Hepsiburada'nın biraz çakallığı var sanırım.Her ürüne erteleme yapmıyor.Yaptığı ürünlerde sanki amazon Vs sitelerde 100-200 TL daha ucuz gibi. Şubata ertelemeli uygun fiyatlı ve dövize endeksli ürün bulursanız ve anlaşmalı banka kartlarında limit varsa kaçırmayın.Malum enflasyon ve aralıkta asgari ücret zammı ile roket gibi fiyatların artacağı kesin. Bir Buzdolabı(1.000 TL arttı ) Dyson V10 (Şu an resmi sitede bile fiyat yok en az 2.000 şimdiden zam gelecek şubatı siz düşünün) alarak ben limitleri bitirdim. |
Hb simdi al şubatta ode (30. sayfa)
-
-
Az önce World ile Şubatta ödeme kampanyasından 3 taksitli ürün aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.hepsiburada.com/next-ye-58020gfsg5-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-android-led-tv-p-HBCV000035XCCE?magaza=%c3%87%c4%b0L%c4%b0NG%c4%b0RO%c4%9eLUAVM&url_src=and-product-detail
Bu tv yi alacagim. Hem erteleme hem 8 ay faizsiz taksit nasil yapiyoruz
Urunde simdi al subatta ode yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayn -- 20 Kasım 2022; 18:15:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Yapı Kredi kartim var. Fibabanka musterisiyim.. 9 ay erteleme faizsiz sekilde tam olarak ne yapmam lazım
TV için taksit sınırı 4 ve 9 ay erteleme de bitti... Ancak Şubatta başlayan 3 taksitle alabilirsiniz...
Daha fazla taksit için, banka uygulamasından vade farklı ek taksit yaptırabilirsiniz belki...
-
Teşekkürler hocam bilgi icin
Limit olayını çözemedim. 7500 TL limit var diyor. 19.000 TL'ye laptop aldım. Şubatta öde ve 8 taksit seçeneğide uygulandı.Ama limit hala 7500 TL olarak duruyor.
-
Merhaba arkadaşlar ben şimdi tablet almayı düşünüyorum hepsipayle tek taksit alınıp Yapı kredi'den mi taksitlendirmemmi gerekiyor acaba lütfen yardımcı olur musunuz
Ödeme ekranın da kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit gözüküyor yoksa direkt bunu mu yapsam
ykb world ile aliyorsan, "subattta ode"yi sectiginde taksitli secilebiliyor mu; seciliyorsa, taksite gore fiyati da artmiyorsa istedigin taksidi secebilirsin. taksitler subattan sonra baslar
-
hocam yapıkkredi ile araç kamerası alacaktım ama taksit çıkmıyor şubatta ödede. şubatta öde deyip, uygulamadan taksitlendirsem ne olur acaba?
-
bilmiyorum faizli her turlu taksit cikar muhtemelen ama faizsiz cikmayabilir
-
telefonda 1 + 3 şeklinde , faizsiz yapıyor , şubat erteleme secerrsen, 2 tk yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 22 Kasım 2022; 21:19:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam peşin fiyatına 3taksit veriyor, daha fazlasını yapabilir miyim diye merak ediyorum. Peşin fiyatına tek çekim alsam ykb uygulaması üzerinden peşin fiyatına 6 veya 9 taksit çıkar mı acaba ürün 3500 tl
-
Şu an en çok ertelemeyi nasıl yapalım ? Peşin alıp word mobil uygulamasından 9 ay faizsiz erteleme yapılıyor mu ? Yoksa şubatta öde yi seçip sonrasında peşin fiyatına 3 taksit almak mı mantıklı ?
-
Faizsiz 9 ay erteleme bitti diye biliyorum çünkü bir kaç kez alışveriş yaptım hb den ilk yaptığım alışveriş sonrasında çıkmadı daha sadece alirken Şubat'ta öde derseniz şubata kadar erteliyor faizli şekilde erteleme ya da sonradan taksit yapılıyor mu bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: `bELaŞu an en çok ertelemeyi nasıl yapalım ? Peşin alıp word mobil uygulamasından 9 ay faizsiz erteleme yapılıyor mu ? Yoksa şubatta öde yi seçip sonrasında peşin fiyatına 3 taksit almak mı mantıklı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şubatta ödeme başlayınca hiçbir şekilde extra erteleme ücreti yansıtmayacak di mi arkadaşlar?
-
her kartin ayri sartlari var. free'de 4,80 ucret var mesela. axess ve worldde yok. maximuma bakmadim
-
Axess , Yapı Kredi Word , maximum u kastetmiştim. Bunlarda yoksa kâfi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X