Ben islem yaptiktan sonra world mobilden 9 ay 0 faizle erteledim bu bildigin yuzde 20 kar demek oluyor. ( cep telefonunda geçmiyor ama onunda açığını buldum hepsipay ile şimdi al subatta öde seceneğiyle alcağınız cep telefonu rakamında farklı bir ürünü peşin alın sonra urunu ıptal edıp hepsıpay hesabınıza iade edin .sonra hepsipay hesabındaki bu rakamla cep telefonu alabılırsınız . ödemesini artık 9 ay sonra
fırsat bitmiştir artık olmuyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 11 Kasım 2022; 17:48:6 > |
Hb simdi al şubatta ode
-
-
9 ay sıfır faizle erteleme çok iyi olmuş, aslında 3 ay erteleme yazıyor kampanya koşullarında ama nasıl olduysa 9 ay ertelenmiş -
World mobilden islem ertele secenegi vardi ben erteledim ordan 9 ay 0 faizle
-
Şu enflasyonda 9 ay sonra ne aldıysan 1500 olur değil yüzde 20 yüzde 100 kar olur -
World'de harcama erteleme maks 3 ay oluyordu, bu kampanyaya özel bi değişiklik mi var acaba
-
Ben alirken taksit sectirmedi sadece simdi al subatta ode secenegini sectim
-
Şubatta öde seçeneğinde taksit çıkmıyor dediğiniz gibi. Demekki sonradan uygulamadan taksit yapılabiliyor. -
Müthiş bir şey. Sistem hatası olmasın -
-
9 taksit olayı kişiye özel bir durum olabilir mi acaba?
-
taksit değil de uygulamadan 9 ay erteleniyor. Sistem hatası olabilir kampanya aradım bulamadım buna dair
-
Bu hemen al sonra öde taksitli olmuyor mu? Ben taksitli yapnayı düşünmüştüm -
Axess de dahil kampanyaya. Ödeme aşamasında çıkıyor hemen al sonra öde diye. Şubatta başlıyor ilk ödeme. İster tek çekim alın ister 9 taksite kadar. Bence süper. -
Siz mevzuyu kavrayamadınız,
YKB World’ de ilk taksit ödenesini 2023 Kasıma bırakıyor sistem açığı denilen şey bu…
-
Özel anlaşmanız mı var, vakıf wordü olan bir dostum var, onunla da bu olur mu
-
Koç kolay kolay faizsiz 9 ay erteletmez %100 sistem açığı.
-
Hocam ya tek çekim yapıyorsun ya da kredili alışveriş yapıyorsun, onda da vade farkı uçuyor, ben fırsat göremedim, banka peşine bölmüyorsa..
-
aynı şekilde 9 ay çıkıyor benim uygulamada.
limiti boşaltıp ne var ne yok almak lazım
-
Alışverişten sonra mı çıkıyor uygulamada?
Koç kolay kolay faizsiz 9 ay erteletmez %100 sistem açığı. |
Hocam muhatap olup cvp bile yazma bana ozelden konuyu kapa felan diye msj attı arkadas cvp bile yazmadim. Bu uyanık ve bencil arkadaşlar burada biri paylaşım yapınca en önce faydalanan ama kendileri bir fırsat farkedince devlet sırrı gibi saklayan uyanık kişiler. Benim bu konuyu paylaşım sebebim burda birçok fırsattan faydalanıyorsam baskalarina bende faydalı olmak istememdendir. |
Şu enflasyonda 9 ay sonra ne aldıysan 1500 olur değil yüzde 20 yüzde 100 kar olur
|
Altında simdi al subatta ode secenegi yok sen nasıl yaptin 😂 |
Boş boş konuşma o zaman isteyen istediği başlığı açar, istediği başlığa mesaj yazar
|
Bu başlık açılmasa bu insanlar konuşmasa sen bundan haberdar olacak mıydın?
|
Bu işlemi yapıyorsan riskini de alacaksın. Kimse senin ve etrafındakilerin riske girmesin derdine düşecek değil. Başlık açılmasa ben haberdar olamayacaktım. Dolayısıyla buna tepki gösteriyorsan ben de sana tepki gösteriyorum. Daha fazla uzatmanın anlamı yok.
Edit: kimse faiz yansıtamaz, erteleme yaparken tüm koşullar belli şekilde anlaşma yapılır. Nasıl 1.5 orandan erteleyince dönem sonunda 2 yapamayacakları gibi 0 orandan erteleyince de kimseye faiz yansıtamazlar. |
Kasım indirimleri ayağına ürünlere zam eklemeye başlamışlar her zamanki gibi. Hafta sonu baktığım akıllı bileklik 495 TL iken, şu anda 540 TL olmuş Klasik önce bindirim sonra indirim ayakları başlamış yine.... |
Haberdardın ve başlık açmamayı tercih ettin demek ki. Burada insanları düşünüyormuş gibi yapma boşuna.
|
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- burger crush
- ccleaner pro key
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X