Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağ ol dostum. O zaman bir sorum daha var. Almayı istediğim cihaz 32.700 TL. Hemen al sonra öde limitim ise 10.000 TL. 9 ay ertelemek için hemen al sonra öde limitini kullanmak gerekli mi? Tamamen bağımsız mı? Bı cihazı 9 ay ertelemeli alabilir miyim? (Ürün hemen al sonra öde kampanyasına dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 8 Kasım 2022; 12:46:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ousenpai O kullanıcısına yanıt

hangi bankanın kartla aldınız hocam acaba?

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Hemen al sonra ode ile bugun al subatta ode tamamen bagimsiz iki ayri kampanya.

Hemen al sonra ode deki limiti HB belirlerken, hemen al subatta ode tamamen sizin kredi karti limitinizle ilgili bir durum.

Hemen al subatta ode de odeme yaparken subatta ode tikini tikliyorsunuz. Islemden sonra eger kartiniz ykb world ise, ykb world provizyon islemlerinden 9 aya kadar erteleyebiliyorsunuz. Ama bu islem limitinizi oldugu gibi dolduruyor. Yani,9 ay ertelemeli secerseniz agustos 23 e kadar o kadar tutar limitinizi isgal ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık sadece kredi seçeneği ile mi oluyor ? ne saçmaladılar böyle ya.

Hb simdi al şubatta ode
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt

Ben telefon almak istediğimde Akbank kredisi istemiştim ne kadarı için istiyorsunuz diye sorulmuştu. Diğer bankaları bilmiyorum.

• daikataNa~ D kullanıcısına yanıt

yapıkredi kredi kartı hocam

• 9 ay erteleme olayı sadece hepsiburada üzerinden yapılan alışverişte mi oluyor. başka yerde olmuyor mu ?

• Şimdi al şubatta öde kampanyasinda görünen bi zeytinyağindan sipariş vermeye çalişiyorum yeni kart olarak yapi kredi girmeme rağmen şubatta öde seçeneği çıkmıyor şuan başka sorun yaşayan var mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt

Hepsiburada' ya değil Hepsipay' e özel kampamya...

• bir ürün aldım fakat henüz kargolanmadı. iptal etmek istiyorum ama sistem buna izin vermiyor. iptal etmekle ilgili hiç bir şey aktif değil. çözüm merkezini arıyorum "kargo gelince teslim almayın geri yollayın" diyor. hazırlanmamış bir paket kargolanmadan iptal edebiliyor muyuz? bu yoğunlukta kargonun gelmesi gitmesi iadesi filan derken 1 ay kitler bunlar.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

şimdi al şubatta öde kampayasını sormuyorum hocam. yapıkredinin kendi içinde yaptığı 9 ay erteleme (0 faizle) olayını soruyorum.

YKB' nin tüm harcamalara böyle yapacağını zannetmiyorum...

şuan için sadece hepsiburada ödemesi için geçerli bu durum, diğerlerinde faiz vs alır, uygulatmayabilir..

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

Kargoya verildi mesajı geldikten sonra hemen iptal edebilirsiniz sorunsuz olarak. Kargoya verilmesini bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum bu öteleme yada erteleme her üründe oluyormu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de doviz dusuyormus 8 ay sonra fiyatlar cakiliyormus ? 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 55_42 kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mert_has kullanıcısına yanıt

Risk budur :)

• mert_has kullanıcısına yanıt

yazarken kendin inandın mı Hb simdi al şubatta ode 

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.