Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün TV
  • Skayn kullanıcısına yanıt

iyimiş. Vakıf world ile de oluyorsa tv için bir şansımı deneyeyim. 9 ay sonra ödeme çok iyi. Hb simdi al şubatta ode 

• Vakıf world kampanyaya dahil değil.

• Bilgi veren arkadaşın emeğine Sağlık. Normalde 3 ay taksit yapmıştım şubatta ödeyecektim. Şimdi ağustosta başlayacak ilk taksit. Resmen 12 ay sonra bitecek ödemesi.
    Hb simdi al şubatta ode

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak190591 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Vakıf world kullanan biri olarak böyleyim şu an; Hb simdi al şubatta ode 

Hb simdi al şubatta ode
  • axess ile yapılan alışverişlerde uygulama veya internet bankacılığından nasıl erteleme/öteleme yapılabiliyor screen shot atabilir misiniz? HB de seçtik şubatta öde kampanyasını bekleyen provizyona düştü şu an ama erteleme seçeneği çıkmıyor akbank uygulamada.

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Benimde takipte olduğum tv ve monitör vardı. tv 1500 tl, monitör 600 tl civarında zamlandı

eğer indirimlerde önceki fiyatlarının altına inmezlerse fena sövecem Hb simdi al şubatta ode 

• Traful T kullanıcısına yanıt

Akbank'ta olmuyor hocam

• hamemo kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler...

• Traful T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende son sayfada erteleme çıkmıyor. her üründe geçerli değil mi bu kampanya.

• runemagick R kullanıcısına yanıt

sepette taksit yapılmayan ürün varsa erteleme çıkmıyor. ben taksit yapılan ürünlere ayrı aldım, Şubat'a erteledi. taksit yapılmayan ürünlerden oluşturduğum sepette erteleme çıkmadı

• alpdinc A kullanıcısına yanıt

öyle bir ürün yok, her ürünün sayfasında kaç taksit olacağı yazıyor yine de yapmıyor

düzenleme : bu ürünü ertelemedi niyeyse

https://www.hepsiburada.com/class-usb-123-arac-icin-mikrofonlu-usb-aux-sd-kart-cevirici-modul-p-HBV00000R03KX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runemagick -- 8 Kasım 2022; 0:15:59 >
  • Airfryer aldım, 3 taksit. İlk ödeme eylül 2023, şaka değil dimi. Ne bulursam alasım var şuan

• burak190591 kullanıcısına yanıt

bunu nasıl yapıyorsunuz?

• Saat ve saat satıcısından 1083 tl ye 3 taksit saat aldım. 9 ay sıfır faizle ötelendi. Haber verenlere teşekkürler. Bu enflasyonist ortamda ödeme gününe kadar saati kullanıcam. daha sonra 2000 tl ye satıp borcumu ödeyip sonra cebime para kaldı diye sevinip kendimi avutmayı düşünüyorum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 8 Kasım 2022; 1:4:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

Hangi saati aldınız merak ettim. 😀

• trmp T kullanıcısına yanıt
    Bunu aldım hocam :) DZ1819 Kol Saati
    https://www.hepsiburada.com/dz1819-kol-saati-p-HBV00000BP9OJ?magaza=SaatveSaat&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bu sistem açığı mı gerçek kampanya mı?

• Milletin kartında da amma limit varmış al al bitmiyor. Kartında bitmeyen limiti olan yeni nesil ölücüler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.