cüzdana mı iade oldu ?

• Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt
    Evet ordan karta aktardım gece 3/4 falandı helalde 1 saat sonra kartıma yansıdı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt
    Sipariş verip direk iptal ettiğim başka ürün direk kartıma iade oldu. Satıcının onay verdikleri sanırım hepsipaye düşüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar geriye dönük baktım denk gelmedi Vakıf world 9 ay taksit olayı oluyor muydu

• muhammed46 kullanıcısına yanıt

hayır

• Dün peşin fiyatına 6 taksit olan ürünler bugün 3 taksit oluyor wold kart ile. Birkaç güne taksiti de kaldırırlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt

karta para gönderebilirsin. limit artar

• en hesaplı şekilde nasıl playstation 5 alabilirim bu şubatta öde kampanyasıyla?

• sadece bir kez mi kullanilabiliyor?

• Akelei kullanıcısına yanıt

Sanırım world kart ile demiyorsun ben maximum kart ile giriş denediğimde şubatta öde seçeneği çıkmıyor.

• Hb simdi al şubatta ode

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lassaban kullanıcısına yanıt
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Hocam HB'de hiçbir zaman World kartlarda peşin fiyata 6 taksit yapmadı ki. Belki bankanın uygulamasında yapılıyorsa ona bir şey diyemem.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.