Anladım, orda da bahsettiğim üzere Şubat'ta öde çıkmıyor. Sonra öde diye 12 ay taksitle 30gun sonra ödemeli bir seçenek çıkmakta. Lakin o da fiyat farkı alıyor. Ürün Hepsiburada satıcılı halbuki ama herhalde kampanya dışı tanımlı... Neyse salla gitsin. XD < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (11. sayfa)
-
-
Akbank kredi kartı ile ödeme yapınca, Akbank mobil uygulama üzerinden harcama erteleme yapamadım. Harcama erteleme yapabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alırken erteleme yapılacak sonradan değil.
-
Hocam alırken Şubat ayına erteledim. Akbank mobil uygulama üzerinden, Yapikredi'deki gibi tekrar erteleme olmuyor sanırım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonlarda şubata erteleme oluyor mu?
Ayrıca bu Şimdi al sonra öde olayında telefonlarda taksit oluyor mu?
Teşekkürler
-
Hb satıcılı telefonların çoğunda oluyor, ancak 1 ay ötelenerek telefon tutarına göre 150-200 civarı fazla ile 3 taksit oluyor.
Aşağıdaki gibi çıkıyor olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 6 Kasım 2022; 18:23:48 > -
Yok olmuyor.
-
Tamamdır hocam, cevabınız için teşekkür ederim
Az önce 1 adet elektrik süpürgesi aldım
world kart tek çekim yaptım taksit istemedim , şubat da öde seçeneğini seçtim siparişi oluşturdum
world mobil den ertele dedim 9 ay oldu.
Philips airfryer 6 taksitli ödeme seçtim. Uygulamadan da 6 ay erteleme çıktı bende de. Mayıs ayında ödeme başlayacak gibi duruyor ama bakalım.
-
Sipariş verirkende erteleme seçmediniz mi hocam o zaman 9 ay yapıyor arkadaşların yazdığına göre.
Satıcısı hb olmayan 2 ürün sipariş verdim yapı kredi world ile. Satın alırken şimdi al şubatta öde seçeneği ile birlikte tek çekim satın aldım. İşlem provizyondayken 9 ay erteleme yapabildim. Sabah yapılmıyordu bu arada.
-
Bu yapılırsa ilk ödemeyi Ağustos 2023’ den önce yani Şubat 2023’ de alır,
Sıcak olan ödemenin 1 yıl sonra başlaması ve sistem açığı…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 6 Kasım 2022; 20:7:10 >
Hangi süpürge?
nilfisk
-
Hocam yazan herkes öyle yapmış ben worldle yapmadım limit yok diye bi ürün alavağım hepsiburada da uygynsa eğer yapar söylerim yazan herkes uygulamadan da 6 ay daha ertelendiğini yazmış. Ben zaten genel yazdım sadece world e özel yazmadım sürekli soruluyor yapamıyorum yapamıyorum diye.
Edit: aldım 150 liralık ürün tek çekim seçtim şubatta ödeyi seçtim hepsiburada üzerinden, uygulamaya gelince de ertele yaptım ve 0 TL masrafla 9 aya kadar erteliyordu erteledim. Muhtemelen faizli erteleme seçeneği var normalde ama hepsiburada kampanyası 3 ay faizsiz ertelediği için çakışıyor ve tüm erteleme seçeneklerine faizsiz seçenek sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 6 Kasım 2022; 20:42:23 >
evet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X