< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (28. sayfa)
-
-
-
Şu an robot süpürge sipariş ettim şubatta ödeme kapmanyasına katıldım fakat konuyu açan arkadaş gibi daha da erteleme yapmak istediğim de sıfır faiz ile işlem yapmıyor nereden yapabilirim?
-
Artık 0 faizsiz yapamazsın maalesef. Bankalar uyandı. Ben de robot süpürge aldım ve Şubat'ta 6 taksit ile öde + 6 taksit yaptım ve faiz vade farkı bindi. 6 ay için 450 tl, olsun o kadar. Kart Maximum.
-
bana 3 ay daha taksit imkanı veriyor 221 lira faiz alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyanın kulağına eşşek kaçmış olabilir mi ?
Kampanyanın kulağını bir kontrol et istersen.
-
Bende şubata erteleyince taksit çıkmıyor nasıl yapmam lazım? World kart var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksit sınırlaması vardır.
-
Tv alacaktım 13 bin civarına. Bide peşin 8 taksit kampanyası vardı ama oda çıkmıyor. Ne karışık kampanya ya
Taksit kısıtlaması bulunuyor. Bulunmasıydı 8 taksit ve erteleme kampanyası geçerli olurdu. Max 4 taksit yapabilirsiniz.
-
Çok teşekkürler hocam cevaplarınız için.
Saçmalık iş Bankası ile 6 taksitli ürünü almak istediğimde şubata ertele diyince 3taksite düşüyor eğer 6 taksit yaparsam subata ertelemiyor. Olay 6 taksit.olayı. toplamda daha fazlasını vermiyor yani
Şubatta öde kredisi ile aldığımız ürünü iade edersek ne oluyor bilen var mı? Kredi iptal mi olur
Alınabilecek hangi laptoplar var?
evet 30 gün içerisinde cayabiiyorsunuz demişti fibabanka bana
-
Şubatta öde kampanyası bir kredi miymiş?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 ihtimal var
1) Hepsiburada limitin varsa
2) kredi kartı taksit atlama ile
3) fibabankasi ile
Bir tv alıp şubatta ödeme yaptım HB üzerinden tek çekim. Taksite izin vermedi erteleme olduğu için. World Mobil üzerinden de vade farksız 3 taksit seçeneği çıktı onu yaptım. Ama kasım ekstresine yansıdı. HB deki ertelemeyi ezdi. Müşteri hizmetlerine case oluşturdum. Bakıyorlar. Başına benzer birşey gelen oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aynen ben Şubat'ta ödeme seçtim 4 ay da erteleme seçtiğim halde önümüzdeki ay başlıyor erteleme yani Haziran da ödeme başlaması gerekirken Mart'ta başlıyor müşteri hizmetleri kayıt oluşturdum ses seda yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X