Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önceden limitimi belirlemiştim bunu arttırmanın yolu var mı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfbank world oluyormu

• McCarty kullanıcısına yanıt

Evet ben bunu okuyunca vazgeçtim

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

faiz oranı 0 oldugu ıcın ordan ektra ucret cıkmaz. yuzde 15 ve 10 luk ucretler kesınlen faıze oranlanarak eklenıyor. ancak burda faiz 0

ben şimdi birdaha dikkatli okuyunca şu da olabilir. bu alışveriş normal farklı yerden olsaydı ve erteleme yapsaydık o uyarılar yine çıkacaktı ve tahminen toplam tutar'a %10 ve %15 eklenmiş + faizde eklenecekti bunlardan dolayı o açıklama yapılıyordur.

burada ise faiz yok, ertelemede extra ücret yok toplam tutar aynı gözüküyor. çok yapmadım ama bildiğim kadarıyla böyle işlemde sizin karşınıza nasıl tutar çıkacağını sistem gösteriyor süpriz yapmazlar ilk başta. hatta kabul ediyorsan onayla diyor aslında.

valla bakalım inş. yamuk yapmazlarda faydalanmış oluruz bundan.

• McCarty kullanıcısına yanıt

O maddede yazanlar olurda tutara yansırsa kar değil zarar etmiş oluruz, en kötüsüde 9 ay sonra sonucu görecek olmamız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 5 Kasım 2022; 23:52:34 >
  • Sizin gibi dolanbaçlı yollara girmedim, telefon saat alıyım satiyim derdine girmeden direk 32 bin TL altın aldim tabi taksit olmuyor. Uygulamadan 9ay erteleme yaptim. 9ay sonra direk ödeyecem.
    Diğer kartlada airfryer aldım Philips 4adet 28bin küsürde o tuttu, 9ay erteleme 6taksit oldu. Altindan daha çok güveniyorum philipse kazandıracak bana:))

Not: ölücülügun gözu kör olsun alırken airfryerlera paylaş Kazan yaptım ve premium hesap cüzdan kullandığım içinde 1500-2000tlnordan gelicek:)

Konuyu da şikayet ettim kapatın konuyu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 5 Kasım 2022; 23:59:58 >
  • Provizyonda iken erteleme yapabildiniz mi? Biraz önce telefon aldım ancak erteleme menüsü altında harcamam görünmüyor. Provizyonda olduğu için mi?

• Kimsediil kullanıcısına yanıt

Altında simdi al subatta ode secenegi yok sen nasıl yaptin 😂

ama banka sonradan buna extra ücret ekleyemez ki? ozaman bildiğin dolandırıcılık olur. bankaların işlerine bazen akıl sır ermez her türlü alavere dalavereyi yapabilirler fakat orada erteleme sonucu çıkan parayı ilk başta gösteriyor bunu kabul için onayla diyor.

ha belki şu olur? yapılan tüm erteleme talepleri iptal olur ozaman anlarız ne olduğunu ama sanmiyorum ki extra üxret yansıtsınlar en azından öyle umuyorum.

• Benim provizyondan düştü ilk taksit 9 ay sonra gözüküyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YKB 2 yıldır limit artırmamak için elinden geleni yapıyor 1700 lira limit mi olur 27 bin yapacakmışta diğer kartlarda var diye yapamıyormuş :) diğer kartlar kafasına göre sürekli güncelliyor ama bunda bi limit arttıramadık üzdü. 9 ay öteye nasıl attı anlamadım valla :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler sömürün :D

Hb simdi al şubatta ode

Hb simdi al şubatta ode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed46 -- 6 Kasım 2022; 0:52:37 >

• 50 dk oldu. Cep telefonu aldım. Ödemem halen provizyonda. Ertele seçeneği çıkmıyor. Nedeni Provizyonda olması mı? Erteleyenler provizyondan düşmeden erteleyebildi mi?

• tigrisim T kullanıcısına yanıt

provizyonda erteledim ben. Telefon alındığı için olabilir

• Çok iyi oldu. Evime koltuk almam gerekiyordu, zamanlama çok iyi denk geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigrisim T kullanıcısına yanıt

Altin ve telefon da olmuyor

• Teşekkürler cevaplar için

• Arkadaşlar peki taksit yapsakta yine de erteleme oluyor mu yoksa tek çekim mi yapmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Düştü hocam şuan buyrun ;

Hb simdi al şubatta ode

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.