< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (15. sayfa)
-
-
Erteleme işlemini faizsiz şekilde yapan arkadaşlar satıcı HB olan ürünleri mi aldi acaba bu şekilde mesajlar yazılmaya başladı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-10-2022-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00001G09U9
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar bu şubatta öde nasıl işliyor telefon alırken vakıf world ile bilgileri girince şubatta öde diye bir seçenek göremiyorum
alışveriş kredisi nasıl oluyor onu seçebiliyorum şubatta öde diyor, peki bunun tahsilat nasıl yapılıyor ilgili banka kredi masrafı falan çıkartıyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Kasım 2022; 18:49:15 > -
Evet öyle oluyor mobilde gelecek döneme girince Eylül- Ekim-Kasım 2023 taksitlerine yansını bile bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat-Eric -- 7 Kasım 2022; 18:57:55 > -
Cok iyiymis boyle. Peki Senin neden eylul ekimde ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubatın üstüne 9 ay ertelemedi kasım 2022 üstüne 9 ay erteleme gibi oldu Ağustos ekstresine yansıdı son ödeme tarihim 6 Eylül oldu çokda iyi oldu
-
Şubatta öde deyince 3 taksidi iptal ediyor. 3 Taksite bölünce de Şubatta öde seçeneğini otomatik kaldırıyor. Kartım Yapı Kredi World kart. Başına gelen var mı ? Ürün TV
Edit: ürünü peşin olarak sipariş geçtim. Mobilde 3 ay taksidi de 9 ay ertelemeyi de faizsiz yapıyor. Tek sıkıntı 9 ay erteleme deyince Şubat'ın üzerine eklemiyor. Bugünden itibaren erteliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 7 Kasım 2022; 19:42:14 > -
Hocam sağolun,az evvel 2000 tl lik 8 taksitli alışveriş yaptım ardından world mobile girdim max.4 ay faizsiz erteleme yaptı konu sahibine de ayrıca teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de öyle olacak o zaman. Şubatta odeme arti 9 ay erteledik ama kasimi baz alacak o zaman dediğine göre. Öyle fe olsa çok iyi
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m13-128-gb-4-gb-ram-samsung-trkiye-garantili-p-HBCV00002KQGDF?magaza=Samsung+T%c3%bcrkiye&url_src=and-product-detail
Bu telefonu alıp erteleyebilen oldu mu
arkdaşlar 10k telefon alacağız kredi kartına erteleme olmuyor mu kart vakıf world
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Kasım 2022; 20:4:4 > -
ing ile deniyorum alışveriş kredisi ilk taksit 27 aralık çıkarıyor en erken :)
-
arkadaşlar dün hepsiburada satıcılı 14 plus 128 gb almıştım 33900₺ denizbank peşin fiyatına 3 taksit kredi ile sabah uyandığımda 14 plus 256 gb 34999₺ idi müşteri hizmetlerini aradım siparişi iptal edip almalısınız dedi.İptal ettim tekrar almaya kalktığımda denizbank böyle bir hata veriyor.Hiç benim gibi denk gelen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BASKA ERTELEYEN KART YOK MU ARKADASLAR BONUS OLMUYOR MU
Vakıf world oluyor mu?
-
aklıma birşey takıldı, ben şimdi ödesem şubatta alsam olur mu arkadaşlar
-
Ürün telefonmuydu?
-
fiba bank la a52s aldım gibi, pek bir şey sormadan onayladı krediyi şubatın 5 inde başlayacak ödeme, 9800 dü telefon ödemesi 10400 civarı olacak 3 taksit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X