< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (12. sayfa)
-
-
Ne satin aliyorsunuz ben de alacagim ne alacagimi bulamadim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faiz yok.
3 taksitli ürün aldım.
Ayrıca 9 ay erteleme yaptım.
Dün de 8 taksitli ürün aldım .
Onda da 4 taksit erteleme yaptım.
Yani toplamda en fazla 12 aya uzatabiliyor yapıkredi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de şimdi 3 taksitle alıp 9 ay erteledim. Bu işlemin detaylarını nereden görebilirim onay verdikten sonra?
Kaptım 1 adet, teşekkürler. 405'e satılıktır.
-
-
Kesinlikle yenir;
17.000 Liralık Macbook Air aldım diye sevinen Ağustos 2023’ de aslında 26,780 Lira ödemeye başlayabilir…
Burada belirtilen konu Faiz oranı yukarıda çıkan %0 değil de %1.5 olsaydı bu tutarın üzerine faiz tl tutarına %15KKDF ve %10BSMV eklenir demek istiyor olarak anlıyorum. Yukarıda oran %0 ve tutar 0 tl olduğu için eklenecek bir durumda yok. Ayrıca gelecek aylara baktığınızda ödenecek taksit tutarları uygulamada görünüyor. Faiz tutarı olsaydı o ayrı bir kalem olarak eklenirdi gelecek ekstrelere.
-
ekstra faiz gelmez hocam gelecek olsa zaten yazardı. provizyondan çıkınca tam belli olur zaten yarına
-
Yapı kredi cep telefonu alımlarında dediğiniz gibi olmuyor normal mi? 30800 tl cep telefonu. İlk taksiti aralık ayına veriyor 3 ay olarak. Ayrıca faiz alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belki telefon ve altın alımlarımda olmuyordur.
deneyen arkadaşlar var mı??
-
Airfryer alasım yoktu ama sırf bu erteleme muhabbetine alacağım sanırım.
-
iş bankasında deneyen oldu mu
-
güzel kampanya, Ekran kartı aklımı çelmiyor değil
-
Çok teşekkür ederim deneyeceğim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mobilden görünmüyor ama webden girince görünüyor. Kredi Kartlarım/ Harcama Ertele / Talimat Detay
-
Teşekkürler hocam.
Seçmiştim ama çoğu kişide işlemin yansıyacağı hesap kesim tarihi 8. ya da 9. ayken, bende 5. ay olarak görünüyor. 6 taksit yaptığım için belki de. Bakalım çok da önemli değil.
-
Taksiti HB’ den değil YKB’ den yapacaksınız, otomatik olarak 2023 Ağustosa erteliyor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 6 Kasım 2022; 22:58:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X