Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba alınan ürünün kategorisine göre değişiyor mu ?
    Ben iş için laptop almayı düşünüyordum şansımı denesem şubatta ödeme değilde YapıKrediMobilden erteleme yapabilir miyim ki ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AvYusuf A kullanıcısına yanıt
    Bir kaç arkadaş daha yazmış olmadığını. 3 gün önce normal saat aldım, erteleme sıfır faizle yapıldı, bugün aldığım biri apple watch biri airpodsda ayrı ayrı yaptım ikisindede olmadı :(

• Bugün şarj standi aldım bende de erteleme çıkmıyor şubatta ödeme ile almıştım daha önceki birkaç siparişimde yararlanmıştım.Yapı kredi belirlediği limiti doldurdu galiba :)

• şubatta miras mı geliyor herkese hayırdır :)

• Tv alacaktım sadece şubata erteliyor, taksit olmuyor sanırım.

• m-99 M kullanıcısına yanıt

seçim var diye yüksek zam yapacaklar tl iyice çöp olacak. insanlarda ihtiyacını alıyor işte.

• Kesin bitti mi dostlar? Son saatlerde deneyen oldu mu?

• bende tv alacağım bitti mi gerçekten? Birde şubatta öde işaretlediğimde taksit yaptırmıyor. kartım world

• cawrash C kullanıcısına yanıt

Nereden Aldınız watch?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece işbank ve Akbank kartları için geçerli.

• tiggo3 T kullanıcısına yanıt

az önce kulaklık aldım, şubatta öde diyerek erteleme yaptırmadı, taksit yaptırmadı.

• Monitör aldım. Hemen al şubatta ödeyi seçtim. Hepsipay işaretli iken taksit seçeneği zaten çıkmıyor. Şubatta öde işaretli iken kart ile öde seçeneğini işaretledim. Vade farksız 3 taksit yaptım. diğer taksitlerde vade farkı vardı. sonra world mobilden baktım 3 ay erteleme yada +3 taksit seçeneği var ama komisyonlu tabi. world kart kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeThauS -- 11 Kasım 2022; 15:44:20 >
  • s.s.s kullanıcısına yanıt

Kardeşim iş ve Akbankta extra faizsiz erteleme oluyor mu ?

• Çay alacağım ama şimdi al şubatta öde kullanamadım arkadaşlar

• Bende de çıkmadı. Sepette gözüküyor kampanya. Tek kullanım olma gibi bir ihtimal var mı?

• Aynı hesapla bir kez kullandırıyor. Başka hesapla deneyin tekrar almak için ben öyle yaptım.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa kullanacaktım ama deneyeyim

• Erteleme apple saatlerinde geçerli olsaydı alacaktım çoğu üründen kaldırmışlar.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Denedim onda da çıkmıyor. Mecbur aldık

• Ben yaptım arkadaşlar. world kart ile şubatta öde seçeneği ile aldım ancak provizyonda işlem şuan ve ertelemede 1 ay faizsiz erteliyor ancak taksitlerde faiz alıyor. Dönem hareketlerine geçmesini bekliyorum birde orda deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.