Premium hesaplarda erteleme ile alışverişlerde hepsipapel kazanılıyor mu? Kendim cevaplayayım, 15 lira kazandırıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 6 Kasım 2022; 9:49:10 > |
Hb simdi al şubatta ode (7. sayfa)
-
-
2 tane farklı yapı kredi kart denemeye rağmen sonra öde aktif olmuyor? Dün sonra öde ile alışveriş yaptım ama bugün aktif olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cep telefonunda erteleme veriyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi al şubatta öde kutucuğu çıkmıyor üstüne kart ile taksitle öde kısmıda çıkmıyor Aynı ürünü almaya çalışıyorum ne oldu bir anda
-
Kampanya müthiş her şey yarı fiyatına demek gibi
Stokta görünüyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir şeyleri değiştirdiler artık taksit seçeneği vs çıkmıyor
Yapıkredi şimdi al şubatta öde seçeneği kapatılmış.Akbank’ta sorun yok.Sanırım düzenleme yapıp tekrar aktif edecekler ama erteleme kısmı olmayacaktır muhtemelen
arkadaşlar alışverş kredisi ile telefon almaya çalışıyorum şubatta öde seçeneği çıkıyor ama denizbanktan girdiğimde şubatta öde seçeneği çıkmıyor hiç başına gelen oldu mu acaba?
yapılmış alışverişlere ne yapacaklar bakalım
-
şubatta ödeme diye birşey yok şubat a kadar taksit yapıyor ilk alım tarihinden 15 sonraya öteliyor ama krediyi
2 kasımda aldım 17 aralık ilk ödeme.
-
hocam şimdi al şubatta öde diye yazıyor ama yanlış billgilendirmemi?
Bana 3 4 arkadas paylasimi sil felan yazdı ozelden . Gecen hafta 12 bin tlye tv aldim bilen bir arkadaş paylassa buradan alırdım ve kar ederdim. Tesadüfen farkettigim bu fırsatı paylasma sebebim hem diger arkadaslarda faydalansin hemde banka açığını farkedip duzenleme yapsın diyedir. Bankalarda sonucta borsada islem gören halkında ortak olduğu şirketlerdir. O yüzden açıklarını bulmaları önemlidir. Bu açığı bulup paylasmayan uyanık arkadaşlara duyurulur
Bu kısım kredili alışveriş, bir üstündeki yere bakmalısınız. Benim alışveriş provizondan çıktı. 4 ay erteleme 8 taksit yaptım. 9 ay erteleme için tek çekimi seçmek gerekiyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisi provizyonda cikiyor hocam?
Erteleme mi taksit mi
bende kredili alışveriş yapacağım orda şimdi al şubatta öde denizbank akbank ing bank diyor ama ödeme sayfasında böyle bir ibare çıkmıyor
Şimdi al Şubatta ödeme kutucuğu seçip sonra tek çekim mi işlem yaptınız ?
-
Taksiti sipariş sayfasında seçtim, 4 ay ertelemeyi de banka uygulamasından. İşlem tamamlandı, marttan itibaren gelecek dönemlere yansıdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamada sıkıntı var. hiç bir üründe taksit seçeneği çıkmıyor. düzelir herhalde yakında
Ben taksitli tercih ettim, limitimi o kadar süre dolu tutmamak ve taksit taksit ödemek için. Tek çekim yapınca 9 ay sonraya ertelediği bilgisini verenler var.
@kağnıcıoğluteknoloji38 Alışveriş kredisi hakkında bilgim yok maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X