< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben Şubatta öde logosu olan üründe bu seçenek çıkmadığından çağrı merkezini aradım. Klasik cevap olan hemen hemen tüm ürünlere bu logo geliyor ödeme sayfasında seçenek çıkmıyorsa kampanyaya dahil değildir cevabını verdiler. Tüketici hakları gereği bu yazıyı ürüne yazıyorsanız ürünü o şekilde satmak durumundasınız dediğimde şikayet aldı fakat yanıt döneceğini düşünmüyorum.
-
maksimum taksitli , şubat erteledi, menüden erteleme yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum direk taksitli olarak aldın sonrasında bankada mı çıktı. Ben ürünü alırken şubata erteleme seçeneği çıkmıyor?
-
Denedim olmadı...
-
Sizin mesajınızdan evvel bu yöntemi bilmiyordum ve müşteri hizmetleriyle uğraşmak zorunda kalıyordum.
Az önce denedim ve yarım saat sonra iptal edildiğine dait sms geldi.
Teşekkür ederim...
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu 9 ay muhabbetinde 9 ay sonra tüm tutar mı yansıyor yoksa taksitler mi basliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taksit başlıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@xmuratbeyx şubatta ödeme + peşin fiyatına 8 taksit + 9 ay erteleme ile epey sıcak bir fırsat oldu benim için, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 8 Kasım 2022; 21:0:39 > -
Telefonda geçerli mi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef hocam, denediğim kadarıyla geçerli değil telefonlarda.
-
Bireysel alışverişlerde ödeme 12 ayda tamamen (yasal olarak) bitmek zorunda.
3 taksit ile alırsan, 9 ay erteleyebilirsin, 6 taksit ise 6 ay erteleme, veya 9 taksit ise 3 ay erteleme. Aynı şekilde 12 ay ertelemek istiyorsan da tek çekim yapmak zorundasın.
Ticari kartlarda bu sınır 18 ay, fakat bu kampanya bireysel için.
O yüzden erteleme yapamıyorsan 12 taksit ile almışsındır diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ousenpai -- 8 Kasım 2022; 21:10:55 > -
o zaman yenı bır bomba bırakalım konuya telefonda gecerlı . hepsıpay cuzdana sahip bir hesapla şimdi al şubatta öde ile bir işlem yapacaksınız . daha sonra aldıgınız urunu hemen ıptal edıp ucretı hepsıpaya yukleyeceksınız . sonra hepsıpaydakı o parayla cep telefonu alarak 9 ay sonra odemelı cep telefonu almış oluyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 8 Kasım 2022; 21:14:50 > -
bu işlemi yaptınız mı kendiniz? o meblağlardaki taksitli harcama tutarını cüzdana aktarmaya izin vermeyebilir.
-
20.000 tl ıadeyi cuzdana yaptım .
-
Kıyafet aldım subat ertele direkt cıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X