3 taksit.Uygulamadan değil satin alirken sectim 3 ay seçeneğini. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
3 taksit.Uygulamadan değil satin alirken sectim 3 ay seçeneğini. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz canınız istediği kadar ödeme yapabilirsiniz, limitiniz de açılmış olur böylelikle. |
8GB model 23.399 idi hocam. Hepsiburada satıyordu. Diğerleri hb dışı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
9 ay yalan olduysa 3 ay için ertelemem ben, onun yerine Nays kart ile alırım daha iyi |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yok hocam direk hepsiburada üzerinden yaptım… Belki uygulamada olmuyorsur web üzerinden denedniz mi?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 6 Kasım 2022; 14:52:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Garantı bankasını adamdan saymamıslar |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sepette şubatta öde seçip taksitli ödeyip YKB uygulamasından ertele yapabiliyorsunuz. Üründen ürüne vade farksız taksit değişiyor |
Tansiyon aleti sipariş geçtim. ilk taksiti Ağustos ayında absürt faizle ödediğimde lazım olacak... |