< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (27. sayfa)
-
-
Bir kaç arkadaş daha yazmış olmadığını. 3 gün önce normal saat aldım, erteleme sıfır faizle yapıldı, bugün aldığım biri apple watch biri airpodsda ayrı ayrı yaptım ikisindede olmadı :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün şarj standi aldım bende de erteleme çıkmıyor şubatta ödeme ile almıştım daha önceki birkaç siparişimde yararlanmıştım.Yapı kredi belirlediği limiti doldurdu galiba :)
şubatta miras mı geliyor herkese hayırdır :)
-
Tv alacaktım sadece şubata erteliyor, taksit olmuyor sanırım.
-
seçim var diye yüksek zam yapacaklar tl iyice çöp olacak. insanlarda ihtiyacını alıyor işte.
-
Kesin bitti mi dostlar? Son saatlerde deneyen oldu mu?
bende tv alacağım bitti mi gerçekten? Birde şubatta öde işaretlediğimde taksit yaptırmıyor. kartım world
-
Nereden Aldınız watch?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece işbank ve Akbank kartları için geçerli.
-
az önce kulaklık aldım, şubatta öde diyerek erteleme yaptırmadı, taksit yaptırmadı.
-
Monitör aldım. Hemen al şubatta ödeyi seçtim. Hepsipay işaretli iken taksit seçeneği zaten çıkmıyor. Şubatta öde işaretli iken kart ile öde seçeneğini işaretledim. Vade farksız 3 taksit yaptım. diğer taksitlerde vade farkı vardı. sonra world mobilden baktım 3 ay erteleme yada +3 taksit seçeneği var ama komisyonlu tabi. world kart kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeThauS -- 11 Kasım 2022; 15:44:20 > -
Kardeşim iş ve Akbankta extra faizsiz erteleme oluyor mu ?
-
Çay alacağım ama şimdi al şubatta öde kullanamadım arkadaşlar
Bende de çıkmadı. Sepette gözüküyor kampanya. Tek kullanım olma gibi bir ihtimal var mı?
Aynı hesapla bir kez kullandırıyor. Başka hesapla deneyin tekrar almak için ben öyle yaptım.
-
Ben ilk defa kullanacaktım ama deneyeyim
Erteleme apple saatlerinde geçerli olsaydı alacaktım çoğu üründen kaldırmışlar.
-
Denedim onda da çıkmıyor. Mecbur aldık
Ben yaptım arkadaşlar. world kart ile şubatta öde seçeneği ile aldım ancak provizyonda işlem şuan ve ertelemede 1 ay faizsiz erteliyor ancak taksitlerde faiz alıyor. Dönem hareketlerine geçmesini bekliyorum birde orda deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X