< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (21. sayfa)
-
-
monitör aldık arkadaşa 8 taksit 4 ay erteleme verdi.
taksiti mi azaltmak lazımdı ?
-
Kart ile peşin öde
Hepsipay ile hızla ve güvenle öde
seçeneği ödeme ekranındaki
-
Eğer ürün 3 taksit destekliyorsa 3 ay ötemele +3 taksit yapamazsınız ikisinden birini seçmeniz lazım. 6 taksit destekleyen ürünlerde 3 ay vadesiz taksitlendirme +3 ay öteleme yapın sonra uygulamadan 9 ay öteleme daha yapın toplamda 9 ay öteleme 3 ay taksit oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YKB ile 10000 TL üstü tv almak istediğimde erteleme seçeneğini seçince taksit seçtirmiyor, ertelemeyi kaldırınca taksite izin veriyor. neden acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinden birini seçmen lazım ama tabi ki ötelemeyi seçeceksin, ötelemeyi seçtikten sonra uygulamadan 9 ay daha ötele. Televizyon ürünlerde taksit sınırı 3 veya 4 sanırım.
32.519 TL’ye notebook ve 4.999 TL’ye Airpods Pro 2 satın aldım. 9 ay erteleme ve 3 taksit yaptım. Çok iyi bir alışveriş oldu. Teşekkürler herkese.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır, teşekkürler. .
-
Şimdi scoyco jk aldım motosiklet mont'u. Mont 12 taksit destekliyor ilk önce 9 taksit 3 ay öteleme yaptım uygulamaya baktım hiçbişey çıkmadı. Hemen ürünü iade ettim. 3 ay öteleme ve 6 taksitle tekrar aldım ve uygulamadan 6 ay daha öteledim.. 9 öteleme yaptım böylelikle 6 da taksit şaka gibi...
Aynen hocam bende sizin gibi 8 taksitli aldim maksimum 4 ay öteledi birde garip olan ilk ertelemeyi Şubat'ta baslatmasi gerekirken önümüzdeki ay başlayacak mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıf world kartla oluyor mu arkadaşlar illa yapikredi mi lazim
Ödeme kısmını bu şekilde yapıyoruz değil mi ? Normal al dediğim zaman provizyonda taksitlendirme çıkmadı çünkü. Bilenler yardımcı olabilir mi rica etsem.
-
bende tv almak istiyorum ama oldu mu sizde son durum ne oldu
-
Siz çok yanlış yerlere girmişsiniz...
-
Olmuyor
Provizyon da benim de öyle gözüküyordu. Sonra otomatik öteledi Şubata World Card
3 taksit sınırı olduğu için erteleme yapınca taksiti iptal ediyor, 12 taksit sınırı olan ürünlerde 9 taksit 6 olanlarda 3 taksitten fazlasına izin vermiyor.
Üstat buradan değil de sonradan peşin öde dedim orada da gözükmüyor taksitlendirme olayı.
-
Taksiti HB değil YKB World Mobil uygulama yapacak, peşin çekim yapın...
-
Bunla uğraşırken fırsat kaçtı 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X