< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 8 Kasım 2022; 12:46:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (18. sayfa)
-
-
hangi bankanın kartla aldınız hocam acaba?
-
Hemen al sonra ode ile bugun al subatta ode tamamen bagimsiz iki ayri kampanya.
Hemen al sonra ode deki limiti HB belirlerken, hemen al subatta ode tamamen sizin kredi karti limitinizle ilgili bir durum.
Hemen al subatta ode de odeme yaparken subatta ode tikini tikliyorsunuz. Islemden sonra eger kartiniz ykb world ise, ykb world provizyon islemlerinden 9 aya kadar erteleyebiliyorsunuz. Ama bu islem limitinizi oldugu gibi dolduruyor. Yani,9 ay ertelemeli secerseniz agustos 23 e kadar o kadar tutar limitinizi isgal ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık sadece kredi seçeneği ile mi oluyor ? ne saçmaladılar böyle ya.
-
Ben telefon almak istediğimde Akbank kredisi istemiştim ne kadarı için istiyorsunuz diye sorulmuştu. Diğer bankaları bilmiyorum.
-
yapıkredi kredi kartı hocam
-
9 ay erteleme olayı sadece hepsiburada üzerinden yapılan alışverişte mi oluyor. başka yerde olmuyor mu ?
-
Şimdi al şubatta öde kampanyasinda görünen bi zeytinyağindan sipariş vermeye çalişiyorum yeni kart olarak yapi kredi girmeme rağmen şubatta öde seçeneği çıkmıyor şuan başka sorun yaşayan var mi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada' ya değil Hepsipay' e özel kampamya...
-
bir ürün aldım fakat henüz kargolanmadı. iptal etmek istiyorum ama sistem buna izin vermiyor. iptal etmekle ilgili hiç bir şey aktif değil. çözüm merkezini arıyorum "kargo gelince teslim almayın geri yollayın" diyor. hazırlanmamış bir paket kargolanmadan iptal edebiliyor muyuz? bu yoğunlukta kargonun gelmesi gitmesi iadesi filan derken 1 ay kitler bunlar.
-
şimdi al şubatta öde kampayasını sormuyorum hocam. yapıkredinin kendi içinde yaptığı 9 ay erteleme (0 faizle) olayını soruyorum.
-
YKB' nin tüm harcamalara böyle yapacağını zannetmiyorum...
-
şuan için sadece hepsiburada ödemesi için geçerli bu durum, diğerlerinde faiz vs alır, uygulatmayabilir..
-
Kargoya verildi mesajı geldikten sonra hemen iptal edebilirsiniz sorunsuz olarak. Kargoya verilmesini bekleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum bu öteleme yada erteleme her üründe oluyormu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de doviz dusuyormus 8 ay sonra fiyatlar cakiliyormus ? 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Risk budur :)
-
yazarken kendin inandın mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X