< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (29. sayfa)
-
-
30 Kasım diye belirtilmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an sayenizde aldığım iPhone 11'imden yazıyorum, teşekkür ederim, hocam. Çok yararınız dokundu. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam, sizin aracılığınızla konu sahibine ben de teşekkür ederim.
-
Teşekkür ederim, hocam. Daha iyileri hepimizin olsun.
Bitti mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubatta ödemeli ve dönem içine yansımış bir siparişi iptal veya iade eden oldu mu?
Karta dönüş nasıl oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ortada bir kafa karışıklığı var sanırım. Faizsiz 8 taksit sadece 6000 tl üzerine yapıyor. Onun dışında 3 ay ertelemeyi ödeme safhasında seçerseniz de şubata erteliyor. Olay bu kadar.
Yani 6000 üzerine 3 ay ertelemeye ilaveten 8 taksit imkanı veriyor. Taksitlendirme ödeme sırasında seçiliyor. Sonradan world mobilden taksitlendirme yapılmıyor.
Kampanya devam ediyor halen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverside. -- 14 Kasım 2022; 1:30:46 >
merhaba, bir konu da bilgiye ihtiyacımız var. Cep telefonu almak için sisteme giriş yaptık. Şimdi al şubatta öde alışveriş kredisi ile garanti bankası ocakta diğer bankalar şubatta ödemeye başlıyor 3 taksit. Ancak hangi banka da ilerleyip ödeme planına gelsek hepsinde ilk ödemeyi aralık ayı olarak gösteriyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözümleyebiliriz.
-
Maalesef 6 bin üzerine faizsiz 8 taksit çıkmadı bende. Galiba sektör kısıtlaması var. Tv alacaktım 3 taksit den fazla seçenek çıkmadı.
Ben yaşadım. World ile TV aldım Şubat'ta odemeyi seçtim tabiki taksit yaptırmadı saçma sistemleri. Ben de girip mecburen peşin ödememek icin uygulamadan vade farkıyla 3 taksit yaptım. Birde baktım ilk taksiti aralığa atmış hb ve world un süper dahiyane kampanyası.
Şunu mu yapalım yani alacağımız TV kadar paraya kk ve hepsipay ile peşin fiyatına 8-12 taksitli herhangi birşey alıp anında iptal edip. Parayi hapsipaye atıyor zaten. Oradan da karta atmayip gidip TV veya telefon mu alalım.
Tek seferde iade oluyor, taksit taksit iade değil yani.
Bende limit yok, alışveriş yapınca karttan limit düşüyor mu
TV alımında yapıyor mu acaba birde ilk öde derken peşin mi ödemeyi seçip sonra mobil uygulamadan mı taksit yapacağız
Ben aldığım tv yi iade ettim direkt iade olarak tek kalemde yansıdı. Fakat yeni tv aldım artık 9 ay erteleme veya taksitlendir çıkmıyor maalesef
Teşekkür ederim 👍
Taksitli alışverişler hocam hepsipay e iade olmuyor. Yanlış denklem kurmuşsunuz
Sizin alacağınız TV’nin taksit sınırı 4 mü? Eğer öyleyse zaten taksit + erteleme toplam dört ayı geçemez. Kampanyada bir sıkıntı yok. Yasal taksit sınırları taksit ve erteleme dahil hesaplanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 15 Kasım 2022; 12:0:34 >
Taksit yapılmayan ürünlerde Şimdi al Şubat öde seçeceği çıkıyor ? Konu burada çok karışmış o yüzden tam bu karışıklığı çözemedim.Şimdi al şubatta öde yapabilmek için taksit seçmen gerekiyor diye anladım, ee taksit yapılmıyorsa şubatta öde kampanyasına katılım olmayacak, bu durumda neden taksit yapılamayan ilanlarda bu kampanya görünüyor ?
-
Bende aynı şekilde TV alacagım şimdi al Şubat'ta ödeyi seçiyorum tek çekim çıkıyor taksit çıkmıyor Müşteri hizmetleri ile görüştüm sizin mobil uygulamanızda bir sorun var dedi şikayet kaydı olurşturdu bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X