< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (10. sayfa)
-
-
9 ay erteleme durumu pc bilesenleri icin gecerli mi? Tam olarak nasil islem yapiyoruz? Simdi al Sonra ode mi secilecek alirken?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi Al Şubatta Öde seçeneği ve altında karttan çek seçiyorsun, sakın karttan taksitle çekim yapma.
Siparişini tamamla.
Hemen ardından YKB World Mobik uygulamasına gir ve provizyonda bekleyen işlemin altında renkli yazan "ertele" yazısına tıkla, orada 9 ay öteleme seçeneği otmatik çıkacak...
-
Arkadaşlar akbankta 9 ay ertelemeli oluyor mu yoksa sadece şubata mı erteliyor bilen biri lütfen cevaplasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 6 Kasım 2022; 16:6:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taksitle yaparsak neden erteleme seçeneği çıkmasın ki ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız nedense bende şimdi al Şubat'ta öde tarzı bir seçenek çıkmıyor. Bayağıdır HB'yi kullanmadım, değişmiş biraz. Bahsedilen şey hepsipay denilen ödeme seçeneği mi acaba? lLakin orda da şimdi al sonra öde deyince 734tl'lik ürün 845'tl ve üstlerine çıkıyor. O_o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 6 Kasım 2022; 16:46:14 >
Arkadaşlar telefonların üzerinde şimdi al şubatta öde yazmasına rağmen ödeme kısmında açılmıyor o kısım neden acaba?
-
Merhaba, bende cocuklara bir tane tablet almak istiyorum.
3 taksit secip 9 ay erteleyerek aldiktan sonra olasi bir problemde ürünü iade edersek geri odeme nasil olur.
Bu kampanya tam geçen sene bu zamanlarda da vardı. O zaman ekran kartı almıştım ve ödemesini 3 ay sonraya yani Şubat’a atmıştı. Muhtemelen her yıl HB ile anlaşmalı yapılan bir durum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl aldıysanız geri ödeme de öyle olur. 9 ay sonra ertelerseniz o kadar bakiye kart üzerinde 9 ay bloke olur. 9 ay sonunda 3 taksit şeklinde geri ödeme almaya başlarsınız.
-
Kampanya, satıcı hepsiburada olduğu zaman görünüyor. Aynı ürün başka satıcıdan olursa kampanyaya dahil değil. Sabah dahil olan ürün için hepsiburada satmadığı için arama sonucunda görünse bile ürüne tıklayınca görünmüyor. Yanıltıcı olduğu için düzeltmeler lazım.
-
Kart ile ödeme adımında tik ile işaretliyeceksiniz.
-
telefonlarda yapabilen var mıdır?
Edit: hepsiburada satıcılı olanlarda oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 6 Kasım 2022; 17:20:51 > -
Ne kadardı hocam sorması ayıp?
Yazdıgım zamanda alışveriş yaptım.
3 taksit ile aldım.
9 ay erteledim
Bizimkiler de tablet istiyor. Makul bir model bulabildiniz mi? Ancak bu kampanyayla alınır alınırsa.
Samsung güya öğrenci indirimi yapmış. Hem ürün yok hem de indirimli değil.
Bahsettiğiniz kartla ödeme adımı, bendeki ödeme seçenekleri içerisinde çıkmıyor. Bende çıkan 4 ödeme seçeneği; hepsipay, havale, çoklu kart ile, dijital banka ile.
Garip...
HB satıcılı bir kaç telefonda denedim şubatta öde seçeneği çıkmıyor.
-
selamlar. bu işlemi hepsipay ile mi yapıyorsunuz? ben bulamadım. teb bonus kartım var ne yapabilirim? laptop alacağım.
şubatta ödeme seçeneği alışveriş kredisi olarak gözüküyor sadece. Hepsipay seçersem kart bilgileri girme aşamasına geçiyor otomatik olarak.
Şimdi Al Şubatta Öde Yapı Kredi, İş Bankası ve Akbank kredi kartlarında geçerlidir...
bonuslulara bir avantaj yok sanırım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 6 Kasım 2022; 17:55:58 > -
Kart bilgilerinizi Hepsipay kısmına gireceksiniz taksit sıkıntısı olmayan ürünse çıkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X