Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapı kredi world kart ile erteleme ve taksit olayını birden fazla alışverişte yapabildiniz mi peki? Sepeti ona göre ayarlamak istiyorum.

• Hayret , bu kadar sayfa yazılmış henüz tuvalet kağıdına 9 ay erteleme +3 taksit yaptıran çıkmamış.

Forum bitmiş be anam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 7 Kasım 2022; 10:19:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

tuvalet kağıdına sıra gelmemiş hocam  

• jetgil kullanıcısına yanıt

Aynısını bende yaptım ikisi de geçerli mi? Sadece erteleyi mi alıyor ? Süper bi durum kampanya.

• World Eko kullanıyorum. Kart türü fark ediyor mu, deneyen var mı arkadaşlar ?

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Limit dusuyorsa erteleyip odemenin ne anlami kaldi? Pesin odemekle ayni sey olmuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

9 ay degilde 3 ay bana ozel cikti. Hepsiburadayla birlikte 6 ay oluyor

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Hocam tek artısı ödemeye mayısda başlıyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ares24 A kullanıcısına yanıt

iş mobil den işlem ertele dedigimde , sonuc vermiyor , harcama alt limit varmıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 7 Kasım 2022; 11:40:16 >
  • EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Garanti ye de yapıyor yani hepsiburada üzerinden 3 ay erteleme öyle anlıyorum?

3 ay sana özel dediğiniz kampanyanın bonus flaş bağlantısı varsa atabilirmisiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • World ekoya 150 tl lik yapmıştım ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasım indirimleri ayağına ürünlere zam eklemeye başlamışlar her zamanki gibi. Hafta sonu baktığım akıllı bileklik 495 TL iken, şu anda 540 TL olmuş 

Klasik önce bindirim sonra indirim ayakları başlamış yine....

• her satıcıda ve her üründe olmuyor. ben oppo kulaklık aldım , satıcısı hepsiburada değildi. şimdi al şubatta öde ile 6 taksit yaptım. sadece 35tl faiz aldı o kadar. ürün 1300 tl, geri ödeyeceğim tutar 1335tl. şubata kadar bu enflasyonla kulaklık zaten pahalanacak en az yüzde 50 zam yiyecek ( genel olarak tüm ürünler zamlanacak ) bence aşırı mantıklı , limitiniz varsa ne alacaksanız şimdiden alın.

• Hem axess hem de world kart ile denediğimde şubatta öde seçince taksit kısmı işaretlenmiyor. Ürün sınırı mı var taksitlerde?

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Bazı ürünlerde nedense çıkmıyor çıkan ürünlerde de 3 ve 6 taksit çıkıyor.2 gün önce 9 taksit ve erteleme birlikte çıkıyordu

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Süpürgeyi 9 taksit alabiliyorum ama televizyonu 2 taksit bile yapmıyor mesela

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    6 taksit yapması lazım hocam neden yapmiyor

• Macbook aldım sıkıntı olmuyor

• enpara ile deneyen var mı? Mesela tek çekim yapıp sonradan taksitlendirme yapabilir miyiz?

• Telefonlarda 5 bin üzeri olmuyormuş. Müşteri hizmetlerindeki öyle yanıt verdi. 5 bine telefon yok işin ayrı boyutu

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.