Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım, orda da bahsettiğim üzere Şubat'ta öde çıkmıyor. Sonra öde diye 12 ay taksitle 30gun sonra ödemeli bir seçenek çıkmakta. Lakin o da fiyat farkı alıyor. Ürün Hepsiburada satıcılı halbuki ama herhalde kampanya dışı tanımlı... Neyse salla gitsin. XD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank kredi kartı ile ödeme yapınca, Akbank mobil uygulama üzerinden harcama erteleme yapamadım. Harcama erteleme yapabilen var mı?

• hamemo kullanıcısına yanıt

Alırken erteleme yapılacak sonradan değil.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Hocam alırken Şubat ayına erteledim. Akbank mobil uygulama üzerinden, Yapikredi'deki gibi tekrar erteleme olmuyor sanırım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonlarda şubata erteleme oluyor mu?

Ayrıca bu Şimdi al sonra öde olayında telefonlarda taksit oluyor mu?

Teşekkürler

• muhammed46 kullanıcısına yanıt

Hb satıcılı telefonların çoğunda oluyor, ancak 1 ay ötelenerek telefon tutarına göre 150-200 civarı fazla ile 3 taksit oluyor.

Aşağıdaki gibi çıkıyor olması lazım

Hb simdi al şubatta ode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 6 Kasım 2022; 18:23:48 >
  • hamemo kullanıcısına yanıt

Yok olmuyor.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, cevabınız için teşekkür ederim

• Az önce 1 adet elektrik süpürgesi aldım

world kart tek çekim yaptım taksit istemedim , şubat da öde seçeneğini seçtim siparişi oluşturdum

world mobil den ertele dedim 9 ay oldu.

Hb simdi al şubatta ode

• Philips airfryer 6 taksitli ödeme seçtim. Uygulamadan da 6 ay erteleme çıktı bende de. Mayıs ayında ödeme başlayacak gibi duruyor ama bakalım.

• cereyanci kullanıcısına yanıt
    Sipariş verirkende erteleme seçmediniz mi hocam o zaman 9 ay yapıyor arkadaşların yazdığına göre.

• Satıcısı hb olmayan 2 ürün sipariş verdim yapı kredi world ile. Satın alırken şimdi al şubatta öde seçeneği ile birlikte tek çekim satın aldım. İşlem provizyondayken 9 ay erteleme yapabildim. Sabah yapılmıyordu bu arada.

• Hb simdi al şubatta ode Hb simdi al şubatta ode

Aynı sorular sorulmuş yine, YENİ KART ile ödemeyi seçeceksiniz otomatik hepsipay cüzdan seçili olduğu için. Sonrasında kart bilgilerinizi gireceksiniz ve MAXİMUM WORLD VEYA AXESS kart ise işaretlediğim gibi ŞUBATTA ÖDE yi seçecek ve taksit yapacaksanız taksitinizi seçeceksiniz. Eğer çıkmıyorsa o ürün taksit yapılamaz veya o ürün şubatta öde kampanyasına girmiyor.

• daquied kullanıcısına yanıt

Bu yapılırsa ilk ödemeyi Ağustos 2023’ den önce yani Şubat 2023’ de alır,

Sıcak olan ödemenin 1 yıl sonra başlaması ve sistem açığı…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 6 Kasım 2022; 20:7:10 >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

Hangi süpürge?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

nilfisk

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam yazan herkes öyle yapmış ben worldle yapmadım limit yok diye bi ürün alavağım hepsiburada da uygynsa eğer yapar söylerim yazan herkes uygulamadan da 6 ay daha ertelendiğini yazmış. Ben zaten genel yazdım sadece world e özel yazmadım sürekli soruluyor yapamıyorum yapamıyorum diye.

Edit: aldım 150 liralık ürün tek çekim seçtim şubatta ödeyi seçtim hepsiburada üzerinden, uygulamaya gelince de ertele yaptım ve 0 TL masrafla 9 aya kadar erteliyordu erteledim. Muhtemelen faizli erteleme seçeneği var normalde ama hepsiburada kampanyası 3 ay faizsiz ertelediği için çakışıyor ve tüm erteleme seçeneklerine faizsiz seçenek sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 6 Kasım 2022; 20:42:23 >
  • Gravicy G kullanıcısına yanıt

evet

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.