Evet var almak istediğim 5999 tl limitim 10k tl ama şubatı seçince taksit 4den 2 ye düşüyor |
Hb simdi al şubatta ode (4. sayfa)
-
-
Açığı düzeltirler de Şubatta alırlar çekincem nedeniyle Vade farksız olduğu için 8 taksit aldım 4 ay erteleme yaptırdı. Peşin ödesem 9 ay erteleme yaptıracaktı muhtemelen bakalım hayırlısı
-
hocam provizyondan düşünce yazabilir misiniz acaba -
Axess’te yapabilen oldu mu? Eğer olduysa ben de tv alacağım. -
5 dk önce free kartımla babama linkte ki ürünü aldım6 ay vadeli şubatta ödeme...
Acer Aspire 3 A315-56-327T Intel Core i3 1005G1 8GB 256GB Fiyatı (hepsiburada.com)
-
Nasıl %20 kar pluyor açıklayabilir misiniz? -
9 ay erteledikten sonrada taksitli mi oluyor?
-
Malum üründe aynı olay oluyor mu? Deneyen?
-
az önce sipariş geçtim 6 ay taksit yaptım hb üzerinden, World üzerinden bakınca 6 ay gözükmesi normal mi ? 9 ay gözükmüyor? 3 taksit yapsaydım ozaman mı acaba 9 gözükürdü ?
-
subatta al dıyınce bendede tek cekım dedi bende o sekılde aldım . sonra world mobılden 9 ay erteleme yaptım . akbankta oluyormu bılmıyorum . tek cekım olarak dene eğer ıstedıgın olmazsa sıparısı ıptal edersın dunyanın sonu deıl
-
Bende 13.000 TL lik ykb word kartla robot süpürge alacağım, vade farksız 8 taksit seçeneğini seçince şubatta öde seçeneği secilemiyor bende.( 6 taksit tiklayinca seçilebiliyor)Bu şekil alsam uygulamadan 4 ay erteleme verirmi ? Siz hb satın alırken 8 taksit ve şubatta ödeyi seçebildiniz mi, yoksa uygulamadan mi çıktı erteleme. 8 taksit alıp şubatta ödemek istiyorum olursa. Teşekkürler
-
Sizde de böyle uyarı veriyor mu dikkate almalımıyım bunu ? ne diyorsunuz buna ?
-
Malum ürünü bekliyoruz
-
Axess uygulamasında mı erteleme yaptınız? Alacağım üründe taksit çıkmıyor Şubat’ı seçince.
-
Seçtiriyordu hocam bende. Siz 6 taksitle alın muhtemelen 6 ay ötelemeye izin verecektir. -
malum ürün hangisi hocam
-
9 ay erteleme üzerine 3 taksit ile apple watch aldım. İnanılmaz bir fırsat.
-
İsbankasina oluyormu? -
hangi kart -
World
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X