Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet var almak istediğim 5999 tl limitim 10k tl ama şubatı seçince taksit 4den 2 ye düşüyor

• Açığı düzeltirler de Şubatta alırlar çekincem nedeniyle Vade farksız olduğu için 8 taksit aldım 4 ay erteleme yaptırdı. Peşin ödesem 9 ay erteleme yaptıracaktı muhtemelen bakalım hayırlısı

• victor66 kullanıcısına yanıt
    hocam provizyondan düşünce yazabilir misiniz acaba
  • Axess’te yapabilen oldu mu? Eğer olduysa ben de tv alacağım.
  • Fenerbahçeli Üye kullanıcısına yanıt

5 dk önce free kartımla babama linkte ki ürünü aldım6 ay vadeli şubatta ödeme...

Acer Aspire 3 A315-56-327T Intel Core i3 1005G1 8GB 256GB Fiyatı (hepsiburada.com)

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Nasıl %20 kar pluyor açıklayabilir misiniz?
  • 9 ay erteledikten sonrada taksitli mi oluyor?

• Malum üründe aynı olay oluyor mu? Deneyen?

• az önce sipariş geçtim 6 ay taksit yaptım hb üzerinden, World üzerinden bakınca 6 ay gözükmesi normal mi ? 9 ay gözükmüyor? 3 taksit yapsaydım ozaman mı acaba 9 gözükürdü ?

• M0rpheous kullanıcısına yanıt

subatta al dıyınce bendede tek cekım dedi bende o sekılde aldım . sonra world mobılden 9 ay erteleme yaptım . akbankta oluyormu bılmıyorum . tek cekım olarak dene eğer ıstedıgın olmazsa sıparısı ıptal edersın dunyanın sonu deıl

• victor66 kullanıcısına yanıt

Bende 13.000 TL lik ykb word kartla robot süpürge alacağım, vade farksız 8 taksit seçeneğini seçince şubatta öde seçeneği secilemiyor bende.( 6 taksit tiklayinca seçilebiliyor)Bu şekil alsam uygulamadan 4 ay erteleme verirmi ? Siz hb satın alırken 8 taksit ve şubatta ödeyi seçebildiniz mi, yoksa uygulamadan mi çıktı erteleme. 8 taksit alıp şubatta ödemek istiyorum olursa. Teşekkürler

Hb simdi al şubatta ode

Hb simdi al şubatta ode

• Sizde de böyle uyarı veriyor mu dikkate almalımıyım bunu ? ne diyorsunuz buna ?

Hb simdi al şubatta ode
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt

Malum ürünü bekliyoruz  

• Leziak kullanıcısına yanıt

Axess uygulamasında mı erteleme yaptınız? Alacağım üründe taksit çıkmıyor Şubat’ı seçince.

• umut3232 kullanıcısına yanıt
    Seçtiriyordu hocam bende. Siz 6 taksitle alın muhtemelen 6 ay ötelemeye izin verecektir.
  • incebellicambardak İ kullanıcısına yanıt

malum ürün hangisi hocam

• 9 ay erteleme üzerine 3 taksit ile apple watch aldım. İnanılmaz bir fırsat.

• İsbankasina oluyormu?
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    hangi kart
  • texmo kullanıcısına yanıt
    World
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.