Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber verene teşekkürler. 2700 liraya hepsiburada saticisindan xiaominin fritözünü şimdi al şubatta odeme ile 3 taksite aldım yapi krediden de 9 ay otele dedim hesaplamama göre seneye kasim da 3 taksit şekilde ödeyeceğim. Yanlışım varsa düzeltin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erteleme işlemini faizsiz şekilde yapan arkadaşlar satıcı HB olan ürünleri mi aldi acaba bu şekilde mesajlar yazılmaya başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt
    Hb simdi al şubatta ode

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-10-2022-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV00001G09U9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu şubatta öde nasıl işliyor telefon alırken vakıf world ile bilgileri girince şubatta öde diye bir seçenek göremiyorum

alışveriş kredisi nasıl oluyor onu seçebiliyorum şubatta öde diyor, peki bunun tahsilat nasıl yapılıyor ilgili banka kredi masrafı falan çıkartıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Kasım 2022; 18:49:15 >
  • yak89 Y kullanıcısına yanıt

Evet öyle oluyor mobilde gelecek döneme girince Eylül- Ekim-Kasım 2023 taksitlerine yansını bile bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat-Eric -- 7 Kasım 2022; 18:57:55 >
  • Flat-Eric F kullanıcısına yanıt
    Cok iyiymis boyle. Peki Senin neden eylul ekimde ?

• 01halil kullanıcısına yanıt

Hayır…

• yak89 Y kullanıcısına yanıt

Şubatın üstüne 9 ay ertelemedi kasım 2022 üstüne 9 ay erteleme gibi oldu Ağustos ekstresine yansıdı son ödeme tarihim 6 Eylül oldu çokda iyi oldu Hb simdi al şubatta ode 

• Şubatta öde deyince 3 taksidi iptal ediyor. 3 Taksite bölünce de Şubatta öde seçeneğini otomatik kaldırıyor. Kartım Yapı Kredi World kart. Başına gelen var mı ? Ürün TV

Edit: ürünü peşin olarak sipariş geçtim. Mobilde 3 ay taksidi de 9 ay ertelemeyi de faizsiz yapıyor. Tek sıkıntı 9 ay erteleme deyince Şubat'ın üzerine eklemiyor. Bugünden itibaren erteliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 7 Kasım 2022; 19:42:14 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun,az evvel 2000 tl lik 8 taksitli alışveriş yaptım ardından world mobile girdim max.4 ay faizsiz erteleme yaptı konu sahibine de ayrıca teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flat-Eric F kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle olacak o zaman. Şubatta odeme arti 9 ay erteledik ama kasimi baz alacak o zaman dediğine göre. Öyle fe olsa çok iyi

• arkdaşlar 10k telefon alacağız kredi kartına erteleme olmuyor mu kart vakıf world

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Kasım 2022; 20:4:4 >
  • ing ile deniyorum alışveriş kredisi ilk taksit 27 aralık çıkarıyor en erken :)

• arkadaşlar dün hepsiburada satıcılı 14 plus 128 gb almıştım 33900₺ denizbank peşin fiyatına 3 taksit kredi ile sabah uyandığımda 14 plus 256 gb 34999₺ idi müşteri hizmetlerini aradım siparişi iptal edip almalısınız dedi.İptal ettim tekrar almaya kalktığımda denizbank böyle bir hata veriyor.Hiç benim gibi denk gelen oldu mu?

Hb simdi al şubatta ode

• BASKA ERTELEYEN KART YOK MU ARKADASLAR BONUS OLMUYOR MU

• Vakıf world oluyor mu?

• aklıma birşey takıldı, ben şimdi ödesem şubatta alsam olur mu arkadaşlarHb simdi al şubatta ode Hb simdi al şubatta ode 

• Skayn kullanıcısına yanıt

Ürün telefonmuydu?

• fiba bank la a52s aldım gibi, pek bir şey sormadan onayladı krediyi şubatın 5 inde başlayacak ödeme, 9800 dü telefon ödemesi 10400 civarı olacak 3 taksit

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.